icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

dohna
24. júl 2014

@klarisa23 , jasné migréna je chvalabohu preč 🙂 dnes som 19DC a čakám ovulku zatiaľ nič :( a to ma vždy pri ovulke šialene bolela pravá strana uplne ako na MS a teraz nič, asi preto že to moc sledujem, xixi @nastickakessinka ja mám mať MS 5.8 tak môžme čakať spolu 🙂

dohna
24. júl 2014

@nikitaf migréna ako príznak tehu ??? fúha tak to ma dúfam nečaká lebo by mi asi hlava vybuchla 🙂

nastickakessinka
24. júl 2014

@dohna áno čítala som 🙂 aspon v tom nie som sama. Mna zas bolí úplne všetko a prsia ani nehovorím ale to preto lebo si ich denne aj 100 x stlačím 🙂

klarisa23
autor
25. júl 2014

@dohna no ja mam dnes 22 DC, tak som zvedava....ale teraz sa tym moc nezaoberam....ideme kupovat novy bytik, tak sa sustredim nan 🙂

dohna
25. júl 2014

@klarisa23 jé super tak možno sa práve teraz zadarí 🙂 a kolko iz. idete kupovať 3? doteraz ste mali 2 izb? tak do nového zrovna bude bábo 🙂

lussya
25. júl 2014

ahojte baby.. tak sa pridavam ku vam aj ja.. som uz po laparke, vsetko v poriadku, ze mame najskor vyskusat prirodzene a potom az vyskusat centrum. uz sme boli aj vo ferticente, tak dame tomu tri mesiace a ked nic, ideme tam znova...

lussya
25. júl 2014

@dohna aj ja mam dostat 5-6.8. Ms, tak som zvedava, ci sa nam zadarilo... najradsej by som uz nedostala...

dohna
25. júl 2014

@lussya super pekne nás tu pribúda, tak uvidíme kto dostane skôr MS, alebo kto bude mať prvý // 🙂 dúfam, že všetky 🙂 a potom sa zaradíme medzi Aprílovky 2015 🙂
@nastickakessinka

lussya
25. júl 2014

@dohna juuuuj, hned by som brala aj vsetkymi desiatimi.. u mna to bude inac asi aj psychika. min.rok som mala missed abort a teraz sa aj bojim, aj sa nedari, uz sme sa 2x stahovali. konecne sme vo svojom, manzel aj ja mame pracu, tak snad bude dobre... len to tej hlave treba vysvetlit, nech sa ukludni... 😉

klarisa23
autor
25. júl 2014

@dohna ano teraz trojizbovy 🙂 sice väcsia hypoteka, ale je to byt nasich snov 🙂. No tak to dufam, ze to vsetko dobre dopadne, ale myslim si, ze je aj dobre, ze nemyslim na tehotenstvo, ale na nieco ine...Uz sa ani tak nekontrolujem ako minuly mesiac......

nastickakessinka
25. júl 2014

@dohna Kiež by sa nám to všetkým podarilo, pekne otehotnieť, mať bezproblemove tehu aj pôrod a potom už len poslušné a zdravé dieťa 🙂)). Držím nám všetkým palce!

nastickakessinka
25. júl 2014

@klarisa23 Jeeej, tak gratulujem k novému bytíku, je krásny? Aspoň nemyslíš toľko na otehotnenie, čo sa o mne nedá povedať :( nič nemám čo riešit tak riesim sama seba a nie je to bohviečo :D :D. Hadam si vstupim do svedomia... Kedy sa sťahujete?

klarisa23
autor
25. júl 2014

@nastickakessinka to je este skoro hovorit, kedy sa stahujeme, my ho este len chceme kupit, ale najprv musime predat nas byt....no nemyslim na to aj kamoska, ktora sa moc sustredila na babo tak vtedy neotehotnela, ale ked na to prestala mysliet, tak vtedy ostala 🙂....

ziza55
27. júl 2014

caute kocky...pripajam sa ku vam aj ja...snazime sa o druhe baby...meskaju mi5ty den.....PM bola 22.6.., ale test neg. 😒 ...robim si kazdy den..uz mi zacina ztoho sibat....ked neviem na com som...achjaj...
drzim vsetkym ostatnym snazilkam palceky....tiez som zvedava kto bude prvy 🙂 kto bude v aprilovkach 2015

ziza55
27. júl 2014

je tu niekto komu meskaju uz?a test neg?

