icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

ninna86
23. sep 2015

@juliett99 svinuchaaaaa jedna!!!!!!!! 😠

puffu
23. sep 2015

ahojte kocky tie co si meriate BT to si ju meriate klasickym digi teplomerom alebo musi byt nejaky speci na to urceny? som si skusala len tak pre zaujimavost meriat ale iba normalnym digitalnym a obe dni mi vysla 36.1 to je na bazalnu nejako malo nie? tak preto ta otazka s teplomerom 😀 a som 6dni do ms

ninna86
23. sep 2015

@puffu mne vcera prisiel teplomer na BT ten ma aj dve desatinne miesta.. http://www.mojalekaren.sk/bazalni-teplomer-digi... .. tento 🙂

puffu
23. sep 2015

@ninna86 tak ak teraz pride ms tak si asi nejaky kupim a zacnem merat aj ja.. appku v mobile uz mam tak len ten teplomer chyba 😀

juliett99
23. sep 2015

@puffu zlatko kup si boots ten teplomer .. tam som si ho kupila aj ja,, a dokonca mi este stale funguje a to uz ma 8 rokov

ninna86
23. sep 2015

@puffu mne sa lubia tie grafy a hlavne vies ze ma prist ms presne 🙂

puffu
23. sep 2015

@juliett99 oki..🙂 vdaka za tip 😉 myslela som si ze meranie teploty bude unavne a zbytocne obtiazne ale pritom to je este jednoduchsie ako ovu testy..

puffu
23. sep 2015

@ninna86 ano, to s tym poklesom a nasledny prichod ms je super..🙂 a pre zeny ako ja s nepravidelnou ms je to celkom super vediet aspon rano ze ms dojde..

juliett99
23. sep 2015

@puffu nieje zas.. 😵 aj ja som si to myslela a zistila som ze fakt ta teplota ma ani nestresuje a uz treti cyklus mrchu dostanem ked sa teplota dostala na 36,6 to uz viem ze dojde a aj dosla..

puffu
23. sep 2015

@juliett99 ano, ja som mala na to presne ten isty nazor ale pritom to treba iba zmerat a zaznacit.. 30sek zalezitost.. tak uvidim tento mesiac ako dopadnem, v oktobri ideme na 2t na sr tak sa tesim..🙂 dojde aj sestra zo svajcu aj mama dojde tak budeme tri baby pokope..🙂

kaatuuskaa
23. sep 2015

@juliett99 ...tej mrche mrchavej trena jasne vysvetlit ze ju uz ani vidieť nechceme 😋 otravna to ženská 🙈🙉🙊

fergiea
23. sep 2015

@janikm
@mia005
@kaatuuskaa
@mojebabatko19
@lucia1002 veru uz viac ma nemoze tento cyklus natahovat citim sa ako guma v trenkoch 😀 ale mam super naladu, zas ma brucho neboli, no som zvedava.....len kedy sa uz ukaze, co sa vlastne deje? 😀

juliett99
23. sep 2015

@kaatuuskaa az moc .. uz by jej pomhli vziat viza

kaatuuskaa
23. sep 2015

@juliett99 ...nech ide tam,kde sa z nej tešia....určite je veľa takých kt.ju doslova vyvolávajú 😀 prieky robiť to hej,na to by ju bolo

kaatuuskaa
23. sep 2015

@fergiea ...to máš napinavu schovavacku 😋 ale zvladas to super...✊✊✊

fergiea
23. sep 2015

@kaatuuskaa dakujem co mi ine zostava uz som z toho na prasky 🙂

ninna86
23. sep 2015

@fergiea zlatik a kolkaty DPO si vlastne? 🙂

fergiea
23. sep 2015

@ninna86 15DPO 😂😂😂😂 mne je ti uz vsetko smiesne

ninna86
23. sep 2015

@fergiea ach jaaaaaaaaj

fergiea
23. sep 2015

@ninna86 ale pohoda, som ok po psychickej stranke 🙂 drahy sa ma od vcera zasa pyta co si myslim, ci pridu kramy....taky je zlaty. No hadam ho uz nesklamem 😀

ninna86
23. sep 2015

@fergiea http://merenibt.xf.cz/priklady.html toto su dost zaujimave grafy inak, teraz si ich len tak z nudy prechadzam 🙂

kaatuuskaa
23. sep 2015

...volala som dnes gyndosovi...ci si mam nasadit duphaston,ten mi odporucili uzivat z heliosu(keďže nam dali sancu pol roka prirodzene otehotniet),tak mam ist zajtra na krv...mam bobky nejake,pretoze podľa menstruacie som zajtra 5tt,ale ovulku som mala az na cca 18 DC😏

gatta11
23. sep 2015

Ahojte, predam Inofolic pre snazilky, viac info vygooglite,
v baleni je 17 vreciek, exp 05/2017

lucia1002
23. sep 2015

@mia005 no som zvedava ci ti to vyjde...ked si hovorila ze vsetko vyslo, tak musi aj toto 😉

lucia1002
23. sep 2015

@puffu ja som si merala klasickym digitalnym na jedno desatinne miesto...a pekne mi aj tak teplota vychadzala...ale urcite je lepsie si zadovazit ten na dve, budes to mat presnejsie 😉 ale sak hadam to uz nebude treba 😉

lucia1002
23. sep 2015

@fergiea len nech sa neukazuje predsa 😉

mojsap
23. sep 2015

@fergiea ahooojky, ani u mňa mrcha ešte nič a tom som ju mala dostať včera, ale bolí ma brucho, tak ja neviem čo sa deje :D tak čakááám a čakááám

laura444
23. sep 2015

Ahojte snazilky dnes 34 DC menzes 4 dni meska. Netusim ktory DPO som cca 15 netusim kedy bola ovulka. Testovat budem mozno az sobotu. Mam bolesti v podbrusku dufam ze nepojde o dalsiu cystu. Dnes ma seklo v lavom boku :( au au boli mozem si dat nieco od bolesti? Masaz nezabrala.

puffu
23. sep 2015

@lucia1002 tak dufam ze ho nebude treba 😀 ved uvidime v utorok ale mam pocit ze ho treba bude 😀

kaatuuskaa
23. sep 2015

@laura444 ...ahoj...vraj len paralen...ale skusila by som tie analgeticke maste a gely...pripade bylinkove naplaste sa daju na takýto ucel kúpiť v niekt.lekarnach...