Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@kaatuuskaa to je ale kraaasne 🙂
@cejarka ....Ď😀
@malalienka85 ...dnes som bola u gyndosa...tehu potvrdil, HCG som mala 932...na sone nebolo nic len vysoká sliznica😀 objednal ma teda na 12.10...a to snad uz budeme múdrejší 😋 naordinoval duphaston...som komplikovaná pacientka...😏
@mojsap ....drzim ✊,nech silniete 😀
@kaatuuskaa kraasne, manzel bude urcite dojaty 🙂 pekne si to prichystala 🙂
@kaatuuskaa waaau super 🙂
@kaatuuskaa ja tiež držím palce nech všetko dobre dopadne 🙂
@mojsap Len ked ja sipim, ze som nala tento mes.tosku posunutu ovulku - preto to mesknie...ja mam praveze pocit, ze ma to brucho obcas boli a obcas nie, cele divne a prsia mam naliate, troska bolia a mam na nich aj hrce- to zvykne byt pred ms. Uvidim, mozno rano, ak dovtedy madam nechcena nedorazi... uvidim, kazdopadne mi to zacina byt akosi ukradnute, cela divna som tento cyklus, asi mi uz z toho cvaka 🙂
@fergiea tak ja to zvladam dobre, už som sa vyrovnala s tym, mam doma skoro 2 ročneho špunta čo mi robí radosť 🙂 A teraz aj začiname stavať dom, takže mam iné starosti. Už som objednana na hematologiu ale chcem si užiť vianoce, silvestra, lyžovačky a potom po novom roku skusime ak budeme môcť 🙂 Už to nejak nesilim že chcem byť čim skôr tehotna, práve naopak, chcem si vychutnať ten čas kedy sa môžem venovať konečne aj sama seba a potom už do noveho domčeka prinesieme novy život ak Panbožko dá 🙂
@tomasko27 v utorok.. tak uvidime o par dni..🙂 jaaj no chlapi su farboslepi 😀
a coze ta stale trapia tazkosti? ak babo rastie ako ma tak nejako tie nevolnosti a tazkosti dako prezijes.. mozno uz bude lepsie.. drzim palce .. hlavne nech sa babu u teba paci a nech sa tam pekne ohrieva dokedy ma..🙂
@fergiea dakujem ale este som trosku skepticka.. uvidime o par dni ci sa bude zosilnovat, a potom budem trpnut asi aby nedosla ms 😀
uvidis aj ty sa jedneho dna urcite dockas.. ja som si nasadila zelezo a brala som vitaminy pre snazitelky
tebe uz zelezo stuplo? neuvazovala si aj o tabletkovej forme zeleza? .. mozno ti pomozu

@meggie07 dufam aj ja ze tu o chvilu bude kazdy druhy prispevok fotka 2 ciarok 🙂