icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

poisonblu
18. sep 2015

Tak zacala som spinit, tak tento cyklus zase nic ☹

kaatuuskaa
18. sep 2015

@poisonblu ....ale ved spinenie este nemusí byt jednoznačná mrcha,ci???

poisonblu
18. sep 2015

@kaatuuskaa nemusi, ale robila.som test a negativny...tak myslim, ze uz by bol asi pozitivny, v pondelok mam dostat...

poisonblu
18. sep 2015

@kaatuuskaa tak som kukla na ten test znovu, ale po pol hodine a je pozitivny, tak ci ozaj...len ak som tehotna, tak to spinenie nevesti nic dobre, bola tam trosku aj cervena krv, nie iba hneda...take cervene vlasky

kaatuuskaa
18. sep 2015

@poisonblu ...no každý organiznus je iny...11 den po ovu test este nemusí byt 100%...ja sa chystam počkat s testovanim do meškania...mam len jeden test a podvrtnuty clenok...takže este vydrzim...

kaatuuskaa
18. sep 2015

@poisonblu ...no vidíš...nevesaj hlavu...počkaj ako sa to vyvinie a daj si kludovy rezim...

poisonblu
18. sep 2015

@kaatuuskaa no.pri hyperaktivnom 3rocnom.krpcovi klud asi mat nebudem...ale zvysila.som si magnezko a dala.ascorutin..ak by som.spinila, pojdem.k.dr. v pondelok, lebo pri malom.som.tiez.spinila hned od zaciatku a dal.mi progesteron potom

kaatuuskaa
18. sep 2015

@poisonblu ...no vidis...takto sa mi to páči....si zienka kt.si so zmenou poradi..m👍👍👍 a nemas komu dat malého? Ze by ta aspon na chvíľu prestriedali? Teraz by si sa ozaj nemala vemi namahat....

poisonblu
18. sep 2015

@kaatuuskaa no ved sa.dohodnem s.manzelom, zajtra moze byt s malym aj svokor...halvne ho.nesmiem.dvihat, ma uz 17kg

kaatuuskaa
18. sep 2015

@poisonblu ...tak nejak...a uvidíš ako sa bude tvoj stav vyvíjať ďalej a aspoň budeš vedieť ze si urobila všetko co si mohla...a ostatné vlastne ide mimo nás. Veľmi držím ✊ nech to ma dobrý koniec.

poisonblu
18. sep 2015

@kaatuuskaa dakujem...🙂

balikova
18. sep 2015

My uz jedno dietatko mame.. ta sa nam podarila doslova na prvy sup, teraz by sme chceli surodenca a noc, snazime sa od maja a bezuspesne.. som z toho sklamana... ked som povedala manzelovi, ze sa chcem prestat na chvilocku snazit a ist do prace, tak ma v tom velmi nepodporil, kedze pred dcerou som nemala trvaly pracovny pomer a bude zlozite si teraz nieco najst... cakala som, ze pochopi moje dovody a podpori ma... tak sa vyzalujem aspon tu 🙂)

depi
19. sep 2015

@balikova najdi si teda brigadu...ked chces mat babo tak funguje zakon schvalnosti ze najdes pracu na trvaly prac.pomer a v tom oznamis zamestnavatelovi ze o 9mrsiacov ho zasa opustas... 🙂

mima177
19. sep 2015

Baby, ja nie som normalna...nam sa to parkrat nepodarilo a ked sa mi blizi ovu, som nervozna, nechce sa mi s muzom ani byt, som nevrla..namiesto toho,aby som sa tesila,ze uz to moze vyjst,tak ja pred tym unikam...placem a som citliva ako keby som bola tesne pred MS...

lucia1002
19. sep 2015

@fergiea aj mna vtedy uz pichalo ale napravo 😉 a aj z toho vajecnika som citila ovu..a potom ma stale podbrusko bolelo ako na MS..takze si potom este znova spinila?zeby sa uhniezdovalo? 😉

majka_ka89
19. sep 2015

@mojebabatko19 ahojky, ako? manzelik uz vie? Ja budem na zajtra s 99% sancou 1DC, lebo po vcerajsich mega krcoch v podbrusku a krizoch, dnes som si utrela hnedy vytok :( a prsia bolia na odpadnutie. Takze uz nedufam a idem do dalsieho mesiaca a snad uz to konecne pride.

