icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

mia005
18. sep 2015

@ninna86 Dobré, konečne piatkové, ráno 😉

fergiea
18. sep 2015

Baby moje. Tak zacinam sa obavat, ze ms pride v stredu....zacina ma pobolievat brucho a rano na teste zasa iba nieco tak strasne slabunke....nejdem si uz ani namyslat dalej, uz tomu sama nechapem, aj ked budem mat vsetky priznaky sveta na striedacku, nebudem tomu uz verit. A zbytocne som kvoli tomu spineniu zacala dufat 🙂 ale nevadi ideme dalej, myslim, ze na 10dpo by uz normalne ukazalo nieco.

mojebabatko19
18. sep 2015

Baby 😲 @fergiea @majka_ka89 ja neviem co robit, neverim tomu, plakala som asi 5 minut, som v strese az ma z toho brusko rozbolelo

mojsap
18. sep 2015

@mojebabatko19 krasna ciarka 🙂 ktory DPO si?

mojebabatko19
18. sep 2015

@mojsap cca 15-16, a 31DC.

fergiea
18. sep 2015

@mojebabatko19 jeeeeeeej gratulujem tak to vyslo 💜💜💜

mojebabatko19
18. sep 2015

@fergiea dakujem, ja som revala jak male decko. Ale rozhodla som sa ze to nebudem este nikomu hovorit (ani priatelovi, ani mamine, proste nikomu) az kym mi nezosilnie a nebudem objednana k lekarovi 🙂 zatial to budete vediet len vy tu na MK 😉

ninna86
18. sep 2015

@mia005 raaaanko miuška 😘

fergiea
18. sep 2015

@mojebabatko19 joj ako sa tesim aspon za teba 🙂 drzim palce aby vsetko bolo v poriadku a aby si to cim skor mohla povedat aj rodine 🙂 jej taka pekna sprava z rana 🙂

mojebabatko19
18. sep 2015

@fergiea dakujem krasne, ano dufam ze cim skor im to poviem 🙂 🙂

fergiea
18. sep 2015

@mojebabatko19 pomalinky sa nam to tu stehotnieva aspon vidime, ze kazda mame nadej hehe 🙂 supeeeee kedy pojdes k dr?

mojebabatko19
18. sep 2015

@fergiea ano, tato skupina pomaha veru 🙂 neviem kedy pojdem, cez vikend testovat nebudem (chcem mat pokojny vikend a testy mi sposobuju stresy 😀 ) skusim dalsi test bud v pondelok alebo utorok, a potom zavolam sestricke co mi povie, ona ma uz hadam objedna na kedy bude treba 🙂 podla poslednej MS mi to vychadza na 4.tyzden (+cca 2 dni), takze predpokladam ze ma objednaju najskor za 2-3 tyzdne...

senselinka
18. sep 2015

@mojebabatko19 supeeer, krasne, gratulujem, ja som to tusila podla tych tvojich priznakov 💞

mojebabatko19
18. sep 2015

@senselinka dakujem 🙂 no minule mesiace som mala vsetky priznaky sveta :D ale to bola len psychika. Teraz to bolo ine, tak dufam ze sa babatko udrzi 🙂

petkazh
18. sep 2015

@mojebabatko19 gratujem aj ja krasna sprava na rano 🙂 kolko ste snazilkovali a ake si mala este priznaky ....

fergiea
18. sep 2015

@mojebabatko19 tak daj potom vediet 💜

senselinka
18. sep 2015

@mojebabatko19 jasne, nahovaranie priznakov poznam, ale kedze som bola tehotna uz 5x, nieco o tom viem 😜

ninna86
18. sep 2015

@fergiea ty co? netestujeme? 🙂

fergiea
18. sep 2015

@ninna86 no testovala som, pisala som vyssie, asi z toho nic nebude :-/ pobolieva ma brucho ako na ms a na teste je to velmi slabe, takze asi sasa nic. Ale to si uz zo mna niekto striela 🙂

fergiea
18. sep 2015

@ninna86 bohaca nechce sa mi vserky oznacovat babule tak sa pozrote je to stale slabulinke ci to aj nie su iba kanaliky no ale uz netestujem pockam ci pride mrcha... som dnes 10dpo teplota zasa trosku klesla 37,04'c od vecera ma zacalo aj pichat v maternici na lavej strane tak uvidime ci sa rozbehne mrcha zaciatkom tyzdna. Ale uz to vzdavam 🙂 aj tak to neovplyvnim

poisonblu
18. sep 2015

ahojte, ja som dnes 11DPO, vcera som robila iba ovu test, ako to je s tym ovu testom a tehotenstvom? lebo je tam duch asi...bojim sa.urobit tehotensky, lebo mam iba 2 kusy a menzes cakam az v pondelok...

malalienka85
18. sep 2015

Ahojte dievčatá, dnes (ne)čakám MS, aj keď už ma celý týždeň bolí brucho presne ako pred MS stále dúfam, testovať sa nemienim dokým aspoň tri dni nebudú meškať, myslím, že dovtedy je to zbytočné vyhadzovanie peňazí aj keď vydržať je ťažké ja viem, myslím že si tým veľmi ubližujete baby keď testujete skôr ako máte meškanie a aj bez toho sme v dosť ťažkej situácii.... baby držím nám všetkým palce ja už mám tiež veľký strach že budú tento mesiac zas plače.. 😒

ninna86
18. sep 2015

@fergiea ale vies zlato, ze to je u kazdej uplne ine a vela babam ukazalo az v den ms, tak zatial nestracaj nadej a skus na to nemysliet.. 🙂

poisonblu
18. sep 2015

@mojebabatko19 gratulka 🙂

mojebabatko19
18. sep 2015

@petkazh snazili sme sa od marca / aprila. Tento mesiac som ale brala fytosoju, pila grepovy dzus a potom som si dala par tabletiek bromelainu (vraj podporuje uhniezdenie, ale nevedela som presne den ovu, takze len tak od oka :D ) a mojkali sme sa teraz kazdy den okolo dni kedy bola ovu. No a priznaky ziadne extra podla mna, lebo prsia ma bolia aj pred MS, ale musim povedat ze som bola unavena vzdy uz okolo 19 vecer a zaspala pred telkou, ale pripisovala som to vytazenosti v praci. Inak ani nic, este mozno miestami kovova chut v ustach, ale to som uz mala velakrat :D

mojebabatko19
18. sep 2015

@poisonblu dakujem

mojebabatko19
18. sep 2015

@petkazh este jeden priznak som si vcera spozorovala, az teraz mi tak docvakol... ked so msa sprchovala, tak jedna bradavka (v pokojnom stave) bola taka vypukla, presne take mala moja sestra ked kojila :D mozno to nesuvisi, neviem :D a celkovo mam prsia naliate a popretkavane zilami.

lucia1002
18. sep 2015

@fergiea nie je to vzdy tak ze by malo ukazat..uz netestuj mojko..testni v pondelok ak chces a potom stredu..uz sa zbytocne nenervuj nad testikmi..v pondelok by ti uz malo ukazat ciarocku 😉

lucia1002
18. sep 2015

@mojebabatko19 gratulujem krasne // 😉

mojebabatko19
18. sep 2015

@lucia1002 dakujem 🙂