icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

mojebabatko19
24. sep 2015

@meggie07 dufam aj ja ze tu o chvilu bude kazdy druhy prispevok fotka 2 ciarok 🙂

kaatuuskaa
24. sep 2015

Ahojte,dnes sa mi manžel vráti zo sluzobky a výročie sobáša sme "oslavili" po telefóne,tak som mu nachystala takýto najcennejší darček na svete...💓💖

cejarka
24. sep 2015

@kaatuuskaa to je ale kraaasne 🙂

mojsap
24. sep 2015

@meggie07
@fergiea
@janikm
@ninna86 babky, ďakujem veľmi 🙂 ešte počkám pár dní a otestujem zas 🙂

cejarka
24. sep 2015

@mojsap Ahoj, velmi ti gratulujem. Mne ms meska uz 2 dni, este som netestovala, citim, ze ta svina pride, ale z teba sa tesim. A aj z toho, ze sa to tu rozbehlo. Ked to takto pojde dalej, tak to do tych vianoc stihame vsetky 🙂)))

mojsap
24. sep 2015

@cejarka ahojky, ja mám tiež také pocity, lebo ma veľmi bolí brucho už štyri dni, proste ako cez krámy, ale zatiaľ nikde a ja ich mávam vždy ako hodinky na čas, a dnes už meškanie dva dni tak som nevydržala a dve čiarky vykukli 🙂 skús aj ty 🙂

kaatuuskaa
24. sep 2015

@cejarka ....Ď😀

kaatuuskaa
24. sep 2015

@malalienka85 ...dnes som bola u gyndosa...tehu potvrdil, HCG som mala 932...na sone nebolo nic len vysoká sliznica😀 objednal ma teda na 12.10...a to snad uz budeme múdrejší 😋 naordinoval duphaston...som komplikovaná pacientka...😏

kaatuuskaa
24. sep 2015

@mojsap ....drzim ✊,nech silniete 😀

janikm
24. sep 2015

@kaatuuskaa kraasne, manzel bude urcite dojaty 🙂 pekne si to prichystala 🙂

ninna86
24. sep 2015

@kaatuuskaa waaau super 🙂

mojsap
24. sep 2015

@kaatuuskaa ja tiež držím palce nech všetko dobre dopadne 🙂

cejarka
24. sep 2015

@mojsap Len ked ja sipim, ze som nala tento mes.tosku posunutu ovulku - preto to mesknie...ja mam praveze pocit, ze ma to brucho obcas boli a obcas nie, cele divne a prsia mam naliate, troska bolia a mam na nich aj hrce- to zvykne byt pred ms. Uvidim, mozno rano, ak dovtedy madam nechcena nedorazi... uvidim, kazdopadne mi to zacina byt akosi ukradnute, cela divna som tento cyklus, asi mi uz z toho cvaka 🙂

espoleta
24. sep 2015

@fergiea tak ja to zvladam dobre, už som sa vyrovnala s tym, mam doma skoro 2 ročneho špunta čo mi robí radosť 🙂 A teraz aj začiname stavať dom, takže mam iné starosti. Už som objednana na hematologiu ale chcem si užiť vianoce, silvestra, lyžovačky a potom po novom roku skusime ak budeme môcť 🙂 Už to nejak nesilim že chcem byť čim skôr tehotna, práve naopak, chcem si vychutnať ten čas kedy sa môžem venovať konečne aj sama seba a potom už do noveho domčeka prinesieme novy život ak Panbožko dá 🙂

puffu
24. sep 2015

ahojte kocky, nevydzala som a spravila som test, sice nie z ranneho, nazivo to je vidiet lepsie ale vyskocila hned s kontrolnou..vse tri foto je jeden test.. vidite to aj vy??? och mala som vydrzat!! 😠 teraz to uz berem 60/40 ze to vyslo.. 😀 ovu bola 15teho..

ninna86
24. sep 2015

@puffu no do keluuuu 👏

ninna86
24. sep 2015

@puffu my sme mali vlastne naraz ovu 😄

puffu
24. sep 2015

@ninna86 ale inak muz nevidi nic 😀 ano, mali sme ovu spolu.. ty si este netestovala?

ninna86
24. sep 2015

@puffu jeeeemine 😀

tomasko27
24. sep 2015

@puffu Vidim to tam 🙂 🙂 🙂

puffu
24. sep 2015

@tomasko27 🙂 uz nech silneje..🙂 ty si to mala tiez podobne na 10dpo nie? sice som uz mala v minulosti parkat duchov ale objavili sa neskor a teraz hned s kontrolnou a aj vidiet ruzovu farbu..no uvidime a dufam ze to pojde tym spravnym smerom..

tomasko27
24. sep 2015

@puffu Hej ja som tiez mala a tiez bola hned ako kontrolna.Kedy nema prist ms?Ale pojde to,uvidis.
Ja som si nemyslela ze to budem tak tazko znasat ☹

tomasko27
24. sep 2015

@puffu Ked som mojmu dodatocne ukazovala prve testy tiez tam nic nevidel 🙂

ninna86
24. sep 2015

@puffu este nie, ale privokujes, takze mozno zajtra rano to zo srandy skusim aj ked to bude len 10DPO 🙂

puffu
24. sep 2015

@tomasko27 v utorok.. tak uvidime o par dni..🙂 jaaj no chlapi su farboslepi 😀
a coze ta stale trapia tazkosti? ak babo rastie ako ma tak nejako tie nevolnosti a tazkosti dako prezijes.. mozno uz bude lepsie.. drzim palce .. hlavne nech sa babu u teba paci a nech sa tam pekne ohrieva dokedy ma..🙂

puffu
24. sep 2015

@ninna86 ja budem testovat zajtra urcite 😀 tak ak nahodou neodolas tak daj vediet.. drzim palce 😉

fergiea
24. sep 2015

@puffu super 🙂)) naozaj sa to tu rozbieha. az mi je smutno, ze mne ta ms prisla :( ale gratulujem!

alexko33
24. sep 2015

@puffu ja som tiez slepa a malo kedy vidim ducha na teste,ale na tvojom ho teda vidim a krasne

cejarka
24. sep 2015

@puffu supeeer, gratulka.Ja som taka napata, ze rano asi testnem aj ja ;)

puffu
24. sep 2015

@fergiea dakujem ale este som trosku skepticka.. uvidime o par dni ci sa bude zosilnovat, a potom budem trpnut asi aby nedosla ms 😀
uvidis aj ty sa jedneho dna urcite dockas.. ja som si nasadila zelezo a brala som vitaminy pre snazitelky
tebe uz zelezo stuplo? neuvazovala si aj o tabletkovej forme zeleza? .. mozno ti pomozu