icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

senselinka
23. sep 2015

@puffu ja meriam klasickým ortuťovým dole (v šušurke 😀 ) a pohoda lahoda, nikdy nezmeria zle alebo nepresne a tak som merala aj pri prvej a úplne super, krásne vyskočila aj ovulka aj všetko

cejarka
23. sep 2015

Babulky, ja dnes 30 DC,ms mala prist vcera....skoro vzdy mavam 29 DC, ale tento mesiac som mala asi posunutu ovulku skrz stresu (2 kola pohovoru).... Normalne ju podla hlienu tipujem na 15-16 DC (kedy presne bol ten pohovor), tento mesiac az 19-20....tak to zatial beriem tak, ze tie 3 dni mekania su opravnene. Brucho boli malicko, prsia len na dotyk...cele je to zvlastne, ale moc si nerobim nadeje,ved sa ukaze v priebehu 2-3 dni 🙂

puffu
23. sep 2015

@senselinka ja som skusala meriat prvykrat a v ustach iba, to je ok nie? ci? 😀 len obe dni co som merala boli iba 36.1 tak sa mi to zdalo nejako malo preto som si nebola ista tym ci mam vhodny teplomer.. ale skusim este merat do prichodu ms tymto a potom kupim novy.

senselinka
23. sep 2015

Baby, tie, čo meriate a riešite ovulku a teplomer a veci okolo... pridám vás sem môj graf, čo som merala, keď som ostala (úspešne) tehotná s mojou Eliškou... merala som klasickým ortuťovým, žiadne ovulačné netreba (ale pre pokoj duše si ho, samozrejme, kludne kúpte).
A ešte som chcela, čo sa týka merania a testovania... ja som vtedy nepotrebovala testovať, lebo som bola sledovaná v CARe a boli sme na IUI, merala som len kvôli tomu, aby som na konci vedela, čo a ako, či MS príde alebo nie... testovanie je fajn kvôli tomu, že viete, že ovulácia ešte len bude... ALE!!! To, že je test pozitívny ešte neznamená, že ovulka prebehla! Nemusí totiž prasknúť vajíčko a pod... to, že prebehla, vám potvrdí zas len meranie teploty. Ale to je zas už neskoro dobiehať ovulku, keď sú beťári ešte len niekde na ceste od chlapa k vám 😅
Takže... ak chcete vedieť, kedy ovu bude a či vôbec prebehla, treba kombinovať obidve metódy, inak nikdy nebudete mať istotu... dokonca ani testom občas nemusíte zachytiť, že ovu bola!

senselinka
23. sep 2015

@puffu v pohode meraj, kde len chceš, len stále rovnako a rovnakým teplomerom. Mne sa nechce ležať s teplomerom v ústach, ma nadrapuje :P Tak šupnem do šušky a spím ďalej 😀

fergiea
23. sep 2015

@mojsap a test si si nerobila?

fergiea
23. sep 2015

@ninna86 mne sa to nechce ani pozerat, som dost sokovana z mojho grafu...ktory pomalicky mierne klesa ale stale je vysoko :D::D::D boze ja sa uz neviem zmestit do koze, co neviem, co sa deje

meggie07
autor
23. sep 2015

Ahojte baby.. @fergiea este nic nie je stratene, drzim palce silno.. @juliett99 ale nieeee! Ako to prikuroval, ked dosla?? 😠 😠 😀
U nas uz mrcha odisla, takze ideme dalej do boja.. Ta prijemna cast prisla 😀 😀 @lucia1002 ano musim aj spermijky brat tento krat... Tak som zvedava,co zisti doktor..

meggie07
autor
23. sep 2015

@kaatuuskaa dodatocne gratulujem!! Baby konecne ste tu prelomili tu smolu.. Dufam,ze sa to teraz uz rozbehne.. 😵 😵

lucia1002
23. sep 2015

@puffu treba mysliet pozitivne 😉

fergiea
23. sep 2015

@meggie07 ja neviem, ci nie je aj neskoro dufat? 🙂

meggie07
autor
23. sep 2015

@fergiea ved este neprisla mrcha, ci?

