icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

janchi212
13. aug 2014

@nikitaf super správa, tak sa veľmi tešííííííme 😉 hlavne veľa oddychuj a nemysli na zlé veci 🙂

klarisa23
autor
13. aug 2014

@nikitaf gratulujeeem, no vidis, vsetko je na najlepsej ceste 🙂 tesim sa s tebou 🙂

nastickakessinka
14. aug 2014

Dievčatá moje krásne, potrebujem radu. Dnes som 14 DC a mám taký biely výtok, trochu hustý, nie hrudkovitý, určite sa nenatahuje, neviem k čomu by som to prirovnala. Myslíte, že som pred ovu či po? Pichnutie vo vaječníku (teda ak to neboli črevá ale vaječník 😀 ) som mala v nedelu alebo pondelok myslím.

janchi212
14. aug 2014

@nastickakessinka no ja taký biely krémový výtok mávam po ovu. Takže podľa mňa si ju mohla mať. Lebo ovulačný býva ako vaječný bielok

dohna
14. aug 2014

@janchii a @nastickakessinka podla mna budeš pred ovu, možno zajtra pozajtra by sa mohol zmeniť na ten bielkový 🙂

dohna
14. aug 2014

@janchi212 @nastickakessinka tu je o tom niečo popisané, tak naštuduj 🙂 http://tehotenstvo.rodinka.sk/planujeme-dieta/p... 🙂 🙂 🙂

nastickakessinka
14. aug 2014

@janchi212 Hej, dal by sa nazvať krémový, skoro ako telové mlieko redšie. Tiež ma napadlo, že už je po nej.

janchi212
14. aug 2014

@dohna môže byť. Ja ho biely mávam až po ovu pred menzesom. V plodnom období ho mávam taký číry a keď je ovulka vaječný a natahovací

dohna
14. aug 2014

@janchi212 @nastickakessinka a to ho máš 1 den takýto , či ?

janchi212
14. aug 2014

@dohna no ja by som mala mať plodné dni až od dnes. A taký číry výtok, síce trošku do biely ale viac číry som mala aj včera aj predvčerom. Ale čisto biely a hustý teda nebol. Neviem, možno ten grepový džús tomu ozaj pomáha 🙂 alebo potom aj ovulku dostanem skôr 😀

dohna
14. aug 2014

@janchi212 tak u teba človek tiež nevie, tak ako u mna ,kedže máme rozhádzaný cyklus :( a mala si aj pichanie na vaječníkoch už ? či zatiaľ nie ? ja mám zatial sucho, ale pre istotu sme včera ťuťumuťu 🙂 ale začínam mať chuť, to je u mna tiež ako taký príznak že bude ovulka, ja myslím že by som mohla mať plodné dni od zajtra 🙂 uvidím budem informovať 😀, no hotová veda toto snažilkovanie 😒 😒 😒
@nastickakessinka

nastickakessinka
14. aug 2014

@dohna @janchi212 Ja som z toho debil už 🙂 , ale článok večer doma poctivo naštudujem, vyzerá byť zaujímavý

dohna
14. aug 2014

@nastickakessinka čo to naštuduj, trošku sa posleduj a budeš v tom mať jasno 🙂
@janchi212

janchi212
14. aug 2014

@dohna nie nemala. Ja práveže bolesť vo vaječníkoch cítim vždy pri ovulke. Jeden mesiac na jednej strane a druhý na druhej dokonca. A tá chuť u mňa tiež býva vtedy 😀 Každá sme iná, ťažko to zovšeobecniť 🙂

dohna
14. aug 2014

@nastickakessinka inak ja som v tom tiež mávala hokej, som ani nevedela že nejaká ovulka vôbec je (som sa čudovala prečo ma uprostred cyklu ide vystrieť od boliesti z vaječníkov) ale ked sa človek trošku sleduje, tak spozná svoje telo raz dva 🙂
@janchi212

dohna
14. aug 2014

@janchi212 aj ja tak ale ja zas ovulujem asi len z pravého vajca, nikdy nie z lavého, asi je lavý hnilý 😀 no tak podla mna máš od včera plodné 🙂 ved sme aj robili sexík, nie ?
@nastickakessinka

nastickakessinka
14. aug 2014

@dohna @janchi212 Pichanie už bolo, asi pondelok, v útorok taký zvlástny pocit akoby v maternici až také pichanie, včera ked som bola cikať tak som sa chvílu nemohla postavit z wc, akoby nejaký krč presne za pupkom a dnes ráno krémový výtok ale len ráno (trošku z neho kvapky bolo vidno vo wc).
No ak vám začínajú plodné dni tak je možné že mne už skončili, min. mesiac som mala presne 28 dní, to by znamenalo dnes presná polovica, čiže koniec plodnosti a za 14 dní MS čo dúfam nebude 😎
kedy zas idete ťutulimuťuli 😀 ? @dohna ked bolo včera tak az zajtra? @janchi212 vám sa ako darí, manzel má noču tento týžden ze? vládze?? 😉

dohna
14. aug 2014

@nastickakessinka no tak to už máš po ovu a kedy ste snažilkovali ? sobota nedela pred ovu, či ? v den ovu ? inak ja ked som ostala s Adamom tehotná tiež ma tak trochu pobolievalo okolo pupka a to moja mamina hned vedela že som tehotná, to mi ešte ani menzes nemeškal, ani testy spravené. Aj ja som mala kupodivu minulý cyklus 28dní, takže by mali byť teraz plodné.
My sme včera ťuťumuťu tak zas zajtra, ale možno príde chuť aj dnes, ktovie ? ja ked to tak sledujem tak v priemere to máme každého 1 a pol dňa 😲
@janchi212

nastickakessinka
14. aug 2014

@dohna @janchi212 Takže kazdy mesiac pichne v iný vaječník, na inej strane áno? to mávam - min. mesiac lava strana tento mesiac pravá strana a to znamená ze uz su plodne dni či ešte len prídu o také dva dni?

