icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

klarisa23
autor
12. mar 2014

@dominikak tak beriem teraz nejake lieky a tie budem brat az do maja, tak preto to leto 🙂

dominikak
15. mar 2014

@klarisa23 jasné chápem, tak to máme podobne. mne zúbky dorobia v polke apríla, tak potom rátam tak máj že už by sme mohli ísť na to 🙂 nejako sa v tejto téme zatiaľ nekomentuje. Ešte je to asi ďaleko...potom keď budeme čakať či to vyšlo tak tu bude isto dosť komentíkov 🙂

loginout
15. mar 2014

Ahojte, môžem sa pridať? Idem ešte na kontrolu v marci a doberiem HAK a uvidíme 🙂

klarisa23
autor
15. mar 2014

@dominikak veru veru,potom budeme netrpezlivo cakat a tesit sa 🙂. Uz sa neviem dockat 🙂

klarisa23
autor
15. mar 2014

@loginout Ahoj,jasne, budeme rady 🙂. Tiez sa budete snazit o prve?

loginout
15. mar 2014

Áno prvé...prvú ;)

klarisa23
autor
15. mar 2014

@loginout My tak isto a moooc sa uz tesime 🙂

tamarka9
18. mar 2014

baby ahojte, ja sa hlasim, ze som dostala mrchu presne nacas ( v starsom prispevku som pisala, ze som po kyrete). Bala som sa dokedy budem cakat a kedy sa opat zacneme snazit, lebo lekari odporucaju aspon 3 ms dostat. Takze prva je uz za nami, hura, takze to naozj vyzera tak, ze okolo juna naozaj budeme moct zacat 🙂

dominikak
18. mar 2014

@tamarka9 tak to je výborná správa, teším sa s tebou...potom budeme všetky spolu čakať na to aby neprišla 🙂 som zvedavá ako to pojde...netreba sa na to ale asi moc sústrediť. My plánujeme v máji nejakú kratšiu dovolenku, tak uvidíím či náhodou 🙂

tamarka9
18. mar 2014

ved my sme sa ani predtym na to nejako extra nesustredili, to pre mna si nebude problem, kedze 2x sme skusili a 2x vyslo...skor pre mna budu brutal nervy potom, ze nech s nami uz ostane fazulka 😖 Aj my sa chystame na vylet v maji a mozno v lete aj nejaku dovcu na last minute 🙂

dominikak
18. mar 2014

@tamarka9 to fakt vám tak vyšlo na prvé razy? i ked potom samozrejme to bolo ťažké..., to verím.. no my sme párkrat skušali a nič.... tak uvidím ako to pôjde...

tamarka9
18. mar 2014

@dominikak veru aj my sme boli prekvapeni, ja som vysadila HAK, pockala na prvu moju ms a potom ze podme skusit ved ktovie ako dlho to potrva a ono bac na prvykrat...no potom sa stalo to ale vtedy som nebola na kyret a tak lekar povedal, ze mam opat pockat aspon jeden cyklus a mozme skusit, tak my ze ok a zase bac hned na prvy sup...tak dufam ze tento trend si zachovame 🙂 a ty aj sledujes nieco na sebe? ovulku a tak? Mna bolievalo pri ovu vzdy brucho, ale aj 3-4 dni takze neviem kedy je presne ovu, ci pred, ci pocas, ci po, ale tak cca sa to dalo urcit, inak nesledujem nic 😖

nikitaf
18. mar 2014

Ahojte, mozem sa pridat? Mam doma 5 rocnu dcerku a chceli by sme jej dopriat surodenca. Kedze pred tyzdnom som spontanne potratila v 7tt tak si chceme dat pauzicku a zacat niekedy v juli znovu skusat stastie. Obidva razy sa nam zadarilo na prvy sup, len druhe babatko sa prestalo vyvijat, tak hadam nabudúce to uz bude lepsie. Planujem tak v maji zacat uzivat femibion. Dufam ze si sprijemnime to cakanie na cakanie dievcata 🙂

tamarka9
19. mar 2014

@nikitaf ahoj vitaj, ja tiez po MA a mozno uz aj v maji skusime, ale uvidim ci budem mat dovtedy nejake vysledky od lekarky... ja sa tiez chystam aspon kyselinu listovu znovu predym aspon mesiac a ine asi nic. A ty? A si doma s malou, ci chodis do prace?

nikitaf
20. mar 2014

@tamarka9 ja chodim do prace, dcerka zarezava v skolke 🙂
mne ked som bola tehotna lekar odporucil ze nejaku kyselinu listovu a ked som mu povedala ze beriem ten femibion 800 tak ze to je super, ze dobra volba, tak verim ze to nieco ma do seba a este mi aj ostalo tak asi sa do toho pustim a potom uvidim ci uz len tu listovku... no vsetko je to este vo hviezdach, kezde ja sa teraz neviem dockat mrchy 🙂 ale to sa este nacakam. U nas je to tak ze muzicek by chcel hned aj skusat, kedze som sa sama vycistila tak je to aj realne, ale ja by som tak do leta vydrzala, lebo mame nejaku prerabku naplanovanu, nech mam potom klud na tehulkovanie 🙂 takze uvidíme ako sa to vyvinie. Ty si z ktorej casti BA?

