icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

janchi212
8. aug 2014

@beatrice1607 ahoj, ja som pila najprv celý mesiac, keďže som bola v apríly na kyrete, aby sa mi skôr dala maternica do poriadku. Potom už iba od 1 DC do cca ovulky. A nepomohlo to. Takže tento mesiac nepijem už, lebo neviem či mi potom už nerozhádzala cyklus 😒

beatrice1607
8. aug 2014

@janchi212 tak asi to nie vsetkym pomoze.. :( ale nevadi, urcite sa to podari aj bez alchemilky.. treba sa len dat do pohody ono to pride samo.. 🙂

bibi21
8. aug 2014

Ja som pila prvy mesiac od prveha dna cyklu do ovulky.a nic.jedine som mala slabsi menzes a ovulku dost skor

ziza55
8. aug 2014

jaaaaaaj micky tak dnes sme dosli z kina...dali sme si jacka danielsa na uvolnenie a kedze mam plodne dni tak ze ideme nato...a ten moj tuko zadrichmal...achjaj 😒

lambrett
9. aug 2014

baby? a inofolic ste neskusali? ja som citala, zevraj ma dost dobre vysledky a ked tak nad tym premyslam, ja som ho pila pred rokom, ale iba jednu davku (mesiac) lebo som potom skusala kozmetiku novu kvoli mojmu salonu, tak som nechcla mixovat tieto veci...ja som ho totiz pila, aby mi zlepsil akne, nie kvoli otehotneniu. ale zjavne mi zlepsil stav maternice a vajecnokov (teda asi), lebo som mala polycyst.vajecniky a hrozne akne a teraz je vsetko ciste....aj plet a aj vajecniky aj maternica podla poslednych ultrazvukov na preventivke....no ktovie

lambrett
9. aug 2014

@ziza55 aj mne sa to stalo presne v den ovulky nebolo nic a den predtym 2x, ale aj to hned zo mna vyslo, lebo som nemohla lezat a zehlila som a bla bla domacnost....

janchi212
9. aug 2014

@beatrice1607 hej verím, že sa to podarí. Mne pomohla zregenerovať maternicu po kyrete, no cyklus mi troška rozhádzala, preto som ju nepila už teraz. A tento mesiac keď som ju nepila trvala mrcha kratšie, bola slabšia a bolesti tiež neboli. Ale inak mi chutila 🙂

nastickakessinka
9. aug 2014

@lambrett čo je to ten infolic? Dáku inú bylinku alebo niečo iné si neužívala? Zvláštne, že po takých výsledkoch máš zrazu všetko v poriadku. Nebolo to len lekárom? Alebo si sa dala psychicky do kludu a pohody ... to sa hovorí, že všetky choroby začínaju v hlavičke :(.

nastickakessinka
9. aug 2014

@janchi212 Podarí sa podarí, to je jasné. Od kedy idete na to? 🙂

janchi212
9. aug 2014

@nastickakessinka od dneska 😀 včera som mala ešte špinenie troška. Takže teraz začneme sexuálny maratón 😀 A vy kedy idete na to?

nastickakessinka
9. aug 2014

@janchi212 😀 😀 😀 toto sa mi na tom páči, ako všetky poctivo doma sexujeme
My od stredy, aj včera a zas zajtra 😎
Plánuješ ho ničiť každý durhý den? 🙂)))

janchi212
9. aug 2014

@nastickakessinka áno každý druhý deň, a keď bude ovulka tak aj každý deň 😀 ty tiež každý druhý deň:?

nastickakessinka
9. aug 2014

@janchi212 Presne tak, len by sme potrebovali dáke afordiziakum aby chuť bola každý druhý deň 😀 😀

janchi212
9. aug 2014

@nastickakessinka no mne stačí pohár bieleho vínka, aj keď nie je podmienkou. A občas aj pozrenie takého erotického filmu nie je na škodu 😀

silinka10
9. aug 2014

Holky nam to vyslo... Tak ako pri prvom na prvy pokus 🙂 drzim palceky aj vam, hlavne netlacit na pilu I ked viem ze niekedy to nejde 🙂

nastickakessinka
9. aug 2014

@janchi212 @dohna @ziza55 @klarisa23
Dievčatá, ja by som nám to všetkým tak dopriala...

ziza55
9. aug 2014

@nastickakessinka ...juuuuuuuuuj aj jaaaaaaaaaa..ale neboj moja...pride to 😉

janchi212
9. aug 2014

@nastickakessinka určite to príde, ja tomu verííííííím 😉

lambrett
9. aug 2014

@nastickakessinka inofolic je nejaky prasok na prirodne baze, je to volnopredajny liek, tento prasok si rozriedis vo vode a vypijes, 1-2x denne, ale mne ho odporucil MUDr. novy, min rok v januari sa to zacalo na SR testovat, ale inak napr. v Taliansku to bezi uz niekolko rokov a su s tym vraj perfektne vysledky, ked zeny nevedia otehotniet. ja som sa dala dokopy asi nejako mozno aj vdaka tomu a psychicky tiez.hlavne sa mi zvysilo sebavedomie......nie v zmysle ze som namyslena a krasna, lebo to nie som, ale v zmysle toho, ze som si zacala samu seba vazit....

jul17
10. aug 2014

no baby od zajtra ideme nato neviem preco ale ja mam najvacsi apetit ked mam menstruaciu

lambrett
10. aug 2014

😀 baby, co tu nikto nic nepise? co vsetky sexujete? 😀 😝

dohna
10. aug 2014

@lambrett
jasné my už frčíme na plné obrátky dňom i nocou @janchi212 @nastickakessinka , baby vy ako pokračujete ? @jul17 to sa aj mne stáva, že počas MS je veľká chuť, aj priatel teraz hovoril že sme ani počas MS nevystrájali ako inokedy 😀 😀 😀

nastickakessinka
11. aug 2014

@dohna 😎 všetky poctivo sexujeme. Inak dievčatá, nestalo sa vám, teda vaším priateľom alebo manželom, že každý druhý deň je na chudáčika veľa? Ako im pomáhate... ??? 😀

dohna
11. aug 2014

@nastickakessinka júúúj stalo aj včera chudák už to vzdal,lebo sme mali za 2dni 3x a už je hotový, tak dnes má odomňa volno a zajtra ideme na to zas 😀 😀 😀

nastickakessinka
11. aug 2014

@dohna 3x za dva dni??? kokos to ako robíte?? 😀

dohna
11. aug 2014

@nastickakessinka nuž bola chuť 🙂

nastickakessinka
11. aug 2014

@dohna Ja máááám dosť 😀 😀 aj ja chceeeem tolko

janchi212
11. aug 2014

@dohna hej pracujeme na tom.
@nastickakessinka no nám sa to nestalo. My teraz skôr naopak, ja chcem každý druhý deň a manžel by nedbal aj každý deň aspoň 1 krát 😀

nastickakessinka
11. aug 2014

@janchi212 Fakt?? Bože, to kde ja žijem 🙂) ako to že ich máte takých aktívnych? Môj mi piští že je starý a unavený a to má len 31 🙂

dohna
11. aug 2014

@nastickakessinka ale neboj sú dni kedy aj dlhšie nič nie je, hlavne okolo ovulky, ked ma bolia prsia a som alergická na akýkoľvek dotyk 😀 😀 😀 @janchi212