Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@nastickakessinka jasné dám vedieť, zajtra som 25DC ale asi z toho nebude nic, moc tomu neverím :(
@nastickakessinka treba si to cele uzivat, neboj nic, babo vie, kedy ma prist 🙂. Inak kolko mas rokov?
@dohna Vraj, keď človek po niečom strašne túži tak sa mu to aj prihodí, takže žiadne negatívne myšlienky. Aj ked bude test negatívny tak do nedele sa môže všetko zmeniť a možno budúci týždeň už obe budeme v aprílovkach. Drž sa.
@klarisa23 Mám 26, ty 24 že? Ako dlho ste už s priatelom spolu? Ono to nie je až také jednoduché užívať si sex každý druhý resp. tretí deň po 8 rokoch 😀
@nastickakessinka mi hovor, my sme s muzom spolu uz 13 rokov, o vasni ani nemoze byt rec, ale nastastie mam pocas plodnych dni taku chut, ze az ;)))
@nastickakessinka my sme uz manzelmi vyse dvoch rokov a spolu sme uz 6,5 🙂. My to vobec takto nesilime, to by bolo o nicom, ked mame chut tak sa snazime, ked nie tak nie a je jedno ci mam plodne dni, alebo nie...A vy ste kolko spolu?
@nastickakessinka aha prepac, zle som precitala, vy ste spolu teda 8 rokov, to je tiez dost dlha doba ...
Ahojte, aj my sa pokúšame o bábo už 3. mesiac a stále sa nedarí, mala som problémy s MC teraz užívam utrogestan ale stále nič
@leeenka26 😀 😀 ved to, zo mna má môj priatel hruuzu ked príde domov a už sa usmievam ze chcem ... 🙂)) ako dost vtipné situácie. To už nie je ako kedysi na začiatku že sme nemali dosť, to teraz skôr funguje že už sme dávno spolu nesexovali, ideme? :D
@klarisa23 My to mame doma trochu narocnejsie. Obaja dost pracujeme, cez den sa takmer nevidime. Ked sme sa rozhodli zacat robit babo, musel v ten tyzden piatel chodievat domov skor. Takze u nas to nie je o tom uzivani (raz za cas aj to len malo) teraz je to o robeni dietata.
Vy ste spolu uz tiez daku tu dobu. Mladucka si sa vydavala 🙂
@nastickakessinka jj mlada veru mlada, ale nelutujem...no praveze a toto my nechceme, aby sa z toho stalo len robenie dietata.....
@leeenka26 ahoj, ja to mám podobne ako ty... my sme to skúšali v nedeľu a dnes dnes by som chcela...aj lekár mi to tak odporučil, lebo som bola min.týždeň na preventívke a povedal, že je vhodné obdobie... držím palce 🙂
@nastickakessinka no kiež by si mala pravdu,ale tka u mna to nie je na negatívne myšlienky, našťastie 🙂 ale tak som povedala že skusime do konca roka a ked sa nezadarí tak si aspon užijem v zime lyžovačku a budúci rok v lete poriadnu dovču dáme 🙂 takže sa mám na čo tešiť 🙂
Dnes uz pozitivny ovu testik, snad sa zadari 🙂) bola by som moc rada, keby to vyslo teraz, jednak po dalsom dietati tuzime ale bola by som velmi rada, keby to vyslo takto, aby sa dalsie narodilo do maja, kedy bude mat syncek 3 roky a vysla by mi este taka materska ako pevy krat.
@dohna Jeeej, tak teba toho čaká až až. Veru, netreba sa stresovať. Ja sa akosi nemám moc na čo tešiť. Všetko hotové a všetko za mnou 🙂. Tak ako vyšiel dnes testík???Rozprávaj
@klarisa23 To je hlavné že nelutuješ. Ako dlho sa snažíte o bábo?? Veru nechci, aby sa z toho stalo robenie malého 😀, nech vám túžba po vás oboch vydrží čo najdlhšie 😉
@nastickakessinka my sme sa snazili pred rokom a pol asi tak pol roka a teraz este len dva mesiace ......
@nastickakessinka ja sa stále musím na niečo tešiť, to ma potom ženie dopredu už v lete sa teším na Vianoce 🙂
dievcata myslite ze by bolo vela pit alchemilku a brat inofolic?

@dohna Potom hned napíš ako ti vyšlo. Zajtra si kolky den od začiatku MS? ja idem čakať do piatku 😔