klarisa23
autor
27. júl 2014

@ziza55 ahoj, no ja som sa testla dnes, aj ked mi este uplne nemeskaju, mam dnes 24 DC, ale mavam mrchu okolo tohoto casu a tiez bol test negativny :-/. Testla som preto, bo mi bolo rano strasne zle, tak s malou dusickou som si ho isla spravit ----

dohna
27. júl 2014

@ziza55 ahoj vitaj medzi nami 🙂 ja som dnes 22DC a plánujem testnúť až o 5 najskôr, ani si dovtedy nechem radšej kupovať test lebo viem, že by som nevydržala, aj ked tento mesiac mám nejaký čudný, najprv MS 2 dni meškala, ked konečne dorazila tak zas ovulácia nejaká čudná, no hotový hokej v tom :( tak sama som zvedavá čo z toho bude 🙂 @klarisa23 @nastickakessinka @lussya

klarisa23
autor
27. júl 2014

@dohna ako som pisala vyssie, dnes som sa uz testla, mam 24 DC, bo rano mi bolo strasne zle, ale test negativny :-/.....Dufam, ze aspon u teba to vyjde....

dohna
27. júl 2014

@klarisa23 neboj ešte nič nie je stratené, test že vraj najskôr ukáže na 27DC a ked ti bolo zle tak to je už aj jasné že sa asi zadarilo, prajem ti to a dufam že koncom týždna tu už bude tvoja foto s // 🙂 mne nie je zatial nic

klarisa23
autor
27. júl 2014

@dohna no dnes mi bolo uplne strasne a nato sme isli autom a to mi bolo fakt moc zle :-/. Uvidime .....no teraz som aj citala, ze to nemusi ukazat hned, aj ked na teste je napisane, ze ukazuje do dvoch dni po oplodneni.....a mavas 28 DC? Bo ja tak 24-26....ale teraz beriem aj ten inofolic tak neviem ci aj ten ho moze ovplyvnovat...

dohna
27. júl 2014

@klarisa23 ja mám tak 30,32 a niekedy aj 35 ale to bolo tuším len raz, a aký si si robila test ?

klarisa23
autor
27. júl 2014

@dohna ten pepino z tesca ...

klarisa23
autor
27. júl 2014

@dohna predtym som mala woman secret....

dohna
27. júl 2014

@klarisa23 ja skusim asi mamatest s citlivosťou 10 potom dám vedieť, ale testovať chcem až 31.7 alebo 1.8

klarisa23
autor
27. júl 2014

@dohna ja som si po minulom mesiaci, co to nevyslo povedala, ze budem testovat az ked mi budu vazne meskat...ale uz dva dni po sebe ma bolela hlava a dala som si ibalgin, tak som chcela vediet, ci naaahodou nie som, aby som neuskodila babätku, keby som bola nahodou tehu...toto mam inak dilemu, ci mozem uzivat nejake lieky, ked vlastne este neviem ci som tehotna abo nie :-/

klarisa23
autor
27. júl 2014

@dohna a inak drzim ti palce, uz chcem vidiet u teba pozitivny test 🙂

dohna
27. júl 2014

@klarisa23 ja minule ked som mala tú silnú migrénu tiež som si dala tabletku, inak by mi hlava vybuchla, ale nič silné, inak ja sa vyhýbam aj alkoholu, aj ked osobne ho moc nemusím, ale boli nejaké grilovačky teraz sme boli na feste a všetci ťa len núkajú tam poviem že beriem lieky a hotovo 🙂 ale myslím že taký paralen sa môže aj v tehotenstve, ale to bude asi tak všetko 🙂

klarisa23
autor
27. júl 2014

@dohna fuuuu, no mne paralen na bolest hlavy nepomoze, sa potom zblaznim od bolesti......

klarisa23
autor
27. júl 2014

@dohna ale ja budem potom chodit k doktorke na akupunkturu...

dohna
27. júl 2014

@klarisa23 ved ani ja som nemala paralen ale ked už tak acilkofín ten mi vždy po 15 min zabral

@klarisa23 a prečo ? kvôli čomu ?