icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

sany944
25. sep 2015

Dievčence natrafila som na tieto uzasne fotky a nemohla som sa s vami nepodelit hadam vam to pojde otvorit, fakt nadherne, dojemne, carovne az mi slzicky vybehli, taketo fotky by som brala aj ja ked raz budem rodit, len pochybujem ze by pri porode povolili manzela aj fotografa :( cely zivot ma clovek na co spominat a tento najkrajsi den v zivote co pripominat!!! A aj to dieta bude mat nadherne fotky a bude mat co ukazovat zas svojim detom 🙂
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.87910...

alexko33
25. sep 2015

@puffu tak možno máš vyššiu hodnotu HCG v moči poobede ako ráno a stúpa každé dva dni takže ešte stále máš nádej a ked si len 10DPO tak sa ešte len poriadne uhniezduje takže stále máš vysokú šancu,že sa to podarilo

zzuzu09
25. sep 2015

@sany944 nádherné fotky, úplne mi to pripomenulo môj pôrod, kontrakcie, dojatie na dokonalosťou drobčeka, a tých prvých chvíľ čo sme už traja strávili.
Idem hneď objať mm, a pripomenúť že dnes pokračujeme 😉

puffu
25. sep 2015

@fergiea tak snad novy lekar prinesie novy vietor d vaseho snazenia a uz sa to niekam pohne..kazdopadne by som mu spomenula to ustavicne duchovanie..mozno by ta dokazal sledovat a pripadne nastavit nejaku liecbu aby sa bicikovej pekne uhniezdil 😉

puffu
25. sep 2015

@zzuzu09 nie vobec sa nestresujem nad testami a uz netestujem do utorka..uvidime ci ms dojde alebo nie...trochu ma to dnes rozhodilo ale uz som v pohode a nejako sa tym nezatazujem...juuj nejaky vylet by som brala ale pracujeme kazdy den takze nas dovolenka caka az o necele 4 tyzdne... 🙂 a dakujem... 😉

puffu
25. sep 2015

@tomasko27 uplne nic... uz to beriem s humorom...nebudem testovat do utorka..tak bud je chybny dnesny test alebo ten vcerajsi... 😀 😀 😀 asi sa bicikovej hra so mnou na skryvacku 😀

puffu
25. sep 2015

@alexko33 ano tak to aj berie ze to este nie je stratene pokial nedojde ms..a muzik mi uz slubil jednu vecicku do domacnosti ked to nevyslo.. 😀 samozrejme cerviku by som sa potesila milionkrat viac ale aj ten moj pomocnik do domacnosti postaci ako bolestne 😀

alexko33
25. sep 2015

@puffu tak to je super,ze ti slubil bolestne,ale silno drzim palce aby to boli // ciarky a nie pomocnik do domacnosti 🙂 toho ti moze potom kupit ako darcek zato,ze sa to podarilo 🙂

malalienka85
25. sep 2015

@kaatuuskaa dobreee pobavilo 😁😁😁😁 a ako sa cítiš?

kaatuuskaa
25. sep 2015

@malalienka85 ...ale hej 😃 dobre...dneska som prehlasovala manžela co si ideme objednať-nechcelo sa mi varit...lebo ja uz som 2v1😃😄 a zajtra ma čaká 12 hodinová denná služba a v nedelu mam nocnu...takze dnes sa len v posteli povalujem😏😏

laura444
25. sep 2015

Ahojte rano som testovala dnes 36 DC 6 dni meska menzes. Snad bude vsetko tam kde ma. No a v utorok ma caka v praci zdravotna prehliadka na karpalne tunely. Mozem ju absolvovat??? Neviem ako dalej zmluva mi konci 30.11.2015. Ak na prehliadke poviem ze mam menzes ze som nedoniesla moc neviem ci budem zvladat nocne smeny. Kedze mam este stale seknute v krizoch zle mi zatial nieje. Netusite prosim vas ako to je v cechach. Mam odpracovane 3 roky pod firmou. Mam narok na nejaku ochrannu lehotu ze mi budu cosi do materskej platit. alebo ked mi skonci v novembri zmluva tak tym to hasne a budem sa hlasit na urad. Z muzom sa velmi tesime len som v rozpakoch ako dalej. Dakujem za kazdu jednu odpoved.

mystisch
25. sep 2015

no u nas Spermiogram ukazkovy....a u mna to dopadlo cele zle...op§t sa vratila Ureoplazma ...cize obaja znovu na antibiotikach...mna toto fakt nebavi ☹

sany944
26. sep 2015

@mystisch ahoj po akej dobe sa ti vratila ureoplazma? Ja som sa jej zbavila vo februari ale bojim sa ze sa znova vrati, by ma porazilo, 20 dni na silnych antibiotikach to bolo strasne!!

petkazh
27. sep 2015

babenky ktore NECAKATE na buduci tyzden mrchu ?

zuzik1927
27. sep 2015

@petkazh ja vo stvrtok necakam..

blanch12
27. sep 2015

@petkazh ja NECAKAAAAAM v piatok!!!!