vlasze
19. sep 2015

tak kočenky dnes mrcha došla aj sa teším teda možeme sa snažilkovať dalej takže od zajtra zaciname znova s teplotou aj s testikmi.Tak všetkým veľa šťastia a nech sa nám to do vianoc podarí.budem Vás nadalej sledovat ako sa nam to tu stehulieva a dám aj info o mne majte sa

fergiea
19. sep 2015

@lucia1002 no neviem ci uhniezdovali ale mavam obcas taky bledunkooranzovkasty hlien a mala som v nom aj take hnede ako nitky zo dvakrat akokeby cievka. Tak neviem co to moze byt 🙂 teplota dnes 37,08 pekne hore, ale na teste stale len slabunke. Tak budem testovat az pondelok alebo ked bude mat prist ms. Ved aj tak mam dostat az v stredu, tak hadam nie je nic stratene

mojebabatko19
19. sep 2015

@majka_ka89 no zatial to nie je moj manzel, chichi, uvidime po tom ako sa dozvie tu novinu. Este som nehovorila ani jemu, nastastie nema ejak extra prehlad o mojom cykle 🙂 no tak ak to nevyjde tento esiac, tak dufam ze buduci budete uspesni 😉!

majka_ka89
19. sep 2015

Ahojte Baby, potrebujem sa tu trocha vykecať, vyliať si srdce.
Tak dnes znova 1 DC, áno viem, veď nesnažíme sa dlho, len od júla ale robí to zlobu.
Drahý ešte nevedel, že som to dostala a naletí po telefonáte so známym za mnou "Čau maminka, oni čakajú bábo", slzy, úzkosť, ked mu clovek povie, že smola, lebo ty otecko este nebudeš. Zamrzol, že ok, ideme dalej. No ja som na tom uplne zle dnes. Oči si idem vyplakať, ok oni čakajú dieťa, super ale ja nie. Sesterka mi píše, hádaj čo máme nového, končím 3 mes. tehu 🙂 No nemá ma poraziť. Ja im to strašne želám, ale dnes je proste tak sprostý deň. A zajtra, zajtra máme isť na baby shower party, lebo priatelov kolega očakavajú prírastok, ma mesiac pred termínom, tak oslava príchodu. Super, ďalšie mamičky a detičky. Bojím sa tam zajtra normálne ísť. Neviem čo mám robiť. Túžim po bábu veľmi, ale uberá ma to doslova o energiu, musím sa zamerať na niečo iné, lebo keď mam každý neuspešný cyklus prežívať toto, tak skončím asi u lekára.
Baby, ešte raz prepáčte, že sa tu takto vylievam ale nemám komu aktuálne.
Ešte aj priateľ, že čo nariekam stále, snaží sa mi tu hrať tvrďasa a pritom ho to trápi, expert jeden.

malalienka85
19. sep 2015

@majka_ka89 tiez s tým neviem bojovať takze ti asi nič prevratné neporadím mne vzdy pomôže sa vyplakať proste dostať to von zo seba potom ma drahý uteší a polúbi a ideme ďalej aj ked vo mne je to stále a jediným riešením na tieto stavy bude bruško, takze sa drž zajtra nahoď úsmev a vedz ze v Tom nie si sama 😉

mojebabatko19
19. sep 2015

@majka_ka89 ja viem ako ti je... Ja som si velakrat poplakala... Ale vies co mne pomahalo? Ja som si v kazdej situacii uz predstavovala, ze ake to bude led raz budem mat babo. Ze ako mi bude pobehovat po byte, alebo ked niekam ideme tak ako pojde s nami atd. Nejak som si to mozno vsugerovala ze jenoducho bude mojou sucastou..iked ani teraz nni vsetko vyhrate, lebo udiat sa moze este hocico. Vela som si pozeravala fotky babatiek, predstavovala ze co budem s nim robit a podobne 🙂 to ma vzdy ukludnilo na dusi..

