icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

cejarka
29. sep 2015

@mojsap Aj my prve miminecko 🙂 Tak som zvedava co si napiseme po kontrole 🙂

mojsap
29. sep 2015

@cejarka ja už som objednaná na 9.10 o 12:15 🙂

puffu
29. sep 2015

tak kocky u mna to je uz asi iste..🙂 sme magastastni..🙂 uz len nech sa u mna spuntik ohreje na 8 mesiacov , test robeny teraz

tomasko27
29. sep 2015

@puffu Vidis si drak,som hovorila ze uz to date.Jej ako sa tesim ze to vyslo.

puffu
29. sep 2015

@tomasko27 dakujem..🙂 uz som si pocitala termin tak vychadza na 4.6 takze este ani muzikov tip nemusi vyjst, kedze je to takto natesno s majom..🙂 kazdopadne sa megatesime..🙂

janikm
29. sep 2015

@puffu jeeej velmi gratulujem!!!!! 🙂 krasna ciarocka tak nech sa bublinka poriadne zabyva v brusku 🙂

puffu
29. sep 2015

@janikm dakujem..🙂 ano, oproti ten vcerajsej je naozaj poriadne silnejsia.. 🙂

kaatuuskaa
29. sep 2015

@puffu ...veľmi sa teším...uz len silniet a rásť do krásy 🌞😀

ninna86
29. sep 2015

@puffu drzim palceeee 😘 som veeeelmi rada 😉 ja som dnes full time 1DC 😀

puffu
29. sep 2015

@ninna86 dakujem krasne 🙂 dufam ze sa coskoro dockas aj ty 🙂 ja tomu nejako nemozem este uverit hoci som uz 100% predvedcena ze som v tom.. 🙂

zuzik1927
29. sep 2015

baby, ja som dnes 10DPO, vcera silne bolesti na pravej strane co som az ohnuta musela chodit a dnes mi je zle, akoby mi nieco stalo v krku...ale podla mna si to len namyslam uz :D

alexko33
29. sep 2015

@puffu ja som to vedela,ze budes 🙂 gratulujem 🙂

puffu
29. sep 2015

@alexko33 dakujem...🙂 ja som tomu zacala na 100% verit az po dnesnom teste, hoci aj ten vcerajsi z rana ma uz predvedcil na 70% ale po dnesnom uz nepochybujem...len teraz cakat neznesitelnych par tyzdnov kedze v uk az v 12tt sa vsetk oriesi... 😒 takze dovtedy budem previdelne ocikavat aby som vedela ze je v poriadku 😀

ninna86
29. sep 2015

@puffu po tyyych duchoch, je to konecne super..tesim 😉

malalienka85
29. sep 2015

@puffu gratulujem a držím palce!

cejarka
29. sep 2015

@puffu gratulujeeeeeeeeeeem :*

janikm
29. sep 2015

@puffu inak fakt to bola sranda ze minuly tyzden bol duch, potom beloba a nakoniec je to fakt tam 🙂 🙂 a s tymi lekarmi v UK to je blbe ze musis tak dlho cakat ale z druhej strany aspon ta nebudu zbytocne stresovat ako tu u nas ak nebudes tabulkova 🙂 jeden mesiac uz mas v podstate za sebou, ten druhy si budes zvykat na tu myslienku a ten treti ti ubehne ako voda uvidis 🙂 tak ti prajem prijemne tehulkovanie a nech ta tehotenske nevolnosti obchadzaju, a dufam ze nas tak uplne neopustis tu v skupinke 🙂

fergiea
29. sep 2015

@puffu gratulujem !!! Boze uz nas snaziliek nejak ubuda 😀 drzim palce,aby bolo vsetko ok a posli nam tehu bacilky 🙂 my sme si povedali, ze si dame pauzu, ale nejako to zatial neslo 😀 💜💜💜💜💜

fergiea
29. sep 2015

@ninna86 takze 1dc? Vazne? Na jednu stranu ma to mrzi, ale na druhu stranu, aspon neostavam sama 😀

ninna86
29. sep 2015

@fergiea dnes sa to rozbehlo cez den, len rozmyslam kde nastala chyba 😀 nemam rada ked nemam nieco hned 😀

smoulinka1505
29. sep 2015

@puffu gratulujem😊

fergiea
29. sep 2015

@ninna86 co myslis hned? Tu ms? Ja sa zacinam obavat, ze za chvilku tu ostanem sama 😀 ale depka je uz prec 🙂 aspon nieco. Aj tie vymyslacky s doktorom...je to este zbytocne len uz som bola taka vydepkovana ze az.

ninna86
29. sep 2015

@fergiea tehu ked nemam hned ked si zamyslím 😀 som rada, ze ti je uz lepsie, ved my ostavajuce to daaame 😉

laura444
29. sep 2015

@puffu Gratulujeeem🙂

fergiea
29. sep 2015

@ninna86 jaaaaj , no ja sa snazim mysliet povacsine pozitivne. Ked ma to vazne ze zlomi, pojdem k doktorovi. Ale este tomu chcem dat sancu normalne, bez doktorov. Aj ked sme si povedali, ze si dame pauzu. A vcera pri milovani sa ma drahy spytal ze: tak co? A ja ze ako chces 🙂 no tak aspon na nom stale vidiet, ze to babatko naozaj chce ☺😊 a ako sa citis nie je ti zle?

motorolka
29. sep 2015

@puffu tak ako? co testik? jasne, uz sa nebranim ani klinike, akosi mi to je uz jedno, len nech sa to uz podari

motorolka
29. sep 2015

@puffu jeeeeej citam stare spravy a pritom kukuk ake pekne // ani nevies ako veeeeelmi ti gratulujem, ty si to skratka vedela, plan sa podaril 🙂 tak sa dufam pridam aj ja 🙂

veronika1603
29. sep 2015

@puffu jeeej krasne aj ja ceeeemmm.Gratulujem moc.ja testnem tento tyzden mozno az na konci.a silno verim ze to vyslo...bojim bojim sklamania.dnes iba 11DPO

ninna86
29. sep 2015

@fergiea zacala mi aj fajnova svalovica a furt ma bolia krize a prsia z tej ms 😀 takze si to uzivam naplno 😀 ale pride mi jak keby som mala ms spojenu z ovulkov, lebo okrem cervenej furt najdem aj to take priesvitne jak pri ovulke 😀 vtipna som dnes nejaka celá..

fergiea
29. sep 2015

@ninna86 co ty vies 🙂 uvidime. Mna stale pobolieva spodok brucha a prsia tiez. Sranda 😀 akurat si lamem hlavu nad polovnictvom. Drahy nie je teraz v ziadnom spolku, od marca byvame tu v Cerenanoch a taky je smutny, ze nikde nepoluje, strasne by som mu to chcela nejak zistit, pomoct vybavit, no netusim ako ☹ tak hladam nieco na nete...