Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@sophina ja tam niečo vidím. Ono na fotke je horšie vidieť ako v skutočnosti. Z vlastnej skúsenosti to hovorím.
@dohna manželovi bratranci sú dvojičky, iné neviem že by aj z mojej strany nejaké boli v rodine. A kľudne by ste mohli dojsť pozrieť aj s @nastickakessinka aj keby bolo 1. Ale už samozrejme aj so svojimi 😀 Aj keď vlastne ani neviem odkiaľ ste obe 🙂
@janchi212 Mne by tiež nevadili ani dvojičky ani trojičky, bolo by to náročné ale hlavne túžim nech sa to podarí, nech je bezproblémové tehotenstvo a nech sú zdravé a my s drahým tiež a nech žijeme ako krásna mladá rodinka.... práve som napísala telenovelu 😉
@nastickakessinka @janchi212 myslím že manžel by nás hnal, lavou zadnou 🙂 ale tak kuknúť môžme prísť, ja som z Holíča to je asi neviem 1 a pol do Hlohovca ?
@sophina tiež tam ducha asi vidím, mala som dačo podobné a od vtedy testy neznášam ☹ . Skús počkať do tej nedele.
Fíha baby, ani jednej
@dohna
@sophina by som nepovedala vek nad 30 ale to bude tým, že sa obe cítite na dvadsiatky 😀 😀 . Prezraď nám aj ty
@janchi212 koľko rôčkov ti život nadelil 😉
A nehovorte o tých starých raketách
@jankes , ved ma strašíte. Ja sa plánujem stať starou v 60 😎
@dohna Len buď rada, to znamená, že sa máte spolu dobre, chutí vám papkať a ste štastní, preto ide váha hore. Čo tam po tom.
@nastickakessinka dobre sa máme, ale až tak k svetu vyzerať nemusíme ,xixi ale tak ked som ra rozvádzala tak som 10kg dala dole behom týždna, asi by mi prospel rozchod 😀 😀 😀 ale nie je to dobré, tak ako to je 🙂
@janchi212 už som to googlila je to 76km, hodka cesty, to sa dá nie @nastickakessinka od vás je to kolko ?
@nastickakessinka ja mám 30. Aj keď táto foto je robená 3 roky dozadu, to sme si dávali pred svadbou robiť fotky. A z tejto, kde som manžela odstrihla nám kamoši spravili plátno a dali ako svadobný dar 😉 ale moc som sa nezmenila odvtedy, len som pribrala od svadby asi 10 kg, a to ani tak nevypekám a nevarím ako @sophina 😀
@dohna Žiaden rozchod, dobre je ako je 😲 s kilečkami či bez nich, hlavne nech si spokojná a štastná.
@nastickakessinka šedivieť troška začína, ale to je vekom. No raz budeme musieť asi dohodnúť to stretko aj s @dohna 🙂
@nastickakessinka mladé sme, len na detičky je už najvyšší čas. Ja som chcela mať "odrodené" do 30 rokov. 😨
@janchi212 😀 😀 😀 Odstrihla manžela, chúúúda tvoje.
@jankes to ja som chcela vždy mať 2 deti, a zatial mám jedináčika a vždy som chcela vekový rozdiel max 3 roky a vidíš, život to všetko zmení :( ale nevadí, ono podla mna ten väčší vekový rozdiel má aj výhody, že sa aspon budem mocť naplno venovať tomu 2-hému dieťate, nie?
@nastickakessinka @janchi212

@janchi212 no ved problém je v tom, ved vám to tu stále tvrdím že nie som mladá :P