icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

mia005
17. sep 2015

@ninna86 neboj varit sa naucis 😉 ja sa tiez niektore veci este ucim a mam pomoc na telefone-maminu... 😀 Ale uspechom je,ze moj drahy pri mne pribral 13kg 😀 lenze bol az moc chudy.takze aj tak nie je ziadna tucna gula.. ja ovulku nesledujem vobec.tusim som 18 ci 19dc.som vcera nakukla do kalendara.inac ma to netrapi a nemienim kazdy mesiac kvoli tomu sediviet 😀 uzivam si zivot konecne..na stare kolena som jazdila na motorke a hladkala som kona,z ktorych mam obrovsky straaaach 😀 som sa prekonala haha

mojebabatko19
17. sep 2015

@majka_ka89 ahoj, no zatial nic veru, uz mam 30 DC, vzdy som mala na den presne na 28, len minuly cyklus od 28 spinenie a az na 30 sa spustila. Teraz len ten hlien stale...sem tam zacitim podbrusko, ale hlavne pravu stranu take pichanie. Mna prsia vzdy pred MS boleli, a veru bolia aj teraz, ale nie tak extra intenzivne, a co je zaujimave, tak ja mam bradavky necitlive :D resp o dost menej citlive ako zvycajne. A s tym sladkym sme narovnako :D akoze rada si mlsnem aj teraz, ale inokedy pred MS je zo mna sladky zrut :D no som ja len zvedava ci mi dorazi alebo nie, na teba som zvedava v nedelu 🙂 mas aj citlivejsie testy uz? ci nedala si si poslat zo svk?

ninna86
17. sep 2015

@mia005 no ty si statocna 🙂 ja by som na motorku nesadla 🙂 ale zato moj si urobil pred dvoma tyzdnami vodicak na motorku :D skoro ma kleplo, ale ved dobre, to dostal darcek od sefa aj so starsiou motorkou 🙂 boze neviem si ho na nej predstavit :D

mia005
17. sep 2015

@ninna86 waau tak to ma supeeeer..toto co ma moj nie je cestna,ale terenna.on sedel sice za mnou a hovoril co mam robit,ale vozila som sa 😀 kricat som dostala hned na zaciatku zakazane 😀 dokonca aj ja budem mat motorku.starsiu a momentalne je v oprave 🙂

ninna86
17. sep 2015

@mia005 no ty koksoooo, dobreeeee 🙂 no co sa pred 5 rokmi zabil priatelov bratranec na motorke, tak fakt som neni nadsena z takych veci, ale tak su to krasne stroje 🙂

mia005
17. sep 2015

@ninna86 ani ja nie som dvakrat nadsena,ked povie,ze za hodinku je doma a zrazu je tri hodiny prec...potom sa dozvedam,ze jazdil v morave,5krat spadol zo svahu a pod..ale to sa prizna az po tyzdni..pre istotu 😀

ninna86
17. sep 2015

@mia005 vtipni su ti chlapi :D tak co uz s nimi 🙂 lepsie jak sa s nimi nudit :D

fergiea
17. sep 2015

@1234lubka jasneze aom nechcela, ale to som nevedela ze na 7dpo budem spinit co moze byt (aj nemusi) uhniezdenie mojej bublinky tak jasneze som na to zvedava 🙂

fergiea
17. sep 2015

@majka_ka89 jej dakujem krasne. Len si to nechcem nahovarat aby o par dni nebol ten test biely ako sneh 😀

lucia1002
17. sep 2015

@fergiea no veru uvidi sa najblizsie dni 😉 inak toto bol moj duch na 9dpo..cca 4dni po uhniezdeni...😉 neuveritelne ako ten cas bezi...z ducha uz mam pred ocami malu potvorku 😉

fergiea
17. sep 2015

@lucia1002 jeeej no tak nestracam nadej a v sobotu by som mohla uz mat nieco taketo rano 🙂 bodaj by 💜

ninna86
17. sep 2015

@fergiea a ako si na tom? dpo? 🙂

fergiea
17. sep 2015

@ninna86 9dpo. Ale myslim ze je skoro vzhladom ak to bolo uhniezdenie v utorok

ninna86
17. sep 2015

@fergiea no to je pekne cislo a kedy bude dalsie testovanie?

fergiea
17. sep 2015

@ninna86 zajtra rano, v sobotu rano, nedelu az kym nebude normalna viditelna ciarka 😀 ak bude...

ninna86
17. sep 2015

@fergiea ty nasilnicka 😀 😀 😀

lucia1002
17. sep 2015

@fergiea snad uz zajtra bude nieco taketo 😉 budem ocakavat testik rano 😉 drzim palceky ♥

fergiea
17. sep 2015

@ninna86 tak ked uz bolo to spinenie zase ma to nejak zasiahlo ze musim. Keby nebolo, som v tom ze v stredu pride ms :-/

fergiea
17. sep 2015

@lucia1002 dakujem, dam vediet, dufam ze dobru spravu a vidiyrlnu asoon trosku ,druhu ciarku

fergiea
17. sep 2015

@lucia1002 boze pisem ako debil...myslela som to tak, ze dufam, ze bude ta druha ciarka viac viditelna uz 🙂

ninna86
17. sep 2015

@fergiea tak drzim palceky 🙂

mia005
17. sep 2015

@fergiea drzim palceee 🙂 ❤

majka_ka89
17. sep 2015

@mojebabatko19 no tak snad to uz vyslo a nespusti sa. Nie najcitlivejsi test som tu nasla 15mIu ale tak uvidim v nedelu, nechcem si robit nejak extra nadeje lebo dnes cely den citim krize, ani sediet neviem poriadne a auz aj komplet prsia sa ozyvaju takze pre mna je to tak ze skor dorazi ako nie, ale tak uvidim v nedelu. Z SVK som si nedavala nic posielat, nechcem aby vedeli, ze sa snazime a potom kazdy mesiac pdpovedat na otazky UZ? Nechame sa veru obe prekvapit 🙂

lucia1002
17. sep 2015

@fergiea dalo sa to vylustit 🙂 ja pisem tiez takto, velakrat sa musim opravovat...blby telefon 😉 verime, ze tam bude! 😉

mojebabatko19
17. sep 2015

@majka_ka89 dobre robis, aspon nie si nervozna z ich otazok 🙂 ja zajtra rano skusim otestovat ak dovtedy nedorazi, aj ked sa toho strasne bojim 😀 ale bude to uz 31 DC a cca 15 DPO.

fergiea
17. sep 2015

@lucia1002 tak rano sa zasa hlasim 😀 a potom si dam troksu klud lebo mi z toho zase kvapka na mozog haha

vlasze
17. sep 2015

@fergiea držím palce aj ja ráno skusim ak mrcha nepríde

fergiea
17. sep 2015

@vlasze aj ja drzim palce silno 🙂

kaatuuskaa
17. sep 2015

...ahojte babuchy...mne vychádza mrcha na 21.9. Je to deň pre nas dôležitý...budeme mať 2 výročie svadby... 🙂 tak dúfam že to môj organizmus naschvál tak naplánoval...krasny darček by bol keby neprišla 😉

majka_ka89
17. sep 2015

@mojebabatko19 tak ak je to tam, tak by ti uz nieco malo urcite ukazat, budem drzat velmi prsty, daj potom vediet ze ako.