Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
ja sa neviem už nanič sústrediť lebo všade kolo mňa sú samé deti aj dnes bola u nás švagrinka z 2 deťmi a ta najmladšia ma 13mesiace len pri mne chcela byt a ja som potom smutná a najme sama na seba nahnevaná ☹
@lusmi viem, ze je to tazke no bude to dobre neboj.Ja som prisla o babo pred skoro 3 mesiacmi a tiez som to tazko znasala.Najma ked niekto hovoril predo mnou, ze ake zlate babo pestovali a pod. A na babo v kociku, ktore maju u nas v rodine som s nevedela ani pozriet.No pred par tyzdnami som bola na svadbe a kamarati tam mali aj 3tyzdnove babenko a neter ho so mnou stale chcela pozerat.Teraz mam 2tydnove krsniatko a vzdy sa tesim ked si ju popestujem lebo to mi dava nadej, ze take aj ja raz budem mat.A mozno uz jena ceste 😀 . Mna praveze asi tie deti ci uz netere, synovec alebo tie co maju kamarati z toho smutku dostali. Neboj aj ty budes mat razmalinky uzlicek 😉
@lusmi ja ti z celeho srdca prajem aby to uz vyslo. Ja som ako janchi pred 4 mesiacmi prisla o babtko a tiez som si presla slzavym udolim a kazdy pohlad na dieta ma bolel. Vsetko vsak zahojil cas a verim ze aj tebe konecne vycaria usmev na tvari tie dve vytuzene ciarky 🙂 Drz sa a nezufaj.
@klarisa23 dakujem moja. bolo to len jednorazove a take len bledobezove spinenie nastastie. Tu v Ba pokial nie je srdiecko moc s tebou neurobia. V marci som bola na pohotovosti 2x a nic mi nedali, lebo tehotenstvo nebolo aktivne... takze ostava len cakat. Ale zatial klop klop je vsetko v poriadku a testik vcera krasne pozitivny 😵 dnes volam svojmu dr. a tak o dva tyzdne sa objednam nech uz nie som v strese ked este nebude srdiecko. Pekny dnik a tfuj vsetkym poriadnu davku tehu virusu 😀
@janchi212 no ako? nejake priznaky uz su? dufam ze ano a budeme spolu marcovky 2015
ahojte, mna čaká tento týžden (dúfam) posledná MS a potom už ideme na to, od začiatku juna beriem femibion 800 tak som zvedavá ako rýchlo sa nám pošťastí :O
@klarisa23 nemozes to mat ovulku? pevne verim z ta coskoro nakazim :D tfuj tfuj
ja sa zatial viac bojim ako tesim a kazdu pol hodku som na wc ci je vsetko ok ☹ moj lekar ma mesiac dovcu tak ma chce vo stvrtok vidiet, tak dufam ze aspon bublinka tam uz bude
@dohna posielam ti jeden tehu virus nech to co najskor vyjde 😉
@janchi212 ale nie.. tak ale stale to stihas mat termin porodu v marci 😉 ale zase si viacej uzijete to snazilkovanie lebo moj mm frfle ze si to nemoze ani poriadne uzit 😀 (kedze teraz sa krotim kedze sa bojim jak pes :D)
@klarisa23 ahoj, celkom sa da. bola som u dr. vo stvrtok a hned mi nasadil duphaston pre istotu aby sa neopakoval marec tohto roku a verim ze to bude ok. Okrem tocenia hlavy, bolesti prs, totalneho nafukovania, citlivosti na pachy a obcasnej nevolnosti ani neviem ze som tehotna 😀 uvidis ci pomoze, hadam ano. ja som par mesiacov pred aj teraz stale uzivam femibion 800 a teraz jem omnoho viac aj zeleniny a ovocia tak hadam to bubatku staci 🙂 posielam vam sem tehuvirus pre vsetky 😎
@klarisa23 a tak ty máš ešte času dosť, to ja som povedala, že keď to nedáme do konca roka, tak prdím na to a pôjdeme na budúci rok na drahšiu dovolenku a hotovo 🙂 aspoň sa má človek na čo tešiť, buď na bábo, alebo na dovču, stále sa treba na niečo tešiť, a keby to aj nevyšlo, tak aspoň môžem s chalanmi na lyžovačku 🙂
Ahojte kocky,pripajam sa k vam,pred dvomi mesiacmi mi diagnostikovali ureaplazmu a snazim sa otehotniet,ale zatial nic,,ze vraj to ma na to vplyv,mate s tym nejake skusenosti?
@klarisa23 ahoj, zatial vsetko v poriadku az na to ze som este nebola u gynekologicky, lebo stale mi doktor neposlal kartu z ineho mesta..lebo menim lekara. tak som ho este nevidela. ale tak uz som tak nastavena ze tam pojdem asi az v dakom 9 tyzdni. moc sem nechodim na MK lebo ma niekedy tie porovnavacky a pozorovacky trochus stresovali, tak uz sa snažim minimalne citatat. i ked zase niekomu to moze pomahat takato diskusia. drzim palce nech sa vam zadari v ten pravy cas 🙂

@janchi212
@klarisa23 dakujem vam dievcata za podporu. To ze to vyslo mi je jasne kedze aj priznaky sa u mna dostavili, ale dnes ma boli dost brucho a zacala som mierne spinit, takze tomu prestavam verit ze sa udrzi 😢 presne sa zacina opakovat scenar spred 4 mesiacov. vy sa drzte a vo stvrtok ocakam od teba janchi pozitivnu spravu.