Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@janchi212 vydrzim ...
@dohna vcera mi bolo zle zo zubnej pasty, predvcerom a par dni predtym ma napinalo, a teraz nic .. a poobede spim akobabatko s najmladsim, ale inak nic, ani brucho , ani prsia ... ale to ja som nemala priznaky tehu ani pri jednom ... akurat mi vzdy zacala smrdiet kava ... a teraz stale pijem klasika 4 - 6 denne 😎
Ak to zase nahodou nevyslo, tak do konca roku urcite 🙂 😀 😀 😀
mam nutkanie ist si kupit "obycajny test" lebo mam len digitalny ...
@janchi212 Prvykrat si otehotnenla hned prvý mesiac po vysadení Hak? Keď som vysadila antiku( asi dva roky dozadu) tak tiež som na sebe pozrorvala radikálne zmeny ale teraz akosi som to celé zanedbala. Len odkedy robíme na mimču tak ma strašne bolievajú prsia, ,min. mesiac začali asi na 10 DC a teraz tiež, to ma predtým vôbec. S tým orgazmom ste ma dievčatá sklamali @dohna a @janchi212 😕 , mne to vobec nejde, asi žijem moooc stresový život a to by som mala zmeniť 😉 .
Skúšali ste si nahmatať krčok maternice? Nesledujete podľa neho plodné dni? Po preštudovaní článku, za ktorý moooc ďakujem 😲 @dohna som to teraz skúsila. Robila som to prvý raz tak neviem to porovnať ale mám ho na môj vkus veľmi nízko a dalo sa okolo neho chodiť prstom... keby ste tu naživo tak vám to lepšie vysvetlím zle sa to píše 😀 .
@sophina Zajtra ráno ho robíš? Tak to som strašne zvedavá.Budem na teba tiež myslieť.
Inak ja som hrozná na takéto veci, nedočkavejšieho človek nepoznám ako som ja sama... Musím si začať cvičiť sebaovládanie 😀 😀 . Ešte mám v zásobe asi 6 testov ale neplánujem ich použiť, len ich nemôžem vidieť lebo už teraz by bolo po nich 😝
@nastickakessinka jééé tak to mi je ľúto to sme ťa 100% nechceli sklamať, a prečo žiješ stresový život ? kľud dievča, nestresuj sa 🙂
ja som krčok skušala iba raz, ale teda nič mi to nehovorí a ani sa tam dole nechem zbytočne hrabať, aby sa niečo nepototo, ja sledujem plodné dni len podľa hlienu a podla hocijakých výpočtových kalkulačiek na nete 🙂 a teda podla toho kedy je chuť 🙂 pretože ako som už písala ckly mám nepravidelné, tak je to taká tipovačka 😀 😀 😀
@sophina no tak trošičku provokujem, ale tak nech máme tady aj trošku vzrušo, nie?
@nastickakessinka @janchi212 @jankes
@nastickakessinka hej, hneď ako som vysadila HAK sme sa po mrche snažili, ale bolo to len také, že ktovie či to vyjde. A vyšlo to. Až na to, že potom z toho bol missed abort. Tak neviem či som mala v sebe veľké množstvo hormónov ešte a to to spôsobilo alebo len blbá náhoda.
Skúste dlhšiu predohru, nejaké jedlo, pohár dobrého vínka a hlavne si to užite, nie len, že ideme splodiť mimčo 😀 Mne dosť pomohlo aj to, že bývame už sami, lebo u mamy alebo hoc kde na chate s partiou som sa nevedela tak sústrediť 😀
Mne sa tie prsia zväčšia a bolia bradavky keď je to tehotenstvo. Aj pri tom prvom to tak bolo, potom pár mesiacov nič, a teraz ten minulý mesiac čo som mala duchov, no mršina došla nakoniec 😠
@nastickakessinka a inak ten krčok som skúšala a nič som nenahmatala 😝 len manžel áno, asi to tam pozná troška lepšie 😀
@nastickakessinka
@janchi212
@jankes
@dohna Tak dievcence, rano cikam, som 28DC, priznaky okrem miernej nevolnosti, hnusnej chuti zubnej pasty a strasnej ospalosti nemam 😀 ... tehu sa necitim,ale to ja som sa nikdy ... posledne tehu pred rokom aj nieco som zistila az v 10tt ze "hups" 😀 😎 ALE ak naaaahodou som tak sa modlim za EMILY tuzim po nej 🙂
A ak nie som tehu, dam sa potetovat !!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀
@sophina super 🙂 som rada že som ťa ukecala, sa tešíme že baby ? @janchi @nastickakessinka, verím že bude pozitívny a nebudeš sa musieť dať potetovať 😝 😝 😝
Ahojte baby, potrebujem radu. Menzes mám nepravidelný, cyklus mi trvá vždy 30-34 dní. Minulý mesiac som dostala 14.7 ( ak sa to dá nazvať menštruáciou-bola slabá,3dni), ale mala som dostať už 30.6, neviem čo spôsobilo to meškanie ale to sa stáva. Podotýkam, že sme sa intenzívne snažili. Chcem sa opýtať, mám si už urobiť test, či ešte to nechať tak? Zatiaľ žiadne príznaky, ani tehotenstva ani menštruácie. Ďakujem
no pekne vela ste tu toho napisali, az na tretikrat som to docitala :D ja som bola dnes u MUDr, ale robil mi len len vysetrenie najprv klasicke a potom ultrazvuk, videla som zatial len cierny fliacik, skvrknu a MUDr. na to, ze ano, ste tehotna, mozete sa utriet a oblecte sa :Dmala som hlavne vela otazok, ale jedine, co ma dost s....rie....je, ze som sa nespytala v kolkom som tyzdni a ci je vsetko o.k. 😠 ale som bola taka stastna a milion otazok som mala, ze toto sme jaksi zabudli. ale zajtra rano idem na krv a o 2tyzdne na prvu poradnu, takze podla mna mi tam vsetko povie.akurat si mam kupit vitaminy a gel na brusko a prsia.ta tak 😉
este sa chcem pripojit....dnes u MUDr. som si citala na stene vselijake letaciky a okrem Inofolicu pre zeny tam bola nejaka novinka aj pre chlapov na spermie...nazov som si nezapametala....poznat nieco take?
@lambrett tak nám sa tu tak darí, tehotniet síce zatial nie, ale kecať okolo toho to nám ide 😀 😀 @nastickakessinka a @janchi212 že ?
no ideálne je si všetky otázky vopred poznačiť na papier, lebo 100% vždy polovicu zabudeš 🙂 ale tak hlavné že to lekár potvrdil, že si tehotná a na prvú poradňu už budeš lepšie pripravená, nie ? 😀 😀 😀
@sophina fúha to nehrozí, tam sme vždy tak zmrskaní že nás myšlienka na nejaký sex ani len nenapadne, nie to ešte sexkíkovať 😀 😀 😀 a potom už budem aj tak stará na dieťa, to som vlastne už teraz, ale ešte si to nejak tak nepripúšťam, ale po novom roku to už budem stará raketa 😝 😝 😝

@sophina neboj, ja už by som radšej počkala, veď uvidíš ako to nakoniec budeš cítiť 😉