veronika1603
27. sep 2015

Ani ja neckaaaaaaammmmmm

zuzik1927
27. sep 2015

@petkazh
@blanch12
@veronika1603 a ako baby? priznaky? :D

motorolka
27. sep 2015

@puffu Ahoj, citam, ze cakate ci sa podarilo, tak vam silno drzim palce...nech sa nedockas 🙂 ja som dnes 5DC tak uvidime, beriem zas lieky na ovulku tak sa uvidi,ci sa to tento mesiac podari..

veronika1603
27. sep 2015

@zuzik1927 ja ziadne.minuly mesiac dost priznakov a nic.a tento mesiac zas ziadny priznak no som zvedava mrchu necakam okolo3-5 oktobra som zvedava

puffu
27. sep 2015

@motorolka ano stale este cakam, ms by mala dojt v utorok ale ovulku som mala az na 18dc, zvycajne mavam na 16-17den takze asi sa ms posunie, inak som si aj zacala meriat teplotu a zatial sa mi drzi nad 37°C tak uvidime, zajtra ideme na sluzobku na 3dni tak mi to aspon rychlejsie zbehne 😀 ale dnes mi muzik kupil ako bolestne moje vysnivane kreslo, uz rok po nom pokukujem..povodne mal byt jeden pomocnik do domacnosti ale toto je ovela lepsie..ze pomocnik bude dalsi mesiac ak nevyjde.. 😀 ale ze dufa ze uz to dalsi mesiac vyjde..aj ja verim ze to uz dalsi mesiac vyjde...ved uz bude na rade rodenie v juli... 😀
a vy idete do nitry na tie vysetrenia atd? ci zatial este nie?

olcanoemi
27. sep 2015

Ahojte baby,ja som sem zatial nepisala,ale citam si vas uz nejaky ten tyzden 🙂 je to velmi mile,ako sa tu navzajom povzbudzujete,radite,tesite sa jedna z druhej! fakt skvele! my sa s manzelom tiez snazime o druhe babatko uz asi od aprila...no zatial nic,aj ked kazdy mesiac som mala pocit,ze sa nieco deje....no tento mesiac mi je tiez pekne blbo...taka tazoba na zaludku,nocne cikanie a unava a citlivost na vone...no nechcem sa tesit predcasne,aby som nebola zase velmi sklamana...mrska mi mala prist vcera,resp.dnes,no zatial nechodi...test som si este nerobila,mam doma len jeden,tak si ho setrim 🙂 ale zajtra to uz asi nevydrzim a urobim si ho...vsetkym vam drzim prsty a velmi vam to prajem 🙂

motorolka
27. sep 2015

@puffu tak to mas, super, musim to nadhodit muzickovi, ze by to bolo mile 😀 ale tak my prave dokoncujeme prerabku bytiku a tak sa stale nieco kupuje, vsak na narodky sme si kupili satnikovu skrinu 😀 no tak to ti vazne drzim palce, aby uz neprisla.. teraz som zacala posledny pokus, posledny krat mi dal moj dr lieky na ovulku, ked sa podari otehu tak to bude vazne super a ked nie, uz si z toho nezufam a pojdeme do poradne do Nitry, mozno to tak ma byt..jasne, ze keby sa nam to podarilo bez takejto asistencie bolo by to lepsie, ale ked nie, tak nie..ale ked to tak spominas, tak mas pravdu, to by boli pekne letne deticky 🙂 to znie naozaj super dobre 😉 som na vas zvedava, ci sa to podarilo, planujes sa aj testovat?

puffu
27. sep 2015

@motorolka asi zajtra rano testnem lebo na sluzobke nebude cas mat rano sukromnu chvilku na cikanie.. 😀
jaaj tak to doverne poznam..my sme stavali dom tak uz mam vianoce skoro 3roky.. 😀 ale teraz vo faze zariadovania je to najlesie 😀 vkuse nieco chodi... 🙂 ja mam narodky o 2 mesiace a prave to kreslo som chcela ako darcek ale tak mam ho trochu skor...a na vianoce by sme si chceli kupit asi sedacku..takze uz mame vsetko podelene 😀
ale tak ak to nejde samo tak tomu treba dopomoct...navsteva nejakeho specializovaneho centra vam urcite neuskodi..ale kazdopadne drzim palce aby to teda na ten posledny pokus vyslo pekne prirodzene.. 😉

janikm
27. sep 2015

@olcanoemi tak drzim prsty nech je testik zajtra pozitivny 🙂

malalienka85
27. sep 2015

@olcanoemi tak držíme palce a napíš nám ako si dopadla 🙂

ninna86
27. sep 2015

..ja necakam!!

malalienka85
27. sep 2015

@ninna86 ja čakám :D, ale ovulku :D :D :D

ninna86
27. sep 2015

@malalienka85 bodaj by som dalsi mesiac nemusela cakat na nu uz 😀

zzuzu09
27. sep 2015

@olcanoemi drzim palce aby zajtra boli na teste riadne koľajnice.
Aké staré je vaše prvé dieťatko? My sa tiež snažíme cca od mája o druhé, ale mala som hrozne rozhadzany cyklus keďže ešte kojim