icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

dohna
15. aug 2014

@janchi212 no ved problém je v tom, ved vám to tu stále tvrdím že nie som mladá :P

janchi212
15. aug 2014

@sophina ja tam niečo vidím. Ono na fotke je horšie vidieť ako v skutočnosti. Z vlastnej skúsenosti to hovorím.
@dohna manželovi bratranci sú dvojičky, iné neviem že by aj z mojej strany nejaké boli v rodine. A kľudne by ste mohli dojsť pozrieť aj s @nastickakessinka aj keby bolo 1. Ale už samozrejme aj so svojimi 😀 Aj keď vlastne ani neviem odkiaľ ste obe 🙂

sophina
15. aug 2014

@dohna mlade nie sme ... ale o palicke tiez este nechodime 🙂 Ja som starsia od teba a dobre je mi 🙂 citim sa na 28 😀 😀 😀

janchi212
15. aug 2014

@sophina ja keby som nevidela aj na fb iné fotky, tak by som ti podľa tejto typla takých 25-27 🙂

janchi212
15. aug 2014

@sophina ale ti dala 🙂 asi puberta, čo? 😀

jankes
15. aug 2014

@dohna mám doma len jeden test, tak asi počkám na víkend. Veľmi sa obávam, že nič, lebo ako som spomínala práveže mám všetky príznaky, že dostanem. Pažravá som, nervózna,....

nastickakessinka
15. aug 2014

@janchi212 Mne by tiež nevadili ani dvojičky ani trojičky, bolo by to náročné ale hlavne túžim nech sa to podarí, nech je bezproblémové tehotenstvo a nech sú zdravé a my s drahým tiež a nech žijeme ako krásna mladá rodinka.... práve som napísala telenovelu 😉

nastickakessinka
15. aug 2014

@dohna S podporou a pomocou sa nemusíš báť
@janchi212 , my budeme poctivo tráviť dovolenku u vás a kočíkovať malých 🙂 🙂

sophina
15. aug 2014

@janchi212 dakujem ti :-* ... Mam krasnych 37 🙂 a som rada ze po troch porodoch mam 54 kg a vyzeram k svetu, musim sa motivovatcaj sama 😀 a hej dcera je opica 🙂 a miluje braskov .., hoci su nevlastny ...

jankes
15. aug 2014

@dohna "starých rakiet" nás je tu viac, ale všetky máme jedno spoločné. Túžbu bo bábätku.........

dohna
15. aug 2014

@sophina jééééé no to ja sa cítim tak na 21 😀 😀 😀

jankes
15. aug 2014

@sophina mňááááááááááááááááááám. Teraz na raňajky by som si dalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. To nie je fééééééééééér, také mňamky tu fotiť 😠

dohna
15. aug 2014

@jankes ok tak v nedelu očakávame testíky 🙂

dohna
15. aug 2014

@sophina bože aj ja chcem mať 54kg 🙂čo ja by som za takú váhu dala 🙂my ked sme sa s priatelom spolu nasťahovali tak sme každý pribrali 10kg 😎 katastrofa dodnes sa toho nemôžme zbaviť :(

dohna
15. aug 2014

@jankes a ty máš kolko rokov ?

dohna
15. aug 2014

@nastickakessinka @janchi212 myslím že manžel by nás hnal, lavou zadnou 🙂 ale tak kuknúť môžme prísť, ja som z Holíča to je asi neviem 1 a pol do Hlohovca ?

nastickakessinka
15. aug 2014

@sophina tiež tam ducha asi vidím, mala som dačo podobné a od vtedy testy neznášam ☹ . Skús počkať do tej nedele.
Fíha baby, ani jednej
@dohna
@sophina by som nepovedala vek nad 30 ale to bude tým, že sa obe cítite na dvadsiatky 😀 😀 . Prezraď nám aj ty
@janchi212 koľko rôčkov ti život nadelil 😉
A nehovorte o tých starých raketách
@jankes , ved ma strašíte. Ja sa plánujem stať starou v 60 😎

nastickakessinka
15. aug 2014

@dohna Len buď rada, to znamená, že sa máte spolu dobre, chutí vám papkať a ste štastní, preto ide váha hore. Čo tam po tom.

janchi212
15. aug 2014

@dohna no cca. Môj brácho býva v Hodoníne, takže od nás(som z dedinky pri HC) je to k nemu 100 km presne. A určite nehnal, teda neviem ako si to myslela teraz, či ako návštevu, či to s tými dvojičkami. 🙂

dohna
15. aug 2014

@nastickakessinka dobre sa máme, ale až tak k svetu vyzerať nemusíme ,xixi ale tak ked som ra rozvádzala tak som 10kg dala dole behom týždna, asi by mi prospel rozchod 😀 😀 😀 ale nie je to dobré, tak ako to je 🙂

dohna
15. aug 2014

@janchi212 už som to googlila je to 76km, hodka cesty, to sa dá nie @nastickakessinka od vás je to kolko ?

nastickakessinka
15. aug 2014

@dohna Ja som z Považsej čo je cca tiež 1 hod. do Hlohovca @janchi212 a 1,36 hod. do Holíča . Cesta nie je problém len tvoj manžel ošedivie keď uvidí toľko tehuliek na jednom mieste 😀 😀 😀

janchi212
15. aug 2014

@nastickakessinka ja mám 30. Aj keď táto foto je robená 3 roky dozadu, to sme si dávali pred svadbou robiť fotky. A z tejto, kde som manžela odstrihla nám kamoši spravili plátno a dali ako svadobný dar 😉 ale moc som sa nezmenila odvtedy, len som pribrala od svadby asi 10 kg, a to ani tak nevypekám a nevarím ako @sophina 😀

nastickakessinka
15. aug 2014

@dohna Žiaden rozchod, dobre je ako je 😲 s kilečkami či bez nich, hlavne nech si spokojná a štastná.

jankes
15. aug 2014

@dohna 34 😝

janchi212
15. aug 2014

@nastickakessinka šedivieť troška začína, ale to je vekom. No raz budeme musieť asi dohodnúť to stretko aj s @dohna 🙂

jankes
15. aug 2014

@nastickakessinka mladé sme, len na detičky je už najvyšší čas. Ja som chcela mať "odrodené" do 30 rokov. 😨

janchi212
15. aug 2014

@jankes ja keď som mala asi 10 rokov som si povedala, že ja budem mať deti v 20 rokoch. Lebo mi moja mama pripadala strašne stará, keď ma porodila ako najmladšiu v 28 😀 Len vekom sa to menilo potom 🙂

nastickakessinka
15. aug 2014

@janchi212 😀 😀 😀 Odstrihla manžela, chúúúda tvoje.

dohna
15. aug 2014

@jankes to ja som chcela vždy mať 2 deti, a zatial mám jedináčika a vždy som chcela vekový rozdiel max 3 roky a vidíš, život to všetko zmení :( ale nevadí, ono podla mna ten väčší vekový rozdiel má aj výhody, že sa aspon budem mocť naplno venovať tomu 2-hému dieťate, nie?
@nastickakessinka @janchi212