lucia1002
23. sep 2015

@puffu v ustach pokial merias tak tam byva teplota nizsia..ale vraj je presnejsie ked merias dole..nakolko v ustach je teplota rychlejsie ovplyvnitelna..😉

lucia1002
23. sep 2015

@meggie07 tak drzim palceky aby boli vsetko ok...a sup sup na snazenie 😉

ninna86
23. sep 2015

@fergiea .. Tak to by si si mala, lebo tym som ti chcela povedat,ze je neskutocne mnozstvo pripadov ako vyzeraju testy.. Dost haluz, vseliake blaznive su tam 😀 nestracame hlavu 😘

janikm
23. sep 2015

@puffu ja tiez meriam obycko ortutovym, kupila som si ked sme sa zacali snazit digitalny ale po case som zistila ze je na figu, muz mal horucku 38,8 a teplomer ukazoval nieco okolo 36 stupnov 🙄 takze mu vobec neverim, ja mam smolu na digi teplomery, vsetky mi ukazuju zle 😝 a mozes merat aj v ustach ale presnejsie je to dole, ako uz vyssie kocky pisali skor je ovplyvnitelna teplota v ustach, staci ze mas otvorene pocas spanku uz to moze zakolisat, alebo sa nadranom napijes vody atd. 🙂 dole je istejsie 🙂

fergiea
23. sep 2015

@meggie07 neprisla ms este nie. Ani ti tak nevyzera, zs by mala. Lr tie testy, to ma myli, ze este nic nevidno

fergiea
23. sep 2015

@ninna86 tak vecer ide drahy do nocnej, tak mozno pokukam 🙂 dnes rano bol taky zlaty, normalne sa ma pytal, ze ked mam vysoko teplotu ci naozaj nedostanem ms 😀 normalne ho to aj zaujimat zacalo

ninna86
23. sep 2015

@fergiea ved sa mu necudujem teda po rych vsetkych testoch 😄

espoleta
23. sep 2015

@fergiea a keby si si skusila kupiť digitalny clearblue? čo ked maš zle tehu testy? Tie od lauritky či ake nepoznam. Nechceš kupiť mamatest alebo niečo iné? 🙂

mia005
23. sep 2015

@ninna86
@fergiea
@lucia1002 a ja som choraaa 😀 uz druhy den ma boli hrdlo..som zvedava co sa z toho vyvinie

lucia1002
23. sep 2015

@mia005 to ze si chora je dobre znamenie 😉 kedy to nema prist? 😉

lucia1002
23. sep 2015

@fergiea aj mna napadlo ze by si mohla ked tak skusit digitalny..ten ti to ukaze a nemusis ziadnych duchov nahanat..ale veru som zvedava na rano..testnes aj zajtra ci?

fergiea
23. sep 2015

@ninna86
@espoleta
@lucia1002 nemam uz testy toto je woman secret ten pod prud mocu - rozobrala som ho...teraz vecerny cely den beham len po zachode 😀 tak sa pokochajte dalsim duchom. Nebudem kupovat este digitalny, uvidim ci mi bude este ms meskat...rano testovat nemozem, lebo uz nemam testyyy

veronika1603
23. sep 2015

@fergiea ja keby takto duchujem ako ty tak som total na nervy.drzim palce

senselinka
23. sep 2015

@fergiea moja, skus obyc pepino test, ja som bola tehotna 5x a snazili sme sa dva roky... Ked som tehotna nebola, neukazal nic, ani kanalik... Ked som bola, ukazal pomerne skoro krasnych, jasnych ruzovych duchov, mna fakt nikdy nesklamal... Maju ho v DMke aj v Tescu a cenovo patri kedzi tie lacnejsie, skus zajtra ten 😉

fergiea
23. sep 2015

@veronika1603 snazim sa to brat sportovo. Ale tentokrat aspon meska mrcha 🙂

fergiea
23. sep 2015

@senselinka uvidim 🙂 pretoze mi maju prist testy od lauritky. Ale dakujem 🙂

veronika1603
23. sep 2015

@fergiea ja som minuly mesiac mala dost priznakov aj ms meskala ale testy total biele.aj tak som sa tesila ze to mozno vyslo a nic kamoska mi poradila dat si vecer poharik cerveneho vino a na druhy den sa spustila ms.uz neverim ziadnym priznakom ani testom ked takto duchuju.clovek dufa a prd.ale teraz cez ovu zas dufam ze sa podarilo.ovu som mala ukazkovu tak snad.ale uz netestujem az ked budu meskat.my sme mali vypocet od jonasa na dievcatko,ale uz 3 terminy nevysli.vychadzali mi tesne po ms aj cez nu.tak som tomu verila ja blbaa

senselinka
23. sep 2015

@fergiea jasne, drzim palce, nech ti krasne silneju, akekolvek budu 😵