Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@majka_ka89 ahoj, no zatial nic veru, uz mam 30 DC, vzdy som mala na den presne na 28, len minuly cyklus od 28 spinenie a az na 30 sa spustila. Teraz len ten hlien stale...sem tam zacitim podbrusko, ale hlavne pravu stranu take pichanie. Mna prsia vzdy pred MS boleli, a veru bolia aj teraz, ale nie tak extra intenzivne, a co je zaujimave, tak ja mam bradavky necitlive :D resp o dost menej citlive ako zvycajne. A s tym sladkym sme narovnako :D akoze rada si mlsnem aj teraz, ale inokedy pred MS je zo mna sladky zrut :D no som ja len zvedava ci mi dorazi alebo nie, na teba som zvedava v nedelu 🙂 mas aj citlivejsie testy uz? ci nedala si si poslat zo svk?
@majka_ka89 jej dakujem krasne. Len si to nechcem nahovarat aby o par dni nebol ten test biely ako sneh 😀
@mojebabatko19 no tak snad to uz vyslo a nespusti sa. Nie najcitlivejsi test som tu nasla 15mIu ale tak uvidim v nedelu, nechcem si robit nejak extra nadeje lebo dnes cely den citim krize, ani sediet neviem poriadne a auz aj komplet prsia sa ozyvaju takze pre mna je to tak ze skor dorazi ako nie, ale tak uvidim v nedelu. Z SVK som si nedavala nic posielat, nechcem aby vedeli, ze sa snazime a potom kazdy mesiac pdpovedat na otazky UZ? Nechame sa veru obe prekvapit 🙂
@majka_ka89 dobre robis, aspon nie si nervozna z ich otazok 🙂 ja zajtra rano skusim otestovat ak dovtedy nedorazi, aj ked sa toho strasne bojim 😀 ale bude to uz 31 DC a cca 15 DPO.
...ahojte babuchy...mne vychádza mrcha na 21.9. Je to deň pre nas dôležitý...budeme mať 2 výročie svadby... 🙂 tak dúfam že to môj organizmus naschvál tak naplánoval...krasny darček by bol keby neprišla 😉
@mojebabatko19 tak ak je to tam, tak by ti uz nieco malo urcite ukazat, budem drzat velmi prsty, daj potom vediet ze ako.

@ninna86 neboj varit sa naucis 😉 ja sa tiez niektore veci este ucim a mam pomoc na telefone-maminu... 😀 Ale uspechom je,ze moj drahy pri mne pribral 13kg 😀 lenze bol az moc chudy.takze aj tak nie je ziadna tucna gula.. ja ovulku nesledujem vobec.tusim som 18 ci 19dc.som vcera nakukla do kalendara.inac ma to netrapi a nemienim kazdy mesiac kvoli tomu sediviet 😀 uzivam si zivot konecne..na stare kolena som jazdila na motorke a hladkala som kona,z ktorych mam obrovsky straaaach 😀 som sa prekonala haha