kitta
20. mar 2014

baby ak by niektora mala zaujem o inofolic, tak mi zostali tri balenia + nejake kusy a posunula by som za lepsiu cenu. napiste IP( len BA osobny odber) Drzim palce v snazeni potom 🙂

tamarka9
20. mar 2014

@nikitaf ja ked som prvykrat potratila, tak tiez bolo spontanne, aj som sa sama vycistila a mrcha dalsia dosla presne nacas a potom sme uz opat skusili. Teraz cakam tak do maja, juna, dufam ze ubehne- no a pri prerabke vie byt vela tej zenskej prace, lebo sa narozhaduje kopec a prach a vsetko, tak to je otazne. Podla mna sa to da zvladnut ked mas normalne tehu, ale ked to clovek nikdy nevie. Ja byvam na horskom parku a ty?

nikitaf
20. mar 2014

@tamarka9 boze ta to sa ti kolkokrat stalo ☹ mne sa to stalo prvy krat a ja teda ja osobne potrebujem trochu casu na predychanie a zmierenie sa s tym... som zvedava kedy dostanem, lebo dnes mam pocit ze mam ovulku 😨
neboj ubehne to, konecne sa da aj vonku behat na slniecku tak to bude o to prijemnejsie.
no ved to, bude kopa prace doma a naco to zbytocne riskovat znovu... ja byvam vo vrakuni, to mame trochu dalej od seba 🙂

tamarka9
20. mar 2014

@nikitaf no nie sme uplne najblizsie, ale ved na materskej by sa to dalo stihat 😉 Mne sa dvakrat stalo, teraz po druhom som bola uplne mimo dost dlho, ale uz je to lepsie, len na tehotne zeny sa mi este stale tazko pozera ☹ Inak ovulku som aj ja citila po spontannom, aj mrcha nacas dosla, tak dufam ze aj u teba to tak bude a telo sa rychlo spamata 😉

nikitaf
21. mar 2014

@tamarka9 velmi ma mrzi ze si to prezila az 2x, lebo ja mam pocit ze aj jeden krat je vela na jeden zivot. ☹ veru, teraz je vela tehuliek a poviem ti ja chodim aj tu na konikovi stale do temy kde som patrila a sledujem baby ako si pocinaju aj ked mi to vôbec nerobi dobre 😢 navonok sa snazim smiat ale vnutri to stale dost boli a preto chcem trochu casu na dalsi pokus, lebo telo je relativne ok, len v srdci to uz ostane...
ale ja verim ze dalsie tehu budeme prezivat spolu a ze aj s uzlickami potom na prechadzky budeme chodit 😵

kitta
21. mar 2014

Ak by niektora mala zaujem o inofolic, tak napiste IP. Zostali mi tri balenia a 18 sackov a uz ho nepotrebujem dalej brat. chcem ho posunut lacnejsie.

patricia128
25. mar 2014

Ahoj, aj my plánujeme bábo od leta, tak dúfam, že sa nám podarí 🙂

nikitaf
26. mar 2014

@patricia128 tak vitaj medzi nami 🙂

klarisa23
autor
26. mar 2014

@dominikak ahoj, ako? mne dal gynekolog dalsie lieky, teraz beriem lutenyl a uz som z nich na nervy, bo mi menzes meskal,nie a nie sa mi spustit......juuuj ja sa tak strasne tesim na to leto. Kupila som si aj knihu Vasa kniha o materstve, tak sa pustam do studovania 🙂

dominikak
27. mar 2014

@klarisa23 ahoj, ja nič nové...stále čakám kým mi dokončia všetky tie osmičky čo bude v polke apríla. I ked možno sa aj do vtedy môže všeličo pritrafiť 🙂 lebo pozor si moc nedávame, ale ešte to stále beriem tak na ľahko 🙂 Ja zatiaľ nečítam radšej nič....lebo by som bola z toho rozladená že už to chcem..

dominikak
27. mar 2014

@tamarka9 tak zhruba si myslím, že viem kedy mam ovulku, ale zatiaľ si nič nesledujem...chcela by som to skúsiť bez sledovania a vecí okolo...ale určite ak by sa nahodou dlhšie nedarilo, tak začnem byť z toho nervozna a začnem sa viac sledovať.

dominikak
27. mar 2014

@nikitaf no to by bolo fajn sa niekedy stretnúť potom na materskej 🙂 my sa budeme snažiť o prvé bábo, tak si to ani neviem predstaviť , ale už sa na to teším. Ja som tiež z Bratislavy i keď Vrakuňu nemam moc blízko no

nikitaf
31. mar 2014

@dominikak Bratislava je taka vacsia dedina, takze si myslim ze stretnut sa nebude problem 🙂 juj si mi pripomenula ako som ja bola taka neista ked som cakala dcerku ze ako ja toto zvladnem... a uz ma 5 rokov a preslo to ani neviem ako 😎 teraz si zas neviem predstavit ako zvladnem dve 😀 no proste stale nieco...

lacoste1111
4. apr 2014

@klarisa23 ahoj aj my chceme babo,chcem sa spytat,na co sa robi hormonalny profil?ja uz mam dve deticky a mne to dr nerobil ,to sa bezne robi pred otehotnenim?alebo len ked su nejake zdrav.tazkosti?dakujem

klarisa23
autor
5. apr 2014

@lacoste1111 ahoj no kedze sa snazime o prve tak ti to presne neviem povedat, ale ja som mala tiez nejake zdravotne problemy a doktor mi povedal, ze ked chceme babo, spravi mi hormonalny profil, ci je vsetko v poriadku.....