Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
1DC.. Trening thaiskeho boxu po troch mesiacoch pauzy za mnou.. Asi sa zacnem tomu opat venovat.. Donru noc srdcia moje 😘
@ninna86 dufam ze raz sa odhodlam 😀 ja som pred rokom zacala chodit na crossfit a po prvom treningu som sa dva dni nemohla pohnut ale to myslim doslova.. v noci som sa v posteli nevladala prevalit a ak aj tak mi to trvalo asi 10 minut 😀 rano 15 min. kym som sa postavila a ked som si chcela sadnut som sa len hodila na gauc 😀 potom uz to bolo lepsie no nejak sme prestali s kamoskou chodit 🙂
@lucia1002 moja ja uz testom nebudem verit nikdy nic aj keby na mna vybehli kolajnice ako svet 🙂 dnes som bola u svojej doktorky, vypisala ma na PN ze si mam este oddychnut krd uz o mesiac koncim v praci....takze zase idem hnit doma 😀 ale nie tesim.sa, ze sa nemusim nervovat, lebo popravde tento posleedny meisac bol katastrofa. S drahym sme sa dohodli, ze na snazenie sa nejaky mesiac dva vykasleme (uvidim, ci sa to vobec bude dat 😃😃) a nejdeme to riesit. Este to asi nema byt. A ako som bola.odhodlana ist ku gynekologovi, tak.som to hned dnes aj zavrhla...polroka je malicko, krv este nemam uplne ok a lem som sa stresovala. Takze preto si od vsetkeho dam pauzu a uvidime. Tak nejak to nechame tak 🙂 a ako "bolestne" som si dnes pokupila par veci a knih a somariniek...aby som sa potesila 😀 ale budem vas tu otravovat stale, aj ked davame spiatocku... 🙂 ako sa cits?
@fergiea tak je to na tebe, ved za jeden odber krvi by si nič nedala a pauzu by ste si mohli dať aj tak ale aspoň by si mala dušičku na pokoji že je všetko v poriadku 🙂 Pol roka snaženia je malo to áno, ale to že ti testy duchujú to je zvláštne. Mne ked sa objavil duch tak potom už len silnel. Môže sa stať že slabne ale takto zahadne že po "uhniezdeni" sa ukaže a potom zmizne postupne. Ale je to na tebe 🙂 Uži si to obdobie nestresovania 🙂
@ninna86 mozno to bolo uhniezdenie, vtedy aj teplota zvykne klesnut 😉
@senselinka len ja som po ovu uz dva tyzdne, tak to urcite nieee 🙂 ved uvidime, ako povedal slepy 😀
Ach zeny zase budem za vami zaostavat, ja som uz asi 24dc a stale cakam na ovulku 😖 A ci sa vobec dockam.. testy mi pekne silneli ale este predtym nez boli pozitivne zacali slabnut.. BT stale dole okrem dneska ale vecer som mala miernu teplotu aj som malo spala tak asi preto.. Trpezlivost ruze prinasa ale u mna nech prinesie ovulku 😀
@mojsap Jeej, spolu, tesim sa 🙂 No ja si chcem zajtra zavolat sestricke, nech ma objednaju na buduci piatok (9.10), lebo mam cestu domov a gynekologa som si nemenila, lebo mam dobreho a teraz byvam 100 km od rodnej hrudy, tak to chcem mat 2 in 1. Len ja sa zas bojim ci to nebude skoro lebo ovulku som mala az cca 20 DC, ale snad ano a vsetko dobre dopadne 🙂
@kaatuuskaa nooo tak to som zvedava na kedy objednaju mna, najradsej by som tam isla hned teraz 🙂)))))

@mojsap ak ti mozem poradit pockaj este dva tyzdne....ja soM isla az v 7 tyzdni vtedy uz bola bublinka na foto...keby vuem mohla som este tyzden pockat a bolo by uz mini baby....