icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

sophina
15. aug 2014

@dohna ja by som vam kludne hadzala .. ja peciem tak 2 - 4 x do tyzdna ... mna to bavi 🙂

dohna
15. aug 2014

@sophina to vážne ? no ja síce sem tam tiež niečo upečiem, ale tak 2x za mesiac, xisi inak čo testík ? ako vyšiel ?

sophina
15. aug 2014

@dohna vysiel taky duchovy a ja sa na duchov nehram,,, tak cakam dalej 🙂

nastickakessinka
15. aug 2014

@dohna Stará raketa, nebláááázni. Ešte aj poisťovňa do 40 rokov prepláca polovicu umelého oplodnenia 😎 takže pekných 5 rokov sa môžeš snažilkovať 😉 .
Kam sa chystáte na lyžovačku?
Inak jedna sa dá potetovať, druhá na lyžovačku 😀 😀 😀......
@sophina Koláčiky vyzerajú božsky. Hneď by som si dala ku kávičke. Tiež rada pečiem, lenže mám prísny zákaz pretože priateľ potom moooc priberá 😀 😀
Ako to, že tie testy robia duchov?! tak ma to rozčuluje, človek sa nadchne a o pár dní že dovi... 😠

sophina
15. aug 2014

@nastickakessinka no :( na to ze som 28DC tam mali byt fialove kolajnice :D ale tak zajtra mozem cikat zase nech je vzruso a na nedelu si necham digitalny 🙂 ak dovtedy mrcha nepride. A zacnem si hladat tatoo salon niekde pobliz asi :D

dohna
15. aug 2014

@nastickakessinka no dík 🙂 zas nemusím mať všetko, a ani nie som z tých čo by vyhadzovala peniaze za umelé oplodnenie, ale chápem tích, čo deti nemôžu mať, alebo teda s problemami, tiež mám známych čo boli na umelom, možno kebyže nemôžem mať tak dám za to tie €, ale ked už 1 mám, tak ja osobne by som sa do toho nepušťala...ja som taká zlatá stredná cesta, zadarí sa budem rada, nezadarí sa, tak stanovíme iné priority, u nás to je aj tak viac menej kvoli priatelovi, lebo on deti ešte nemá, a ked si nespraví tak ani mať nebude 😀 😀 😀
nalyžovačku chodievame pravidelne na kohútku na také 4 dni, boli sme aj na kubínskej holi aj na martinkách, + nejaké čechy, uvidíme kam nás sneh zavedie tento rok 🙂 Vidíš, mala by si aj tie niečo vymyslieť, ked nepočnete 😀 😀 😀

dohna
15. aug 2014

@sophina no to budeme radi ked aj zajtra otestuješ, že @nastickakessinka? by si sem mohla aj hodiť nejaký ten testík ked už to vzrušo, šak nech posúdime aj my 😀 😀 😀

janchi212
15. aug 2014

@lambrett gratulujem 🙂 super, že je to ok. Som naozaj rada, a neboj nabudúce sa spýtaš všetko 🙂

janchi212
15. aug 2014

@sophina tie koláčiky vyzerajú úžasne, ako nakoniec aj všetky tvoje jedlá 😉 ten duch je dobré znamenie, uvidíš zajtra, alebo v nedeľu na tom digitálnom.
Verím, že žiadne tetovacie štúdio nebudeš musieť hľadať 😉

janchi212
15. aug 2014

@dohna ty si vôbec neni stará, neblázni.
A inak nám sa tu darí kecať, no je tu zábava s vami baby 😀 @dohna, @sophina, @nastickakessinka, @nikitaf, @lambret a všetky, na ktoré som zabudla 😀

nastickakessinka
15. aug 2014

Presne tak, hoď sem dáku fotku @sophina , my posúdime a budeme porovnávať v budúcnosti s našimi @dohna a
@janchi212 😀 😀 😀
Čo nového inak dievčatá? Bolo ťuťulimuťuli včera doma?? U nás áno, dosť sa mi páči, že sa k tomu poctivo staviame a toľko sexov do mesiaca to sme nemali už roky 😀 😀 😀 .

