icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

depi
28. sep 2015

@mojsap ak ti mozem poradit pockaj este dva tyzdne....ja soM isla az v 7 tyzdni vtedy uz bola bublinka na foto...keby vuem mohla som este tyzden pockat a bolo by uz mini baby....

mojsap
28. sep 2015

@depi ano ano.ja este dva tyzdne pockam..pojdeme asi bud.piatok,to ma manzel narodeniny 🙂

depi
28. sep 2015

@mojsap mam v albume foto 🙂 mozes kuk ako vyzera bejbino

ninna86
28. sep 2015

1DC.. Trening thaiskeho boxu po troch mesiacoch pauzy za mnou.. Asi sa zacnem tomu opat venovat.. Donru noc srdcia moje 😘

janikm
28. sep 2015

@ninna86 aspon si si mohla vybit poriadne zlost a vsetky emocie 🙂 inac musi to byt super tiez by som to raz chcela vyskusat ja sa rada bijem 😀

ninna86
28. sep 2015

@janikm ved prave, na ovladanie to je dobre 🙂 odreagovanie ani nehovorim..ja chodim rok a pol, teraz som mala tri mesiace pauzu..trenerka mi dnes napisala, ze dokedy mienim hnit doma 😀

janikm
28. sep 2015

@ninna86 to je ale motivacia od trenerky 😀 mna by tiez mal niekto kopnut do zadku nech sa trocha rozhybem.. zacat je tazko 😀

ninna86
28. sep 2015

@janikm mna kopla do zadku pred rokom a pol sestra, je to sranda..tazke jak hovado, ale super 😉

janikm
28. sep 2015

@ninna86 dufam ze raz sa odhodlam 😀 ja som pred rokom zacala chodit na crossfit a po prvom treningu som sa dva dni nemohla pohnut ale to myslim doslova.. v noci som sa v posteli nevladala prevalit a ak aj tak mi to trvalo asi 10 minut 😀 rano 15 min. kym som sa postavila a ked som si chcela sadnut som sa len hodila na gauc 😀 potom uz to bolo lepsie no nejak sme prestali s kamoskou chodit 🙂

puffu
28. sep 2015

@ninna86 ach jaaj ta blba ms..:/ ale tak hlavne ze si si ten box uzila..🙂

fergiea
28. sep 2015

@lucia1002 moja ja uz testom nebudem verit nikdy nic aj keby na mna vybehli kolajnice ako svet 🙂 dnes som bola u svojej doktorky, vypisala ma na PN ze si mam este oddychnut krd uz o mesiac koncim v praci....takze zase idem hnit doma 😀 ale nie tesim.sa, ze sa nemusim nervovat, lebo popravde tento posleedny meisac bol katastrofa. S drahym sme sa dohodli, ze na snazenie sa nejaky mesiac dva vykasleme (uvidim, ci sa to vobec bude dat 😃😃) a nejdeme to riesit. Este to asi nema byt. A ako som bola.odhodlana ist ku gynekologovi, tak.som to hned dnes aj zavrhla...polroka je malicko, krv este nemam uplne ok a lem som sa stresovala. Takze preto si od vsetkeho dam pauzu a uvidime. Tak nejak to nechame tak 🙂 a ako "bolestne" som si dnes pokupila par veci a knih a somariniek...aby som sa potesila 😀 ale budem vas tu otravovat stale, aj ked davame spiatocku... 🙂 ako sa cits?

fergiea
28. sep 2015

@espoleta zlatko kaslem este na to. Je to skoro riesit. Uvidime casom chcrme si dat chvilu od tohto pauzu ... a uvidime potom co bude 🙂 a hadam si aj ja raz najdem uz ozajstne kolajnice na teste 😀

fergiea
28. sep 2015

@janikm okrem.chudokrvnosti nemam iny problem praveze ma doktorka pochvalila ze mam fajn vysledky na to ake som mavala... ved uvidime. Ale doktora este nakoniec odkladam 🙂

fergiea
28. sep 2015

@puffu silno drzim palce a ked budes testovat hod fotku !!!! 💜

janikm
28. sep 2015

@fergiea tak aspon vies ze co sa tyka krvi tak si viac-menej v poriadku 🙂 ja si dam tiez asi po case urobit vysetrenie ak sa nam nebude darit 🙂 a coze si odlozila lekara? davas tomu este cas?

