Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@mojebabatko19 tfuj, tfuj .. je nadherna ta ciarka 🙂
@kaatuuskaa to je nadherne az mi slzicky vybehli 🙂
@cejarka je to duch 🙂 drzim palce nech silnie dalsie dni 🙂
@mojebabatko19 Dakujem 🙂 Sama som zvedava, testovat budem az v nedelu/ pondelok, ak dovtedy mrcha nedorazi.
@cejarka jasne to staci, kazdy 2.den by mala byt silnejsia ciarka 🙂
Dievcata, keby ste tak mali pravdu, ale musim ostat kludna, s nohami na zemi. Dalsie dni ukazu 🙂))) Velmi sa tesim, kiez by sa to tu uz rozbehlo tym spravnym smerom 🙂
@kaatuuskaa jéééj :D :D :D inak toto je sranda lebo sto rokov na to všetci čakajú a potom ked im to ukážeš tak nevedia že o čo ide :D :D tak už sa môžeš tešiť aj s rodinkou 🙂
@mojebabatko19 no krásne 🙂
Tak baby..mne uz 2 den meska MS...robila som si 2 testy ale nic...tak ze cakam MS dalej...ale podotykam nikdy mi nemeskala presne nacas (28 dni) 😉
@mojebabatko19 wau, jaká nádhera.
Hneď nás poopluvaj bacilmi aby sme sa aj my mohli pridať 😉
..inak vlastne pekny piatok zeny moje 🙂
@ninna86
@tomasko27
@fergiea
@alexko33
@cejarka
@mojsap
@janikm
@espoleta
@zzuzu09 ahojte dievcence, tak asi bol ten vcerajsi test chybny..dnes tam bolo bielobiele nic... 😠 takze uz je to teraz naopak, 60/40 ze to nevyslo 😀 ale je mi to trochu smutno ze tam nic nebolo ☹ ale nevadi... 🙂 ved rodit mam az v juli takze dalsi mesiac to urcite vyjde ak nie este tento..ved ms ma dojst az v utorok... 😉

@cejarka drzime palce na pohovore a tesime sa na pozitivne spravy, v kazdom smere, samozrejme 😉
A na testik zvlast 😵