Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@tinka881 ahoj, potrat bol uplne sam, bez zasahu, bez cistenia, bola som v 6tt, a vsetko odislo pekne samo, len som krvacala a kontrolovali ma kazdy den som chodila na kontrolu, injekcie na stahovanie maternice a povedal mi dr. na poslednej kontrole ze je to krasne, citujem "ukazkova maternica na zaciatku cyklu"
no a pri otazke pri tom vysetreni ze o kolko mesiacov mozme otehotniet mi odpovedal dr ze "aj buduci tyzden" tak som sa len pousmiala ze no, to uz co by bolo, to sa nam asi nepodari (kedze sme si nedavali predtym pozor uz skoro rok..)
tak som to neriesila a teraz toto... mam aj malinku obavu ci to nemoze byt este zbytok z toho tehotenstva (myslim ten hormon) ale je to uz mesiac odvtedy, neviem dokedy je hormon po potrate zistitelny v moci..
a ked som bola vtedy uplne prvy krat u dr ze som tehotna tak mi povedal ze sa mu to nezda a ze tam nic moc nevidi v tych obaloch takze babatko mohlo odumriet aj skor ako som potratila... jemu sa to videlo o 10 dni pozadu...
@cvakatko aha, ty si to potom mala ine ako ja. Telo samo vie, kedy je pripravene na babo, takze moooc drzim palceky. Vlastne ani nevies kedy nemas ocakavat mrchu. Mne po zakroku nedosla dva mesiace a teraz slabunka jeden den,tak uvidime, ale my si ešte davame pozor, gyn vravel, ze ešte 2 mesiace mame pockat. Aj ti povedali, ze preco si mohla prist o babo? uzivas aj kys.listovu?
@puffu ono tu pauzu sa nakoniec ani neda nejak dat 😀 jooj ja som tak strasne chcela, aby sme mali blizenca, aj drahy je blizenec, to by bolo take pekne 🙂 no nevadi. mozno sa nam podari zamiesit na august, kedy som zasa narodena ja 😀 no uvidime... takze uz mas silnejsiu ciarku? hod potom foto 🙂
@tinka881 uzivala som vtedy Multisure tam bola kys.listova aj vselijake ine vitaminy aj vcera som si to dala este z toho co mi ostalo ale idem si dnes kupit femibion zevraj ten by mal byt naj co sa tyka tychto vitaminov a doplnkov. len sa bojim teraz aj prudsie sa pohnut. na jednej strane k dr. nechcem ist velmi skoro, aby som sa zbytocne nestresovala ked nebude este nic vidiet a na druhej strane sa bojim aj nieco robit... (napr. chodime na hodiny tanca na svadobnu choreografiu a neviem ci teraz mozem este chodit alebo by mi to zakazal. tak uzavujem kedy tam pojdem pripadne len zavolam a skonzultujem taketo veci.)
plus mam este aj cukrovku takze by som mala byt hned ako zistim ze som tehotna na PNke akoze rizikove... minule som ani nestihla lebo ma doktorka nechcela vypisat lebo tam nic nevidela...
no a potom zevraj potrat bol samovolny pre to ze to tak malo byt, aj z histologie nebolo nic zistitelne a povedali mi len ze to nebolo sudene resp. mohlo to byt prirodzeny vyber ze bolo slabsie alebo nie moc dobre zaklady vyvijania...
@cvakatko Moja, fakt sa nenamahaj a tie tance vynechaj. Ked mas ešte aj cukrovku, tak sa setri. Moja znama musela byt od kedy zistila, ze je tehu doma a musela mat stale vylozene nohy. Boze, my zeny co si musime vytrpiet. Ako pises, asi sa to malo stat tak ako aj nam, A verim, ze sa to aj mne zas podari. Len keby to tak na srdiecku moc nebolelo. Urcite by mi tehu pomohlo, ale bojim sa hned snazit. Akurat si chcem tento týžden skusit ovu testy, ze ci vobec mam ovulku, ci sa mi pri zaktorku nieco nedokaslalo. A bud.týžden idem na hematologiu.Kedy chces volat gyn? Zavolaj cim skor. Femibion je vraj top.
@puffu dakujem urcite dam vediet 😊
ahojte dievcata, tak pripajam sa aj ja do komunikacie, aj ked vas tu uz sledujem dlhsie 🙂 s drahym sme sa zacali snazit v juli, zatial ziadne meranie bt ani ovu testy, jednoducho tomu nechavame volny priebeh...posledny cyklus bol vsak dost divny, cca 10 dni pred ms ma pobolievalo podbrusko, raz jeden raz druhy vajecnik...asi tak 4 dni pred ms som uz mala take bolesti ako keby som dostala ms + bolest krizov...tak som uz cakala ze pride ms, 2 dni pred som zacala spinit a spinila som 5 dni (jeden den trosku, potom skoro nic a takto to isli dokola celych 5 dni)...na ten piaty den som uz isla k doktorke, lebo som uz nevedela ze co to a bolel ma cely spodok, krize, prsia...a dr ze nic tam zatial nie je vidiet ( to bolo 2 dni po ocakavanej ms), ale ze sliznica je vysoko a bud sa rozbehne ms alebo mam prist o dva tyzdne...no ale potom ms sa na druhy den rozbehla, takze ideme dalej - teraz som uz 17 den noveho cyklu, tak uvidime co nam prinesie...ale som pozitivne naladena a viem ze to coskoro dame vsetky 🙂 nice day ladies!