mia005
29. sep 2015

@ninna86 dobré ránko.. čo to čítam, tak predsa už dorazila.. Ja stále čakám a už som na nervy z toho čakania. Už chcem, aby prišla 🙄

espoleta
29. sep 2015

@fergiea tak je to na tebe, ved za jeden odber krvi by si nič nedala a pauzu by ste si mohli dať aj tak ale aspoň by si mala dušičku na pokoji že je všetko v poriadku 🙂 Pol roka snaženia je malo to áno, ale to že ti testy duchujú to je zvláštne. Mne ked sa objavil duch tak potom už len silnel. Môže sa stať že slabne ale takto zahadne že po "uhniezdeni" sa ukaže a potom zmizne postupne. Ale je to na tebe 🙂 Uži si to obdobie nestresovania 🙂

petkazh
29. sep 2015

@cejarka aj ja som mala tak 5 dni po ovulke silne krce a teraz ma pobolieva brusko ako pred ms ...
dufam ze ta ale nedojde !!!

mojsap
29. sep 2015

Moje vsetky testy ktore som urobila..viac uz robit nebudem lebo som vsetky minula 🙂

ninna86
29. sep 2015

@janikm
@puffu
@mia005
mne sa ta ms stopla 😀 pockam sa na rozbehnutie teda 🙂 asi moje telo dostalo sok z treningu 😀

puffu
29. sep 2015

@ninna86 aspon to mas akcnejsie 😀 tak potom daj vediet ci sa rozbehla alebo nie.. dufam ze sa nerozbehne pre tie spravne dovody 😉

ninna86
29. sep 2015

@puffu ved som sa vcera aj cudovala, ze to by bolo moc skoro, ja mam skor dlhsie cykly a toto by bol az o 7 dni kratsi, ak nie viac 🙂 uvidiiime 🙂

senselinka
29. sep 2015

@ninna86 mozno to bolo uhniezdenie, vtedy aj teplota zvykne klesnut 😉

ninna86
29. sep 2015

@senselinka len ja som po ovu uz dva tyzdne, tak to urcite nieee 🙂 ved uvidime, ako povedal slepy 😀

janikm
29. sep 2015

Ach zeny zase budem za vami zaostavat, ja som uz asi 24dc a stale cakam na ovulku 😖 A ci sa vobec dockam.. testy mi pekne silneli ale este predtym nez boli pozitivne zacali slabnut.. BT stale dole okrem dneska ale vecer som mala miernu teplotu aj som malo spala tak asi preto.. Trpezlivost ruze prinasa ale u mna nech prinesie ovulku 😀

cejarka
29. sep 2015

@mojsap Jeej, spolu, tesim sa 🙂 No ja si chcem zajtra zavolat sestricke, nech ma objednaju na buduci piatok (9.10), lebo mam cestu domov a gynekologa som si nemenila, lebo mam dobreho a teraz byvam 100 km od rodnej hrudy, tak to chcem mat 2 in 1. Len ja sa zas bojim ci to nebude skoro lebo ovulku som mala az cca 20 DC, ale snad ano a vsetko dobre dopadne 🙂

cejarka
29. sep 2015

@kaatuuskaa nooo tak to som zvedava na kedy objednaju mna, najradsej by som tam isla hned teraz 🙂)))))

cejarka
29. sep 2015

@puffu aj ja idem testovat zajtra, do tretice a potom zavolam sestricke, aaaach, drzim nam vsetkym palce 🙂

cejarka
29. sep 2015

@petkazh budem ti velmi drzat palce 🙂

mojsap
29. sep 2015

@cejarka supeeeer, aj my asi pôjdeme bud. piatok, dnes išla ku gyn.segra, ona je jeho dobrá kamoška, tak mi mala dohodnúť kontrolu 🙂 a čakáš prvé bábatko? my prvé bábo a máme 3 mesiace po svadbe 🙂