Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@janchi212 ahoj moja, no ja dnes idem na kontrolu o 11, tak by si sa mi teraz ani krvi nedorezala 😖 som totalne nervozna. Inak som celkom ok, len sa bojim. V nasej teme nas opustili dve maminy a nemali problemy tak sem aj menej chodim lebo sa len stresujem. ale myslim na vas dievcata moje na vsetky aby ste si cochvila zacli uzivat tehulkovanie a hlavne bez stresov 😉 Ja sa ozvem ked pridem ze ako som dopadla, ale bojim sa ze ma tam budu kriesit 😀
@dohna no s pubertiakmi je to ťažké. Mám známych čo tiež takto oznamovali dcéram (mali tuším vtedy okolo 12-13 rokov), že budú mať ešte bábo. A tá staršia ich vysmiala, že či sú normálny mať na staré kolená (ona vtedy nemala ani 35) ešte dieťa. Vôbec sa naň netešila, práve naopak, no keď sa malá narodila, tak sa od nej nechcela ani pohnúť, nikomu ju nechcela dať. Takže sa to nakoniec na dobré obrátilo.
Mám netere(11,9) a tie by sa veru potešili, keby sestra mala ešte jedno. Alebo ja keby som mala, lebo viem, že boli smutné keď som prišla o bábo. 😒
No keby si chcela nápad, ako to oznámiť nastávajúcim babičkám, tak daj vedieť. Poviem ti ako sme to oznámili vtedy my 😀
@sophina Óóó, vďaka za komliment 😀 Ja som Jana inak, odtiaľ to janchi 😀 😀
Tak to je dobré znamenie, že ťa napína. Viem, že máš isto toho veľa pri toľkých detičkách. Ako sú inak staré, vyzeráš hrozne mladučko 😉 Aha, teraz pozerám, že sú malinké, teda chalani 🙂 Klobúk dole, že stíhaš pri nich, a ešte sa snažíte o ďaľšie 🙂
@janchi212 aj som si myslela že si Janka, podľa prezývky 😉 , tiež som Jana 😀
@nikitaf Žiadny stres, všetko bude dobre 😉 , potom daj vedieť, čo povedal lekár
@dohna 😀 😀 😀 aj ste začali a nevládal či ste sa k tomu ani nedostali??
Ja mám testy v zásobe ale odsunula som ich na koniec skrine lebo min. mesiac som ich minula asi aj 6 či koľko 😅 , tento mesiac na ne kašlem a dúúúfam, že bude stačiť jeden a bude ++++++
@nastickakessinka ale kde ani sme sa k tomu nedostali, že čo by som chcela?, šak sme za 2 dni prcali 3x ale to mi omiela už 2 dni, asi ho vymením a bude 😀 😀 😀 alebo mi niekoho splaší on na dni kedy nebude môcť 🙂 ale nie robím si srandu, ale tak bol dosť unavený z práce, (ako keby ja som chodila do cirkusu ) tak to treba chápať 🙂 a potom som si spravila krupic. kašu (som ju nejedla asi 2 roky) a išla som spať, to keby sa ešte po mne začal hentoto po mne tak asi hodím tyčku 🙂
@dohna 😀 😀 ale aj tak ten tvôj podáva výkon. Môj fňukal, že booože, to žiadny chlap nedá každý druhý deň, to by ho musel mať na kohútik ako je na točke či jak sa to hovorí 😀 😀 😀. Ubezpečila som ho, že takto budeme sexovať pokým to bábo nespravíme 😎 .
Krupicovú kašu?? Fuuuha, čo to máš za chute? Veď uvidíme za dva týždne...
@nastickakessinka ale tak chalan ved nech sa trochen snaží nie ? ja neviem, prečo oni s tým majú taký problém, to sú vždy len takí hrdinovia na začiaktu vzťahu, že by mohli sexovať stále a po rokoch prd 🙂 to potom len stonú že sú starí a unavení, ale ja ho dnes nejak musím nabudiť 🙂
Mno krupicovú kašu (aj ked ja mám radšej puding-aj to tak 2x za rok) a včera normálne chuťe, veru som aj ja zvedavá ako to tento mesiac dopadne 🙂
@nastickakessinka ale inak na ten kohútik by to nebolo špatné, nie ? 😀 😀 😀
@nastickakessinka Tak ma teší. Nie som Janka, dosť že sa mi odmalička to meno moc nepáči, no a keby ma nazvali ešte Janka, tak neviem. Veď keď budem raz stará babka dosť smiešne by to vyznelo. To som sa chcela aj premenovať, keď som bola malá 😀
a meriam o 7 ráno. Aj keď občas aj skôr keď sa zobudím
A dnes by malo byť u nás čoro moro :D
@janchi212 Ja svoje meno z duše neznášam a ešte vaäčšina ludí ked sa im predstavím tak pretočia očami, že všetky Jany ktoré poznajú sú .... takže sebavedomie so svojím menom mám na hovado... 😀
@dohna Oni sú fakt asi všetci takí, keď ta chcu zbaliť tak by sukali v jednom kuse a keď majú robiť mimčá tak starí, zničení 😠 . Ale musím pochváliť to moje zlatíčko, tak sa snaží, moc ho lúúúbim.
Vieš čo keby je to na mne, tak by som aj každý večer, ved nemusí to byť hodinové milovanie pri sviečkach, stačí 5 min. nech sa ... do mna 😀 😀
No mám na pamäti jedlá zo zeleru @janchi212, keď bude treba, bude to mať na ranajky, obed aj večeru 🙂))
@nastickakessinka tak to ja zas našťastie takú skúsenosť nemám
tak tak, veru uvar mu niečo. Ja môjmu teraz pravidelne servírujem rajčiny, lebo vraj sú dobré na spermie, na kvalitu a tak. Nech papajú veď oni nebudú musieť nosiť niekoľko kilov navyše skoro rok 😀
@nastickakessinka a este ananas je vhodny 😀 a ten zeler samozrejme, urob pomazanku so syrom kyslou smotanou a maslom, spotruhaj najemno zeler 🙂 a pochutka maximalna 🙂
@janchi212
@dohna
@nastickakessinka divcata, tak idem s dobrou spravickou. Sme v uplnom poriadku a mame 3,52cm 😵 Sice som pn az do 5.9. ale pre to drobatko vydrzim uplne vsetko 🙂. Dakujem ze na mna tak myslite.
@nastickakessinka tak s tym ratam a ja potom budem oporou vam 😉
@nikitaf
@nastickakessinka @janchi212 no vidíš, a tak si sa bála 🙂 hlavne že je všetko ok, a ked si na PN tak pekne nám tu sem tam prispej, myslím že hlavne koncom augusta tu bude riadne rušno 😀 😀 😀

@nastickakessinka jasné neboj aj my pridáme, ale tentokrát testujem až na den príchodu MS, skor nie, ok ? tzn že si testy ani skor nesmiem kupiť, lebo by ma to pokúšalo. A my včera nic, ten moj to včera vzdal, ale dnes na to nabehneme, lebo takto to zanedbávať to sa toho mimča nedočkáme nikdy 😀 😀 😀