@zdeneli ahoj, ja som teraz 11 DC a čakám na plodné dni, dúfam že budú ozaj plodné :D aj tebe krásny den :D
@mojsap zatial ani moc nemam,podbrusko ma bolelo a puchalo zhruba 3-5dni, vcera to bolo asi najsilnejsie, mozno preto ze mala dojst ms a dnes uz to je opat viacmenej v norme...samozrejme pobolieva ale nic hrozne...aspon zatial 😀 inak mi prestala chutit kava co inokedy som si musela davat pozor aby som vypila iba 2-3 denne a dost ma svrbia prsia 😀 ale nebolia velmi, ked mam pred ms tak ma bolia viac..takze u mna zatial asi tolko...ok foto pridam..
@fergiea ok, hodim foto.. 😉 no mozno sa vam podari niekde medzi 😀 ja som bola na 100% ista ze to vyjde dalsi mesiac a vidis...samozrejme sa vobec nestazujem, som velmi rada ze sa nam to podarilo a uz nech je len drobka v poriadku a nech sa ohrieva este 8mesiacov..ale inak som hrozna...uz to volam v muzskom rode 😀 hoci doteraz som bola presvedcena ze ine ako dievca mat asi nebudeme a teraz ani neviem preco vzdy ked sa s muzom o drobke bavime tak ho oslovujeme v muzskom rode 😀
@malalienka85 drzim teda palce, nech su to tie "prave" dni 🙂 ja uz mam asi po ovulke.
@zdeneli ja idem teraz po 3 mesiacoch radsej aj testovat lebo som mala ten cyklus taky vselijaky ... no tak držíme si palce 🙂
@janikm ano, uhadla si..🙂 vianoce a mozno mikulas..uvidim dokedy vydrzime mlcat ale zamestnavatelovi musim dat vediet 12tyzdnov pred nastupom na matersku a to vychadza prave v obdobi vianoc/noveho roka najneskor takze rodicom to chceme povedat skor..ale teraz maju svokrovci aj tak plne ruky prace kedze svagrinka ma termin v polovici novembra ale vyzera to ze stihne porodit este v oktobri tak nechceme brat pozornost od nej na nas atd...a
@malalienka85 a vy sa kolko snazite? 3 mesiace? no mne sa do tych testov nechce, stacil mi ten septembrovy cyklus, tolko stresov ma to stalo...
@puffu gratulujem, krasne ciarocky 🙂
@puffu no kraaaasne testik 🙂 uz bude iba silniet 🙂 mna holia tie krize strasne..dnes trochu menej ako vcera ale ajtak..mna prsia bolia tiez..niekedy ani dotknut a zvacsili sa mi uz (to som inak rada ze konecne nejake prsia budem mat) 😉 a dufam ze tak skoro to na mne nebude vidno a nepriberiem ako slon 🙂
a kocky dakujem za vsetky srdiecka...viem ze su od vas..🙂 ste super... 🙂
@mojsap mne sa zatial prsia nezvacsili, aspon to nepocitujem nejako, ani muzovi sa nezda ale ja som dost cickata tak by sa ani nemuseli zvacsovat 😀
ja som odkedy zacala brat vitaminy tak som sa strasne rozjedla a za 2-3 mesiace som pribrala 2kg, ale tak nejako vela nevazim mam teraz 53.5kg takze nevadi ak priberiem horsie ze mne vsetko ide iba do zadku a som taka nepomerna ze zadok velky a pas mam chudy..
@zdeneli teraz to bude 10-ty mesiac, prve mesiace som testovala aby som vedela kedy mam ovulu potom som depkovala tak som netestovala a išli sme na nahodu... vzdy som mala paradny 28-dnovy cyklus, jak hodinky a teraz posledne 3-4 mes raz 26 dnovy raz 32 dnovy sama sa neviem z toho vysomarit tak si to chcem tento mesiac odsledovat aby som vedela... inak sa chystam uz tento mesiac aj na vyšetrenie baby tu radili že hormonálny profil tak na to chcem ist a muž na spg... nechcem uz nic zanedbat predsa len ja uz mam 30 r. a muž 34, ešte nemame deti... verím že sme obaja ok len mame proste stresove obdobie, riesili sme hypo, byvanie na zimu sa chceme stahovat, stresova robota, ja chodim popri tom este aj na vysku takze je toho dost, mozno by stacilo si oddychnut len nemam kedy :D.....
@puffu no sme ja tom.rovnako s tou vahou a priberanim..ja som.schudls tento rok 9 kil a mam 54 pri vyske 176 :-/ uz som sa citila ako troska ale teraz priberiem a bude fajn..isto budem mat zadok ako vagon ale nevadi..potom to vysportujem...je aj tebe niekedy do palcu len tak z nicoho nic?
@malalienka85 jasne, treba si dat spravit vysetrenia, nech vies ze ste ok a potom sa uz len v hlave tak nastavit, ze sa to coskoro podari...fuuu a vidim ze mate toho fakt dost, ale neboj to vsetko prejde a bude lepsie...tiez som robila vysku popri zamestnani, a robota total stresova, ale prezili sme to a teraz je uz vsetko fajn a uz teda moze malinke prist 🙂
@mojsap tak ja som az o 10cm nizsia tak to si teda poriadne chuda, ja som s vahou mala kedysi problem ze som nedokazala pribrat, ked som sa dala s muzom dokopy tak som vazila 45kg ale uz zhruba 4-5 rokov mi vaha skace medzi 51-53kg co nie je vobec hrozne..ale tak co priberieme tak potom zhodime nie? 😉

Dnes 43 DC 🙂