Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@fergiea jasne urciteho zmen...ked nemas dobry.pocit z neho...ja ked som menila tak som rovno isla k novemu, spytala.sa sestricky ci ma vezmu..hned som sla na vysetrenie, a este v ten den odniesla papierik sestricke mojej byv. gynekologicky a vybavene 🙂 ani trosku ti ciarka nezosilnela? Ono hcg ti moze stupat aj pomalsie..ale vies co? ja takymto zazrakom mic neverim 🙂 teda bola by sranda keby si patrila medzi tych par vynimiek 🙂 aaaale bzdme radsej realisti 🙂 ms mas uplne normalnu?
..dobre ranko 🙂 tak nic ja teda, bt mi rano klesla a test biely, takze sa presúvam do dalsieho mesiaca 🙂
@veronika1603 ja tiez nic zatial, sem tam nejake pichanie, ale tak to nepripisujem tehotenstvu 🙂 uvidime co z toho bude..ako dlho sa snazite?
Dobre ranko kocky 😉 ja som dnes 4DC... s kym sa presuvam do dalsieho mesiaca?? 😉
@ninna86 ani nehovor! teraz sa na nu este teším... bodaj by to už tento krát vyšlo! 😖
@sintuska06 ja sa hlásim 🙂
@malalienka85 no mne rano klesla teplota pod bod mrazu a biely test na 13dpo, takze uz ockavam ms 🙂
Ahojte,my sa snazime od augusta,kedze v marci som o babatko prisla v 7tt.dufam ze to vsetky do vianoc dame😊
@ninna86 ach jo! a cítiš sa ako? ja som tento mesiac zas docela depkovala...
@1234lubka neverim tomu ze je to tehu skor predpokladam ze nirco mi je nejaka blbost 😀 aj ja sa pojdem spytat k nocemu, za chvilu ked vybavim moju doktorku. Chcem sa objednat aj na stitnu ci je vsetko ok lebi mamina ma so stitnou problem. A ms? Neni normalna, zo mna ide iba cista krv a hrce krvi, ale takt o moze byt aj alchemilkou. A uz je 5dc a boli ma brucho, vcera mi booo poobede neskutocne zle...
kocky bola tam aj dnes..🙂 uuuuaaaa 😀
@malalienka85 normalne sa citim 🙂 neberem to nejako tragicky, hlavne ked to bolo este len treti krat 🙂 takze pohodkaa 🙂
@ninna86 aha jasne som zabudla ze estelen treti krat, no nic ide sa dalej, bojujeme :D

@ninna86 uuuaaaa...medvedia??? ufff.. z medveďov mám paniku 😀 už si testovala? čakám čakám 😕 😕