icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

fergiea
24. sep 2015

@ninna86 stvrtok o tyzdne mam volno, to uz bude aj ms skoncena tak pojdem. boze a moj drahy je taky zlaty...vecer siel do nocnej a napisal mi sms ze - laska lubim ta a budem velmi stastny, ked sa nam podari mat babo. a ked mam dostat ms, tak sa ma cele dni pyta ako mi je a ci myslim ze dostanem. pre mna je toto najtazsie, povedat mu, ze zase je to v pytli. aj ked on ma zas a znova podrzi :/

fergiea
24. sep 2015

@meggie07 ach jaj :( to ma mrzi... v zivot eby mi nenapadlo, ze to bude take komplikovane, kym sme sa nezacali snazit. ja som praveze priznaky nemala ziadne aj na to uhniezdenie - ak to bolo ono, ten ruzovy vytok a sem tam som spinila... tak ja uz neviem, ked raz otehotniem ako to vlastne bude prebiehat

fergiea
24. sep 2015

@janikm dakujem moja, skusim to veru tak. a dam vam potom vediet. asponze dnes neni su ludia v praci a ani riaditelka tak mozem mat lazo plazo...

puffu
24. sep 2015

@fergiea ja sa citim normalne, pichalo ma vo vajecnikoch par dni po ovulke, teraz pichne parkrat za den, prsia ma nebolia moc iba ma v nich strasne akokeby tiez picha.. 😀 a par dni ma bolela hlava...ale inak nic 😀 uvidime v utorok... 🙂 a este mi nejako posledne dni nechuti kava a doterazsom sa musela obmedzovat aby som vypila iba 2-3..

ninna86
24. sep 2015

@fergiea ale nooooo, ved ta chape predsa 🙂 mojaaaaa

tomasko27
24. sep 2015

@puffu Ahoj ako?myslis ze to tentokrat vyslo?

espoleta
24. sep 2015

@fergiea Moja nemaj z toho depky a netrap sa. Určite sa to čoskoro podari, a ked sa nič nenajde tak aspoň budeš mať dušu na pokoji že ste niečo nezanedbali a môžete skušať koľko chcete. 🙂 Ja viem že tužba po dieťatku je strašne silna a preto by som išla za svojim cieľom dokym nebude čierne na bielom že je všetko v poriadku ale tam niečo špati 🙂

puffu
24. sep 2015

@tomasko27 neviem, uvidime...radsej si nic nemyslim 😀 ja som uz bola v minulosti tolkokrat presvedcena o tom ze som urcite tehotna 😀 takze to beriem sportovo..ak bude, tak to bude megasuper, ak nie tak bude niekedy inokedy..napriklad v oktobri... 😀 😀 😀 😀

fergiea
24. sep 2015

@espoleta moja a ty to ako zvladas do kedy si chces dat pauzu? inak ta obdivujem, ze si stale medzi nami... neviem ako by som to zvladala. ale nemam depku, nejak sa mi striedaju nalady, teraz mi to je zasa smiesne 🙂 k doktorovi pojdem urcite buduci tyzden na sto percent

fergiea
24. sep 2015

@puffu takze citis sa tehotno? 🙂velmi drzim palce

fergiea
24. sep 2015

@ninna86 ved toto chudacik moj

mojsap
24. sep 2015

@fergiea ahojky, je mi ľúto ako ťa to každý mesiac naťahuje :/ ja ešte stále čakám krámy, meškajú už dva ni, stále nič, ale veľmi ma bolí brucho, test som ešte neurobila ani jeden

fergiea
24. sep 2015

@mojsap tak skús urobiť 🙂 mňa brucho nebolelo vôbec, začalo až dnes ráno a predsa prišla ms :( ale nerozumiem tomu, lebo teplota bola 36,81 rano

puffu
24. sep 2015

@fergiea nie, praveze si nemyslim nic...je to naozaj 50/50 s mojimi pocitmi...mam taky neutralny postoj k tomu..vsetko co som vypisala som uz mala parkrat aj v minulosti...aj to pichanie v prsiach, aj nechut na kavu..hoci nemavam taketo veci casto tak ojedinele ano...tak uvidime...
popravde munuly mesiac som si myslela viac ze som tehotna ako tento 😀 😀 😀 😀
a dakujem..🙂 ved pokial nedojde ms tak si nemozem byt ista..🙂

fergiea
24. sep 2015

@puffu drzim palce 🙂 silno, aby to vyslo

puffu
24. sep 2015

@fergiea dakujem..🙂

deniss111
24. sep 2015

@fergiea trošku som čítala,ake maš problemy...otazočka:koho máš teraz gynekologa? Toho araba ti odporučam inak, kamoške ktore sice nedavnio potratila, dal ako jediný šancu..chvalia si ho ženy, chodí aj k porodom v PE, vyskušaj ho,držím palce...Vidím,že si tiež z mojho okresu 🙂

fergiea
24. sep 2015

@deniss111 to vazne? tak to si ma velmi potesila. mam Koszeghyho Stanislava, ale on je ako gynekolog fajn, len ten jeho pristup ohladom mojich problemov sa mi nepaci. nic nerobi. a ked som tam prisla aj v juni aj v juli pozeral na mna co tam chcem. o sestricke ani nehovorim.

malalienka85
24. sep 2015

@kaatuuskaa Hmmm asi to tento mesiac vyskúšam... A ty sa ako máš?

janikm
24. sep 2015

vyzera to ze budeme mat "vela prace" cez vikend 😀 zajtra alebo pozajtra ju uz ocakavam

mojsap
24. sep 2015

@fergiea dala si mi chrobaka..polhodinu dozadu som urobila test...ja neveriiiim...meskanie druhy den a v piatok na teste nic nebolo

mojebabatko19
24. sep 2015

@mojsap ja som mala presne takyto test na 2.den meskania 🙂 🙂 najprv sa nic nezjavovalo, tak ze okej, nic teda, ale zrazu zacala vybiehat 🙂 🙂

mojsap
24. sep 2015

@mojebabatko19 neviem ci sa tesit 🙂

mojebabatko19
24. sep 2015

@mojsap tes sa 🙂 sice ja som tiez stale na vazkach, testy sice silneju, ale este cakam na lekara 🙂 a to je az 12.10. :D :D :D

fergiea
24. sep 2015

@mojebabatko19 no ja som dva dni nedotiahla do konca, kedze prisla ms :D

@mojsap nevies ci sa tesit? jasne ze sa tes! ved to je jasne ako facka velmi gratulujem. po tomto vsetky tuzime 🙂

ninna86
24. sep 2015

@mojsap pekneeee 🙂

mojsap
24. sep 2015

@mojebabatko19
@fergiea no v piatok som robila test a nic na nom nebolo..tak som dnes ostala prekvapena velmi 🙂 uz som to mala ako passeee...

janikm
24. sep 2015

@mojsap jeeej gratulujeem sa to tu pekne rozbieha s pozitivnymi testikmi 🙂

fergiea
24. sep 2015

@mojsap lepsie nemat nic a potom zrazu krasna ciarka ako stale mat ducha a ms pride :D naozaj sa tesim, ze sa to tu tak rozbieha 🙂

meggie07
autor
24. sep 2015

@mojebabatko19 @mojsap gratulujem baby!! konecne aspon niekto.. verim,ze ste tu smolu uz pretrhli a uz to pojde.. 😠