janchi212
15. aug 2014

@nastickakessinka áno posúdime. A u nás bolo. A teda riadne 😀 asi aj film pomohol trošku k tomu 😀

nastickakessinka
15. aug 2014

@janchi212 Neviem čo nám to tu tvrdí, že je stará 😎
@dohna . Ženy od 30 do 40 pokladám za najväčšie rakety, sú stále mladé, majú skúsenosti, nehanbia sa, idú si za svojím, povedia a spravia čo chcú . No proste sú to ženy vo výslní. @sophina

nastickakessinka
15. aug 2014

@janchi212 😀 😀 😀 😀 😀 juuuuj, všetky doma ničíme tých chlapov našich, len tak ďalej a budú to rovno dvojíčky 😀

dohna
15. aug 2014

@janchi212 ja to stále tvrdím že je to lepšie ako správy niekde na markíze 😝 😝 😝 ja sa tu vždy teším na všetky novinky 🙂 @nastickakessinka, @sophina, @nikitaf, @lambret, @jankes

ale veď mi s @janchi212 mávame ťuťuli s tebou na striedačku, vy sta mali včera (bo si tu aj nebola večer-tak som myslela že snažilkujete 😝 ) a my máme s @janchi mať dnes predsa nie ? ale dnes to musím nejako vymyslieť, lebo o 2 idem na pohreb a potom na 40tku na oslavu a to moj si určite niečo dá (aspoň pivečko) a bohvie kedy prídeme tak to dnes bude len taká rychlovečka niekedy medzi pohrebom a 40-tkou, dobré nie? 😀 😀 😀 😀

dohna
15. aug 2014

@janchi212 čo to toto ? vy sta začali každý deň, či čo ?:

dohna
15. aug 2014

@janchi212 @nastickakessinka dvojičky ? tak to by sa Ados asi zrovna odsťahoval od nás 😀 😀 😀

janchi212
15. aug 2014

@dohna nie každý deň, no predvčerom sme došli z hríbov uťahaní a nejak sa nám nechcelo, tak sme to včera museli dobehnúť 😀
veď keď si dá len jedno pivko, to by nevadilo. Len isto by ste prišlo aj prejedení a to by bolo horšie 😀 užite si tú oslavu

nastickakessinka
15. aug 2014

@dohna Tak ale keď medzi pohrebom (bože, to je morbidnéééé 😀 ) a oslavou ... to budeš musieť robiť stojku až ti to pekne stečie kam má 😀 😀 . Alebo rýchlovečka poobede a večer aj ked s trošku opitými spermikami tak riadna sexovačka. Nikdy nevieš či drobci nepotrebujú mať náladu keď hladajú vajíčko 😀 😀 .Presne tak, včera sme sa snažilkovali, preto som tu nebola a potom som sa už z postele nepostavila ale krááásne zaspala 😎

janchi212
15. aug 2014

@nastickakessinka ženy po 30 sú vraj najviac náruživé. Je to aj vedecky dokázané 😀 no mne by nevadilo už aj trojičky keby boli, len nech to dobre dopadne a nech sú zdravé všetky. Po tej skúsenosti z apríla by som potešila hocičomu 😀

nastickakessinka
15. aug 2014

@dohna Strašne sa teším keď mu oznámite, že bude bábo. To pre takého 12ročného chalana bude priam životný zážitok 😀 😀

dohna
15. aug 2014

@janchi212 no práveže sa obávam že to nebude len pivko, mne sa tam moc ísť nechce, ale tak z povinnosti, ale tak možno bude dobre 🙂

dohna
15. aug 2014

@nastickakessinka no žiadne pripité spermijky nechcem, ešte sa tam ktovie ako popária, vieš čo by z toho vzniklo ? pekne nech sú mršky striezve 😀 😀 😀
@janchi212

sophina
15. aug 2014

@nastickakessinka mne dcera povedala ze sa odstahuje 😀
ved som rodila pred rokom aj pred dvomi, ze ci musim byt ako diva visna

janchi212
15. aug 2014

@dohna práveže na takých akciách kde sa ti vôbec nechce ísť sa človek zabaví vždy najviac 😉 a keby nebolo len pivko, veď väčšina mladých báb otehotnie keď bývajú obaja opitý, že si ledva pamätajú, že aj niečo bolo 🙂 nemyslím zas, aby ste vy tak dopadli, ale možno by borci išli potom raketovou rýchlosťou 🙂

dohna
15. aug 2014

@janchi212 super jani tak do toho, máte aspoň v rodine 2-jičky ? my s @nastickakessinka by sme ti chodili opatrovať a pomíhať, že ? @nastickakessinka ? alebo sa sem tam aspoň potešiť 🙂

sophina
15. aug 2014

Studujte ... ale podla mna tetovanie to isti ... 😀 😀 😀

sophina
15. aug 2014

@dohna ja dvojicky beriem kludne 😎 😎

dohna
15. aug 2014

@sophina to nášho Adosa by asi kleplo chudák, to by som mu nemohla spraviť 🙂

dohna
15. aug 2014

@sophina no ja som asi slepá, lebo ked tam nie je poriadna kolajnica, ja tam nič nevidím :(