Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
babenky a alchemilka sa má piť iba do ovulky, alebo ako to je?
@zuzik1927 ja som v decembri pisala jonasovi.v januari mi dosiel vypocet ze od maja kazdy druhy mesiac nam vychadza dievca.tak sme sa dohodli s manzelom ze pockame,moc som tomu verila.na tu moju smolu sa mi cyklus posunul z 29na 39dni od februara.no do maja sme si davali pozor tak v maji sme skusili raz na ten termin a potom od aprila naplno stale.takze pol roka.asi to bola chyba cakat a verit tomu.ked sa mi ten cyklus natiahol uz mi dni na dievca vychazali na ms a po nej.len som tomu dost verilla vela zenam vraj pomohol tak neviem.teraz mam dostat ms okolo3-5.10 tak len cakam a dufam.a vy kolko sa snazite?
@puffu ahoj, drzim palce, ja som si vcera robila znova test a bol teda hodne silnejsi ako piatkovy 🙂 Este spravim zajtra-pozajtra a volam k mudr.,nech ma objedna na dalsi tyzden 🙂
Aj ked o tom, ze som tehotna uz vobec nepochybujem, uz sa len modlim, nech je vsetko ok.
A vam vsetkym drzim palce a budem vas neskor informovat 🙂
@cejarka mala si po ovulke aj nejake priznaky?
@veronika1603 ved toto, ze ten jonas niekomu vyjde, niekomu nie...al epodla mna je to nahoda 🙂 my sa snazime tak cca 1,5 roka, ale nie stale sme sa trafili do ovu, meriam aj BT tak uvidime...mne ma prist tiez okolo 1-2.10...kedy cches testovat? ci pockas az do meskania?
@zuzik1927 chcem pockat len neviem ci vydrzim.kamoske duchovali testy a nic no a pripad fergiei tak to ma total odradilo od testov..snad vydrzim nechcem byt smutna takto mam nadejm..a rok a pol fuuuha tak to ti budem drzat silno paste aby ti nedosla ms.uz ti to musiii vyjst.musi a hotovo
@veronika1603 ved toto, ze ja tiez pozeram na niektore testa, uz aj ja slepa vidim duchov a nakoniec nic...ja asi pockam az tak do piatku, ved aj podla teploty uvidim, ci sa oplati 🙂 noo je to dost, muz je ok, bol na spermiograme a ja by som mala byt ok tak neviem, mozno zle nacasovanie..aa musi, ked nie teraz tak dufam,ze do konca roka...
@zuzik1927 ja tak tiez asi do piatku..ja by som sa ani moc s tehu neponahlala ale som 3roky po konizacii a min.rok na konci roku sa mi HPV vratilo a sertricka aby sme sa trosku s tehu poponahali aby sa mi to moc nezhorsilo a musela by som ist na dalsiu konizaciu po ktorej by uz hrozil predc.porod tak preto dufam aj ja ze so vianoc to dame.vraj aj tehu zlepsuje Hpv.no je to na nervy..baby idem uz do prace.majte sa tu pekne..
@veronika1603 tak potom co si napisala, by sa to mohlo fakt cim skor podarit, aby to potom nebolo este tazsie...aj ked otehu je dost tazke aj bez toho podla mna 🙂 tak prijemny den v praci 🙂
@mojsap ..... 🌞😉 .....krasne ciarocky
@kaatuuskaa
@ninna86 no tešííííme sa 🙂
@veronika1603 Ani nie, akurat ma asi 7 dni po ovu tak intenzivne pichlo v podbrusku a trvala ta bolest asi 15 sekund, inak nic....len meskajuca ms, bolest podbruska ako na ms, len mensia a bolest prs ako pred ms,ale ta naopak viac intenzivna 🙂
@cejarka aj ja ti blahozelaaaam 🙂 a neuveris ale sme na tom uplne rovnako..moja posledna MS je tiez 25.8. 🙂 tak ideme spolu tehulkovat 🙂 ja este neviem kedy pojdem k doktorovi..chce ist so mnou manzel..len ten prafuje vkuse a 20teho ma volno z roboty..tak sme mysleli ze az vtedy len ja sa zas bojim ci nie je neskoro...dnes som si to pocitala a teda dnes je to presne 5tt
Baby, tak ja som si dnes robila test s velkym ocakavanim,kedze mrska meska nejake 2 dni a na teste nebolo nic :( tak som bola hrozne sklamana,no este nestracam nadej kym nepride...bola som v lekarni,ze si kupim testy a az ma oblial studeny pot: v Rakusku stoji test skoro 20 eur a to tam bol len jeden...vrrr..to kde sme...ked som bola prvykrat tehu tak som si testy kupovala v CR za 50 korun a boli tam 2 kusy

@malalienka85 dufam, ze to cim skor pride teda 🙂