Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
ahojte tak sa po dlhsom case k vam pripajam zas a zas vas chcem poprosit a malu radu :D rozhodla som sa ze po dalsom neuspesnom mesiaci si zacnem merat BT no neviem presne jak to funguje e ako zistim ze prave teraz je ten spravny cas lebo do teraz sme sa snazilkovali vzdy 10. 12. 14. 16. 18. den po ms. no chcem skusit teraz tu BT :D :D no nevie na akom principe to presne funguje chapem e ked je vysia tak je ten spravny cas no aj tak som z toho jelen :D
@sany944 ahoj, ved po odrobenych 2 rokoch je narok na podporu. Ja mam odrobene v banke 2roky a 2a pol roka v o2, tak predavania a planov uz mam plne zuby. Priatel videl, ze mam z toho stres a som nervozna, nevyhovovalo nam viac veci, tak sme si sadli a rozhodli sa, ze dam vypoved. Takze tak 🙂 trowku si oddychnem a uvidime co dalej
@fergiea co sa tyka prace uplne chapem, ja som od 16tich brigadovala v obchode, aj pocas vysky a teraz rok po vyske nemam pracu tak brigadujem opät na tom istom mieste a tiez mam z toho stresy uz to doslova nenavidim ☹ no ziadna ina praca sa nerysuje bohuzial, v obore nemam prax a v inych oblastiach som prekvalifikovana udajne 😀
@ninna86
@juliett99
@fergiea
@lucia1002 Dobrá ránko. Nejak sem nestíham moc chodiť a odpisovať. Ale nakuknem sem každý deň aké máte novinky. @fergiea držím palce, veľmi som zvedavá ako dopadne dnešné testovanie 😉 Ja čakám mrchu teraz asi cez víkend alebo po víkende. Nádeje si nerobím žiadne 🙂 Jednoducho len čakám čo bude 😕
@fergiea cakame co s tebou bude 🙂
@meggie07
@ninna86
@mia005
@juliett99
@lucia1002
@espoleta
@mojebabatko19
@janikm
Dobre rano baby. Nicomu nerozumiem 🙂 nevydrzala som a musela som ist na wc o pol4rano tak som hned spravila aj test (spala som od 12tej), lenze som si lahla spat a na test som sa nepozrela. Ked nan pozeram teraz, nic tam nevidim. Zo mna si vazne niekto robi srandu. Teplota znova teochu poklesla na 36,91'C, brucho ma neboli, od vecera ma bolia prsia a krize. Tak som zvedava, co bude, ale tehu zrejme nie. Nechapem, preco mi vsetky testy duchuju. Skoda, ze som nevydrzala hore, co na teste bolo.ale som posledne dni strasne unavena. Takze zaver, netestujem, budem cakat kedy pride ms :-/
@fergiea och boze. Ale zase ja som mala nieco na teste az po 2 dnoh meskania (iked ja som skor nerobila testy). Takze mozno sa este nieco zjavi v piatok napr ked dovtedy nepride MS 🙂
@kaatuuskaa krasa gratulujem !!!! prenes na nas tie tehu bacilky 🙂
@mojebabatko19 ved uvidime, ale ako na potvoru ma zacina boliet brucho ako na ms :-/ a ked som rano mala teplotu celkom vysoku, nemala by dnes prist ms ci?
@fergiea ....kamarátke vychádzali neg.testy a dr.jej tehotenstvo potvrdil po vynechanej m.😉 asi treba este počkať
@kaatuuskaa dik za podporu, myslim, ze u mna je uz mozne vsetko 😀
@petkazh ...jasne ze vas nakazime💦💦💦🙈...len musim este počkať kym ciarocka zosilnie a bublinku mi potvrdi dr.😉 az vtedy budem spokojnejsia
@fergiea ja som teplotu nikdy nemerala a nevyznam sa v tom, takze ani neviem :D
@fergiea ....na co budeš myslieť,to bude rásť 😍
@lucia1002 😀 😀 nooo.. záleží ako to zoberieme.. poznáme sa od konca apríla. ale kedy sme sa dali dohromady a začali spolu fungovať ako pár, tak to ani srnka netuší 😀 ale asi vtedy ako skončil na 5tt v nemocnici. A tých 5tt teda nič nebolo, takže ja to rátam od toho júla, kedy už bol doma. Čiže teoreticky mám ešte v októbri čas 😀 Bože.. toto je asi už choré že 🙄 😀 😀 Ale ja to beriem s veľkou rezervou a na nič také sa nespolieham.. Hoci všetko sa mi splnilo do bodky..
@fergiea To je mi ľúto, ale pokiaľ ešte mrcha nedorazila, tak nie je nič stratené 😉 Hlavne kľud a nohy v teple. Žiadny stres. Ak nejde o život, tak ide o ..... 😝 😀
@ninna86 ty zradkyňaaaaa 😀 😀 😀 Si teda prešla na riadnu sledovačku cyklu 😀
dievcata, chcem sa opytat, ci to mavate aj vy.. posledny mesiac ma pobolieva podbrusko tusim, ze v kuse, dokonca uz aj mrcha bola uz aj skoncila a mna to vkuse pobolieva, dokonca aj na gynde som bola, ze vraj vsetko vyzera byt v poriadku, no ja uz neviem co, uz sa idem z toho zblaznit, alebo sa iba prilis sledujem? doteraz ma pobolievalo len v plodne dni a v prve dni pocas mrchy.. ja uz ani neviem ako na to nemysliet, to sa lahko vravi, ale tazko praktizuje..
ajojte babuly moje... tak k nam dorazila mrcha mrchava hned rano.. Ale ze je drza takto kazdy mesiac sa ku nam trepat!! vrr 😠 Takze v piatok ma cakaju odbery a potom 13 DC meranie folikacov
Neviem sice komu ale dakujem za srdieckooooooooooooooooo .... moc moc potesilo 😵

@fergiea tak ono sa to tou upravou ako keby rozpilo...ale to tym, ze som to este stmavila, takze aj to okolo ciarky stmavlo...no je to strasne, ked mi je takto...a unavena som stale 😒 uz by to mohlo aj prejst, nech si zacnem uzivat tehu 😀 no uvidim...chcem vydrzat tak dlho kolko budem zvladat...treba peniazky 😉