fergiea
19. sep 2015

@majka_ka89 moja chapem ta...byvaju aj taketo dni popri tych ostatnych, kedy sa snazime mysliet na ine veci a rozptylit sa, mysliet pozitivne. Mna tiez niekedy chytaju tieto "depky", naposledy na oslave priatelovej maminy, bol tam aj 1a pol rocny chlapcek ane prislo strasne luto, ze my este takeho prcka nemame...pritom sa snazime od aprila. Len sa vyplac, bude ti o cosi lepsie, lebo potom si sama povies, ze plakat a trapit sa nestoji za to, hlavku hore... moj priatel je toez smutny, ked to.nevide, vidim to na nom, ale snazi sa ma vzdy utesit , ze co, ved to vide nabuduce. A ked nie, po roku pojdeme na vysetrenia. Je to taze, ale dietatko pride k nam, ked to same bude chciet a ked bude citit, ze je vsetko v poriadku. Preto som sa aj ja od septembra zamerala na ine veci, porobila som si ine plany a ked babatko bude chciet prist budem najstastnejsia na svete a zblaznim sa od radosti 😀 tiez mi je luto, ze to stale nevyslo, ale neurobim s tym nic. Mozme len dufat a popeitom zit dalej 🙂 takze drzim nam palce, aby sme si co najskor nasli // a tesili sa na nase vytuzene deticky 🙂 💜💜💜 posielam pozitivnu energiu, ale myslim, ze je v poriadku, ked na nas obcas dolahne tento smutok...sme ludia, mame city, tak je to v poriadku 🙂 💜

t3n1
19. sep 2015

@kaatuuskaa taak sme dopadli úplne zle. Po ceste na výlet na výročie pokazene auto, tak sme sa vrátili smutni domov. Ešte som si aj robila test včera, 30 dc, a nič. Tak čakám uz len kedy dostanem, potom asi začnem merať tu bazálnu teplotu, máte s tým skúsenosti? My sa sme síce len teraz sa začali snažiť asi mesiac a pol si nedávame pozor, ale nedočkavosť je svina :D keď uz ideš do toho tak to chces hneď , ale to vam asi nemusim rozprávať, poznate to.

fergiea
19. sep 2015

@mojebabatko19 prepac, ze ti akocim do tvojho prispevku, ale je to super, ze si si to akokeby vsugerovala. Je to ako "the secret" - tajomstvo. Co chces dostanes, len musis zit tak akokeby si to uz mala a predstavovat si to. Straaaasne sa mi paci co si napisala, je to silna vec...

kaatuuskaa
19. sep 2015

@t3n1 ...po čase sa budete na tom pokuse o oslavu smiat...neboj 😉 ja som dnes 30 DC a cca 12 po ovu...este som netestovala....chcem vydržať...my sa snažíme od minuleho roka od maja,ale az tento rok v máji mi robili priefuky vajcovodov...na prvy pokus boli nepriechodne oba...😳 druhy pokus uz kontrast prešiel...takze je to akoby sme len tento rok zacali...

t3n1
19. sep 2015

@mojebabatko19 veľká gratulácia, drzim palce ;)

t3n1
19. sep 2015

Aha rozumiem. To zvyknu až po roku testovat, či je všetko ok? A ako to zistuju či sú priechodne či nie? Ja som dnes 31 dc, ovu netusim, takže sme na tom podobne ;)

mojebabatko19
19. sep 2015

@fergiea ano, secret mam rada, sfilmovane som si to pozrela dokopy asi 15 krat 😀 a takisto je dolezite prijat zivot taky aky je, stotoznit sa sam so sebou, prijat to, ze okej ja nemam deticky, ini maju, je to v poriadku a ma to tak teraz byt. Konieckoncov ktovie kolko druhi snivali o babatku, a aj ked nie, tak treba prijat ze pre to konkretne babatko je prave ina zena spravna maminka. My si musime pockat na to nase 🙂

kaatuuskaa
19. sep 2015

@t3n1 ...po 10tich rokoch som zmenila gynekologa...bo stary somnou moju túžbu dovysetrovat moj stav nezdielal...novy gyndos nas v podstate hned rozfofroval...😆 do 2 mesiacov som bola na laparke pre cca 2rocnu cystu a pri tom urobili aj chromopertubaciu...