icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

lucia1002
18. sep 2015

@fergiea akurat pozeram na foto..upravovala si ju?ciarku tam vidim a aj je taka hruba ako kontrolna..ale je seda na tej foto..moze to byt upravou..na zivo sa ti zda aka?

fergiea
18. sep 2015

@lucia1002 moja tuto foto som vobec neupravovala. Je ju vidiet je siroka ale nejak nema farbu. Uz nebudem testovat, pockam aspon do pondelka alebo do stredy ak vydrzim 🙂

lucia1002
18. sep 2015

@fergiea urcite pockaj..to ze nena ruzovkastu farbu zatial nie je bohvieco.. 😒 ale uvidi sa buduci tyzden 😉

majka_ka89
18. sep 2015

@mojebabatko19 gratlujem kocka,jej normalne mi slzicka vyskocila 🙂 sa neskutocne s tebou tesim. Tak sa drz v klude a uz ziadny stres, je tam ciarocka a mrno v brusku. Vidis september je tvoj 🙂 snad ta budem coskoro nasledovat :P

mojebabatko19
18. sep 2015

@majka_ka89 jeej dakujem, keby mna vidis ked sa objavila ciarka, som plakala velmi, pozerala do zrkadla s otazkou, ze ja budem mama? 🙂 ja pevne verim ze ma budete vsetky nasledovat. Neviem ci nahoda alebo naozaj grepovy dzus a fytosoja zabrali 🙂

t3n1
18. sep 2015

Ahojte dievčatá 🙂 pridávam sa k vám ak smiem, som tu nová :P čosi som už poprečítala, držím všetkým palce 🙂 "kaatuuskaa" neuveriteľné, ale 21.9. aj nás čaká druhé výročie svadby, a teraz v stredu som mal dostať, mešká len druhý deň, žiadne príznaky, ale tak uvidíme. Pekný víkend všetkým, my do hodky vyrážame oslavovať výročie 🙂)

t3n1
18. sep 2015

@kaatuuskaa takto sa to sem posiela? :D

malalienka85
18. sep 2015

@t3n1 hmmm tak to by bol pekný darček výročiu :D 😉 😉 😉 😉

espoleta
18. sep 2015

@fergiea neprestavaj dufať 🙂 dokym mrška neprišla nič nieje stratené 🙂 Najlepšie je začať testovať 10 DPO a nemaš s čim porovnavať či tmavne čiarka alebo slabne. Ale je to zahadne že už druhy mesiac čiaročka a potom vymizne. Ja viem že je to prve tehotenstvo a nemusi ešte nič znamenať že sa objavia čiarky, ale čo ak niečo brani plodu aby sa uhniezdilo? Ale to je len čisto moja dedukcia 🙂

nelinkam
18. sep 2015

@mojebabatko19 gratulujem a tesim sa s tebou, chcem sa spytat, grepovy dzus si kupovala, ci si si grepy odstavovala? 🙂

janikm
18. sep 2015

@mojebabatko19 jeej gratulujem!!! 🙂 nech ciarka silnie ale aj teraz je pekna, uz je to jasne ze budes mamina 🙂 som rada ze dalsej z nasej skupinky sa to podarilo 🙂 🙂 🙂

petkazh
18. sep 2015

@mojebabatko19 aj my sa snazime od aprila aj ten grepovy juise som pila poctivo tak dufam sa podari aj nam 🙂 este raz gratulka velka nech sa bublinka pekne vyvija 🙂

ninna86
18. sep 2015

@mojebabatko19 naozaj je pekny ten test 🙂

janikm
18. sep 2015

@fergiea stale nieco vidim, urcite nie je test biely aj je to hrube len ta ruzova farba tomu chyba 😖 ale 10dpo neukaze vsetkym, aj v snazilkach baby pisali ze 10dpo nic ani len kanalik a 13dpo uz pekne ciarky.. Radsej pockaj do pondelka nech to mas uz iste, lebo takto sa len budes stresovat ci to je ciarka ci kanal 😖

kaatuuskaa
18. sep 2015

@t3n1 jeeeee tak to je nahodicka 😉😆 super😋 ja mam manžela na sluzobke do štvrtka,takže oslavovať môžem sama💖

mojebabatko19
18. sep 2015

@nelinkam grepy som odstavovala, cca 2 grepy za 1 den.
@janikm dakujem krasne 🙂 veru len nech silnie!
@petkazh dakujem 🙂
@ninna86 no uvidim v pondelok alebo utorok aky bude, dufam ze uz riadne kolajnice 🙂

kaatuuskaa
18. sep 2015

@poisonblu ...ahoj,počula som o tom že aj ovu test môže naznačiť tehu 😉 ináč, sme na tom rovnako 11 po ovulacii a v pondelok NEČAKAM červenu...✊👍😆

mojebabatko19
18. sep 2015

@janikm @fergiea ano suhlasim, ved aj moja ciarka dnes nie je nejaka extra silna a to som uz 15-16 DPO...

