Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@meggie07 ach jaj :( to ma mrzi... v zivot eby mi nenapadlo, ze to bude take komplikovane, kym sme sa nezacali snazit. ja som praveze priznaky nemala ziadne aj na to uhniezdenie - ak to bolo ono, ten ruzovy vytok a sem tam som spinila... tak ja uz neviem, ked raz otehotniem ako to vlastne bude prebiehat
@fergiea ja sa citim normalne, pichalo ma vo vajecnikoch par dni po ovulke, teraz pichne parkrat za den, prsia ma nebolia moc iba ma v nich strasne akokeby tiez picha.. 😀 a par dni ma bolela hlava...ale inak nic 😀 uvidime v utorok... 🙂 a este mi nejako posledne dni nechuti kava a doterazsom sa musela obmedzovat aby som vypila iba 2-3..
@fergiea Moja nemaj z toho depky a netrap sa. Určite sa to čoskoro podari, a ked sa nič nenajde tak aspoň budeš mať dušu na pokoji že ste niečo nezanedbali a môžete skušať koľko chcete. 🙂 Ja viem že tužba po dieťatku je strašne silna a preto by som išla za svojim cieľom dokym nebude čierne na bielom že je všetko v poriadku ale tam niečo špati 🙂
@fergiea nie, praveze si nemyslim nic...je to naozaj 50/50 s mojimi pocitmi...mam taky neutralny postoj k tomu..vsetko co som vypisala som uz mala parkrat aj v minulosti...aj to pichanie v prsiach, aj nechut na kavu..hoci nemavam taketo veci casto tak ojedinele ano...tak uvidime...
popravde munuly mesiac som si myslela viac ze som tehotna ako tento 😀 😀 😀 😀
a dakujem..🙂 ved pokial nedojde ms tak si nemozem byt ista..🙂
@kaatuuskaa Hmmm asi to tento mesiac vyskúšam... A ty sa ako máš?
@mojsap ja som mala presne takyto test na 2.den meskania 🙂 🙂 najprv sa nic nezjavovalo, tak ze okej, nic teda, ale zrazu zacala vybiehat 🙂 🙂
@mojebabatko19 neviem ci sa tesit 🙂
@mojsap tes sa 🙂 sice ja som tiez stale na vazkach, testy sice silneju, ale este cakam na lekara 🙂 a to je az 12.10. :D :D :D
@mojebabatko19 no ja som dva dni nedotiahla do konca, kedze prisla ms :D
@mojsap nevies ci sa tesit? jasne ze sa tes! ved to je jasne ako facka velmi gratulujem. po tomto vsetky tuzime 🙂
@mojebabatko19
@fergiea no v piatok som robila test a nic na nom nebolo..tak som dnes ostala prekvapena velmi 🙂 uz som to mala ako passeee...
@mojebabatko19 @mojsap gratulujem baby!! konecne aspon niekto.. verim,ze ste tu smolu uz pretrhli a uz to pojde.. 😠

@ninna86 stvrtok o tyzdne mam volno, to uz bude aj ms skoncena tak pojdem. boze a moj drahy je taky zlaty...vecer siel do nocnej a napisal mi sms ze - laska lubim ta a budem velmi stastny, ked sa nam podari mat babo. a ked mam dostat ms, tak sa ma cele dni pyta ako mi je a ci myslim ze dostanem. pre mna je toto najtazsie, povedat mu, ze zase je to v pytli. aj ked on ma zas a znova podrzi :/