nastickakessinka
14. aug 2014

@dohna snazilkovali sme sa piatok, nedelu, útorok, dnes sa chystáme 😀 @janchi212
mám pocit ze aj min. mesiac som mala také pichanie po ovu, fakt som myslela ze som v tom a niiiiiič 😠

dohna
14. aug 2014

@nastickakessinka plodné dni sú tak 4 dni pred ovulkou +1 den po, ked bolesť vo vaječníku ustupi tzn že práve prebehla ovulácia, že vajíčko prasklo, preto sa ti ulaví a vaječníky nebolia
@janchi212

dohna
14. aug 2014

@nastickakessinka no super, každý 2deň, tak ja myslím že to dáte (dáme) tento cyklus všetky tri 🙂
@janchi212

nastickakessinka
14. aug 2014

@dohna ked to zapichá znamená ze prasko? teda ze sa odtrhlo a putuje, začína doba na oplodnenie??
@janchi212
dáme to vsetky tri, to musíme, ved sa budeme hanbit ze sexovat nevieme 😀 😀
A teraz von s pravdou ako ste na tom s orgazmom pri sexe... mne to stále nejde z hlavy, že je treba aby aj zena mala orgazmus, vtedy sa stahuje a natahuje maternica a vsáva spermie.

dohna
14. aug 2014

@nastickakessinka mno tak mňa pichá niekedy aj pol dňa a niekedy aj celý možno tak 6-10 hodín, a potom to prejde, ale je to trošku iné ako pri MS, lebo to ma bolí celé podbruško a pri ovulke fakt len tá pravá strana, jedno miesto. ked ťa pichá tak dozrieva a ked prestane pichať tak vtedy prasklo 🙂 a putuje a bud ho spremoška oplodní alebo sa vyplaví...
My a hanbiť sa ? za čo ? to by sa tí naši chlapi mali nie ? 😀 😀 😀
ale tak je to obojstranné 🙂
Orgazmus pri sexe ? to je hračka, ja mám skor problém sa zdržať, lebo som niekde na nete čítala, že ak chcem mať dievčatko, tak by žena nemala mať okgazmus, takže u nás bude asi chlapec, lebo nemať orgazmus sa mi bohužial nedarí :(
@janchi212

nastickakessinka
14. aug 2014

@dohna Ako to robíš, že máš orgazmus. čo tu čítam na MK tak s tým problém nemávate. To ja mám a celkom velky, ešte ked som začala sex.zivot tak by to aj šlo len som hned nasadila hak a od vtedy už nič...
a u nas tu v okolí s tým baby majvaju celkom problem ☹

dohna
14. aug 2014

@nastickakessinka ja som mala HAK od 16-tich, ale nie z dôvodu sex. života ale mávala som veľmi rozhádzaný cyklus, aj 3 mesiace som nemala menzes a ked prišiel tak bolesti ako svet, niečo hrozné, HAK mi to upravil aj bolesti prešli, potom som vysadila pred prvým tehu a potom som ešte chvilu mala HAK, teraz už asi 3 roky som bez HAK. AKo to robím ? neviem telo si žiada 🙂 ani priatel to nechápe, ten predtým mával s partnerkou sex tak 3x za mesiac a ja teraz po nom chcem každý 2-3 den, no ten je hotový z toho 🙂
ale neboj sú aj dni kedy nemám org. a ležím ako blato a to ho tiež nebaví, tí chlapi naozaj nevedia čo chcú , xixi 😀 😀 😀

dohna
14. aug 2014

@sophina tak ako, zajtra testíkuješ, či ako ? 🙂 🙂 🙂

janchi212
14. aug 2014

@nastickakessinka
@dohna takže baby, ja by som tento mesiac mala cítiť pravý vaječník, lebo ľavý bol minulý, tak uvidíme. Tá bolesť trvá občas len chvíľu, občas aj pár hodín, vtedy sa odlúpi vajíčko a putuje. A tento mesiac ho hádam aj potvorky nájdu 😀
Podľa kalendára by mala byť ovulka 18.8., podľa teploty mi ju zatiaľ nevie vypočítať. Ovu testy robiť nebudem určite.
No my sme včera čoro moro nakoniec nemali, lebo sme išli na hríby a prišli sme riadne uťahaní,a ešte sme večer boli aj krsniatka pozrieť. Ale dnes si to vynahradíme 😀 A nemáva už teraz nočné, zmenilo sa to, nakoľko začalo pršať, lebo robí v poľnohospodárstve.
Ja som HAK brala asi 9 rokov, v januári som vysadila, otetnela na prvý šup, len žiaľ to nedopadlo ako sme si želali....no nemávala som vôbec skoro ani hlien, ani nejak extra chuť na sex pri ovulke ako teraz.
A k tomu orgasmu. Mne pomáha predohra. A aj poloha inak dosť spraví 😀 Väčšinou ho máme naraz, aj keď už sa stalo, že ja som naňho musela čakať ešte 😀

sophina
14. aug 2014

@dohna bojiiiim sa ... asi pockam do nedele ...

sophina
14. aug 2014

@dohna mam digitalny test a zevraj je citlivy dost, tak mozno by uz aj zajtra mohlo byt nieco vidiet,ale tak zajtra budem 28DC a minuly mesiac som mala mrchu az na 30DC tak preto chcem pockat do nedele ... mozno ho nebudem ani potrebovat a tutumutkovat budeme s vami cely august :-P