Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
ahojte kocky tie co si meriate BT to si ju meriate klasickym digi teplomerom alebo musi byt nejaky speci na to urceny? som si skusala len tak pre zaujimavost meriat ale iba normalnym digitalnym a obe dni mi vysla 36.1 to je na bazalnu nejako malo nie? tak preto ta otazka s teplomerom 😀 a som 6dni do ms
@puffu mne vcera prisiel teplomer na BT ten ma aj dve desatinne miesta.. http://www.mojalekaren.sk/bazalni-teplomer-digi... .. tento 🙂
@juliett99 ...tej mrche mrchavej trena jasne vysvetlit ze ju uz ani vidieť nechceme 😋 otravna to ženská 🙈🙉🙊
@janikm
@mia005
@kaatuuskaa
@mojebabatko19
@lucia1002 veru uz viac ma nemoze tento cyklus natahovat citim sa ako guma v trenkoch 😀 ale mam super naladu, zas ma brucho neboli, no som zvedava.....len kedy sa uz ukaze, co sa vlastne deje? 😀
@kaatuuskaa az moc .. uz by jej pomhli vziat viza
@juliett99 ...nech ide tam,kde sa z nej tešia....určite je veľa takých kt.ju doslova vyvolávajú 😀 prieky robiť to hej,na to by ju bolo
@fergiea ...to máš napinavu schovavacku 😋 ale zvladas to super...✊✊✊
@kaatuuskaa dakujem co mi ine zostava uz som z toho na prasky 🙂
@fergiea http://merenibt.xf.cz/priklady.html toto su dost zaujimave grafy inak, teraz si ich len tak z nudy prechadzam 🙂
...volala som dnes gyndosovi...ci si mam nasadit duphaston,ten mi odporucili uzivat z heliosu(keďže nam dali sancu pol roka prirodzene otehotniet),tak mam ist zajtra na krv...mam bobky nejake,pretoze podľa menstruacie som zajtra 5tt,ale ovulku som mala az na cca 18 DC😏
Ahojte, predam Inofolic pre snazilky, viac info vygooglite,
v baleni je 17 vreciek, exp 05/2017
Ahojte snazilky dnes 34 DC menzes 4 dni meska. Netusim ktory DPO som cca 15 netusim kedy bola ovulka. Testovat budem mozno az sobotu. Mam bolesti v podbrusku dufam ze nepojde o dalsiu cystu. Dnes ma seklo v lavom boku :( au au boli mozem si dat nieco od bolesti? Masaz nezabrala.
@laura444 ...ahoj...vraj len paralen...ale skusila by som tie analgeticke maste a gely...pripade bylinkove naplaste sa daju na takýto ucel kúpiť v niekt.lekarnach...

@juliett99 svinuchaaaaa jedna!!!!!!!! 😠