Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@dohna áno čítala som 🙂 aspon v tom nie som sama. Mna zas bolí úplne všetko a prsia ani nehovorím ale to preto lebo si ich denne aj 100 x stlačím 🙂
ahojte baby.. tak sa pridavam ku vam aj ja.. som uz po laparke, vsetko v poriadku, ze mame najskor vyskusat prirodzene a potom az vyskusat centrum. uz sme boli aj vo ferticente, tak dame tomu tri mesiace a ked nic, ideme tam znova...
@lussya super pekne nás tu pribúda, tak uvidíme kto dostane skôr MS, alebo kto bude mať prvý // 🙂 dúfam, že všetky 🙂 a potom sa zaradíme medzi Aprílovky 2015 🙂
@nastickakessinka
@dohna juuuuj, hned by som brala aj vsetkymi desiatimi.. u mna to bude inac asi aj psychika. min.rok som mala missed abort a teraz sa aj bojim, aj sa nedari, uz sme sa 2x stahovali. konecne sme vo svojom, manzel aj ja mame pracu, tak snad bude dobre... len to tej hlave treba vysvetlit, nech sa ukludni... 😉
@dohna Kiež by sa nám to všetkým podarilo, pekne otehotnieť, mať bezproblemove tehu aj pôrod a potom už len poslušné a zdravé dieťa 🙂)). Držím nám všetkým palce!
@klarisa23 Jeeej, tak gratulujem k novému bytíku, je krásny? Aspoň nemyslíš toľko na otehotnenie, čo sa o mne nedá povedať :( nič nemám čo riešit tak riesim sama seba a nie je to bohviečo :D :D. Hadam si vstupim do svedomia... Kedy sa sťahujete?
@nastickakessinka to je este skoro hovorit, kedy sa stahujeme, my ho este len chceme kupit, ale najprv musime predat nas byt....no nemyslim na to aj kamoska, ktora sa moc sustredila na babo tak vtedy neotehotnela, ale ked na to prestala mysliet, tak vtedy ostala 🙂....
caute kocky...pripajam sa ku vam aj ja...snazime sa o druhe baby...meskaju mi5ty den.....PM bola 22.6.., ale test neg. 😒 ...robim si kazdy den..uz mi zacina ztoho sibat....ked neviem na com som...achjaj...
drzim vsetkym ostatnym snazilkam palceky....tiez som zvedava kto bude prvy 🙂 kto bude v aprilovkach 2015
je tu niekto komu meskaju uz?a test neg?
@ziza55 ahoj vitaj medzi nami 🙂 ja som dnes 22DC a plánujem testnúť až o 5 najskôr, ani si dovtedy nechem radšej kupovať test lebo viem, že by som nevydržala, aj ked tento mesiac mám nejaký čudný, najprv MS 2 dni meškala, ked konečne dorazila tak zas ovulácia nejaká čudná, no hotový hokej v tom :( tak sama som zvedavá čo z toho bude 🙂 @klarisa23 @nastickakessinka @lussya
@dohna no dnes mi bolo uplne strasne a nato sme isli autom a to mi bolo fakt moc zle :-/. Uvidime .....no teraz som aj citala, ze to nemusi ukazat hned, aj ked na teste je napisane, ze ukazuje do dvoch dni po oplodneni.....a mavas 28 DC? Bo ja tak 24-26....ale teraz beriem aj ten inofolic tak neviem ci aj ten ho moze ovplyvnovat...
@dohna ja som si po minulom mesiaci, co to nevyslo povedala, ze budem testovat az ked mi budu vazne meskat...ale uz dva dni po sebe ma bolela hlava a dala som si ibalgin, tak som chcela vediet, ci naaahodou nie som, aby som neuskodila babätku, keby som bola nahodou tehu...toto mam inak dilemu, ci mozem uzivat nejake lieky, ked vlastne este neviem ci som tehotna abo nie :-/
@klarisa23 ja minule ked som mala tú silnú migrénu tiež som si dala tabletku, inak by mi hlava vybuchla, ale nič silné, inak ja sa vyhýbam aj alkoholu, aj ked osobne ho moc nemusím, ale boli nejaké grilovačky teraz sme boli na feste a všetci ťa len núkajú tam poviem že beriem lieky a hotovo 🙂 ale myslím že taký paralen sa môže aj v tehotenstve, ale to bude asi tak všetko 🙂

@klarisa23 , jasné migréna je chvalabohu preč 🙂 dnes som 19DC a čakám ovulku zatiaľ nič :( a to ma vždy pri ovulke šialene bolela pravá strana uplne ako na MS a teraz nič, asi preto že to moc sledujem, xixi @nastickakessinka ja mám mať MS 5.8 tak môžme čakať spolu 🙂