depi
18. sep 2015

ja vam dam moj pribeh 🙂 skusali sme dva krat a to prvy den po MS a potom prvy den ovu viac nam cas nedovolil. zenska zvedavost co slubuju testy 🙂 som skusila kazetovy rapiclear co slubuje vysledok do 5 dni po oplodneni. urobila som test a nic....kuknem an neho rano ze ho idem vyhodit a tam dve ciarky...tak som urobila dalsi ale iny a tam veeeeeeeeeelmi slabe ciark a dalsie 4 testy nic....aj vcerajsi test nic..vcera som bola 10dpo .....este mam jeden test tak si ho schovavam na neskor...skolila ma choroba a tri dni ma pichalo v pravom vajecniku..dnes uz nic....tak uvidime...

fergiea
18. sep 2015

@espoleta
@mojebabatko19
@janikm
@ninna86
@lucia1002 a aj ostatne baby estezw vas mam velmi pekne vam dakujem, nejdem sa tym uz stresovat, skusim teda mozno az pondelok, dam vam vediet. Ved toto, ze to tam je siroke, no uvidime ako zasa dopadnem. Aj ja som nad tym rozmyslala, co ak uz tym uhniezdenim sa to skonci. Bohuzial doktor to bude riesit az po roku...no vsak uvidime 🙂

mojebabatko19
18. sep 2015

@fergiea a vie doktor uz realny cas vasho snazenia? ved ho mozes troska oklamat ;)

fergiea
18. sep 2015

@mojebabatko19 ved toto, ze vie. Neviem ci si to aj zapisoval 😀 alw vravela som mu ked sme zacali.... ale necitim sa este na to, riesit to s doktorom. Este vydrzime 🙂 chvilu

nelinkam
18. sep 2015

@fergiea drzim palce nech ti to tento mesiac vyjde a hlavne sa nestresuj zbytocne...testy su tzv dvojsecna zbran, dobre si.ich spravit az ked ozaj par dni meska mrcha...lebo tych duchov ukazuju ako sa im chce, my sa potom zbytocne tesime a neskor prichadza sklamanie...a babatko pride ked uzna za vhodne...ja som tiez tlakovala na to a nie je to dobre...vtedy ako naschval nic...a ked to najmenej cakas tak to pride...drzim palce 🙂

fergiea
18. sep 2015

@nelinkam dakujem pekne 🙂 ja na to nechcen tlacit, len som v utorok mala spinenie a myslela som, ze to moze byt uhniezdenie. No vsak uvidime 🙂 este raz dakujem

fergiea
18. sep 2015

@lucia1002 Lucka moja pocuj, a ty mas aj tem biely hlien? Ja od toho utorka mam sem tam taky bledulilinkooranzovy hlien a v tom akokeby taka hneda cievka....aj dnes som to mala. Inak nic. Bohvie co to je

nelinkam
18. sep 2015

@fergiea ja viem, to cloveku neda...nesleduje sa cely mesiac a zrazu sa stane nieco netradicne a rozmysla..velmi dobre to poznam....pocula som.ze je dobre ked chlap uziva vitamin E, zevraj to pomaha, tak sup sup naordinovat drahemu 😀

lucia1002
18. sep 2015

@fergiea no ja mam ten biely hlien..ale nepamatam si uz kedy mi zacal..tak ten hlien tvoj to neviem co by mohlo byt... 😒

mima177
18. sep 2015

@poisonblu Ahoj, ovu test zvykne byt v tehotenstve pozitivny. Cize obidve ciarky su rovnake...ak je tam duch, tak je negativny :( Ak je na tehotenskom teste duch, tak to uz je ta lepsia sprava 🙂 @fergiea Uz som tu dlhsie enchodila, ale ty nas mesiac co mesiac riadne natahujes 🙂)) Uz sledujem, co tu hodis v nasledujuce dni. Ja tam toho ducha vidim a to najlepsie z tych tvojich, co doteraz duchovali... drzim ti silno prsty... 🙂

fergiea
18. sep 2015

@mima177 jeeej dakujem 🙂 💜 No ja som uz z toho na nervy 🙂 uvidime buduci tyzden

fergiea
18. sep 2015

@lucia1002 no ja neviem tiez co to moze byt ale strasne ma picha na lavo v maternici a od zaciatku som mala trosinku spinenie a odvtedy zas nic. Bohvie ci sa zasa zahniezduje. Alebo sa pripravujem na ms 😂😂😂 bohvie