icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

nikitaf
15. aug 2014

@dohna veru malokedy si takto ludia sadnu, ti poviem ze v sukromke sa mi to nepodarilo, ale tak nie vzdy sa to podari. Ked som cakala dcerku tak sme boli uzasna partia, aj sme sa stretli na chate aj s partnermi a aj o sebe dodnes vieme 🙂 je to uzasne. 😀 s tym sexom si trafila, ale ti poviem mam co robit. muz sa musi prezliekat v inej izbe lebo neviem neviem ako by to dopadlo 😝

nastickakessinka
15. aug 2014

@dohna neboooj, určite nám to vyda, veď z toľkého sexu aj susedka otehotnie 😀

sophina
15. aug 2014

@nikitaf Dakujem, si zlata ... ako mozem cikat este jeden ,,, a na nedelu ak nedostanem nechavam si digitalny .. uvidime 🙂

nikitaf
15. aug 2014

@sophina budem na teba silno mysliet aby to tam bolo 😉

sophina
15. aug 2014

@nikitaf tak u nas to bude stvrte babo, tak je nam celkom jedno kedy bude, chceme a kedy pride vtedy bude .. len nech zase o neho neprideme .. radsej nech pride normalne mrcha ako prist o babo neskor ...

sophina
15. aug 2014

@dohna som si dovolila si ta pridat na FB 🙂 a este by som chcela aj
@nastickakessinka ale neviem ako sa na Fb volas ?

sophina
15. aug 2014

@nastickakessinka u nas keby otehotnela suseda, mala by uz 8 deti 😀

nikitaf
15. aug 2014

@sophina viem o com hovoris, my sme v marci tiez prisli o babo a bolo to tazke a teraz som az moc uzkostliva a furt sa sledujem. a kedze som na pn tak je to o to horsie, ale snazim sa. urcite si to ale neuzivam ako dceru, teraz je to len o strachu 😒

dohna
15. aug 2014

@sophina 8 detí ? to nás je tolko dokopy aj so segrou aj s našimi aj so švagrom 🙂 ja takých ľudí obdivujem, ale tak zasa má u nich kto upratovať, xixi u nás je to väčšinou na mne 🙂 😀 😀

dohna
15. aug 2014

@nastickakessinka no moja susedka radšej nie 🙂 inak @janchi212 ako sme dnes s hlienom ? ja som ešte stále na suchu :O

janchi212
15. aug 2014

@nastickakessinka ďakujem. Ak si rozmyslíš a znova sa zaregistruješ, budem rada keď si ma dáš medzi priateľov 😉

janchi212
15. aug 2014

@dohna ja mám. A čoraz viac. Skús ten grepový džús piť, mne pomáha. Alebo ľanové semiačka jesť, tie tiež zvyšujú množstvo hlienu 😉

janchi212
15. aug 2014

@dohna no pevne verím, že sa nám to všetkým podarí a budeme v májovkách 🙂

janchi212
15. aug 2014

@nikitaf no nám už asi z toľkého sexu začína šibať občas, že baby? @dohna, @nastickakessinka 😀 ale zas ja sa budem tiež potom báť, keď sa to podarí. Pri prvom tehotenstve som sa doktora pýtala či môžeme a povedal, že áno len nie žiadne divočiny 😀 No ale teraz sa už budem báť

dohna
15. aug 2014

@janchi212 skor si myslím že bude posunutá ovulka, ale tak džus kupiť môžem ,a ten sa pije tuším len do ovulky, že?
@nastickakessinka

dohna
15. aug 2014

@janchi212 inak ja keby som zostala tak by som mala úplne super termín pôrodu 11.5.2015 pekný dátum nie? môj pôvodný plán bol porodiť 10.5.2015 to by sa mi tak páčilo, xixi

dohna
15. aug 2014

@janchi212 @nastickakessinka keby len občas, sa z nás stanú závisláčky na sexe, ako to potom tí naši chlapi s nami vydržia ? 😀 😀 😀

nastickakessinka
15. aug 2014

@dohna @janchi212 Ale sme dopadli, že sexuálne maniačky 😀 😀 😀
Krásny dátum pôrodu 😉 , prosím, prosíííím nech to dáme všetky 😎 . Snažte sa riadne, mali by ste mať akurát plodné dni, ja už mám asi po tom (sexovať ale neprestávame 😀 )
Hlien žiadny @dohna? A chuť na sex?

nastickakessinka
15. aug 2014

@janchi212
@dohna
A teraz ešte môžeme stvárať doma divočiny 😀 😀 😀

janchi212
15. aug 2014

@dohna no on sa pije najmä pred ovulkou na dobrý hlien. Potom je ti už na nič toľko hlienu 😀 Po ovulke je vraj dobre jesť asi 5 dní ten tvrdý stred ananásu, je to vraj dobré na uhniezdenie vajíčka.
No ja mám narodky na konci apríla, takže to by som dostala najkrajší darček na svete 😀
Budú musieť nejako vydržať, veď detičky chcú tiež 😉

janchi212
15. aug 2014

@nastickakessinka teraz ešte áno, teraz sa to priam vyžaduje 😀 😀 😀 Mne to povedal, keď mi potvrdzoval tehotenstvo 🙂

nastickakessinka
15. aug 2014

@nikitaf Nemysli na nič zlé, čo bolo bolo, také to už nikdy nebude. Nemala by si teraz žiť v strachu, teš sa a užívaj si to. Samozrejme oddychuj a maj ten krásny pocit pri srdci, že čakáš babatko. Strašne sa na to aj ja teším a ako vidíme aj @dohna a @janchi212 😲 😲 .

dohna
15. aug 2014

@nastickakessinka ved sa snažíme, doletím z pohrebu dáme sex, hodím sprchu letím na 40-tku ráno na hríby, znova sprcha znova sex, ako taká mašina 😀 😀 😀 tieto dni sú naše 🙂 hlien nič 😲 čudné ale tak hádam dnes zajtra bude, letím kupiť džús grepový, ako písala @janchi212 tak uvidíme
správne že neprestávate, lebo aj po ovulke sa dá otehu 🙂 chuť na sex? u mna by to mala byť skôr nechuť, momentálne je chuť stále 🙂 ale šak pred mrškou (nemrškou) zas budem alergická na akýkolvek dotyk, tak to treba teraz poriadne využiť, no uvidím ešte v akej náladičke bude drahý, práve mi prišla od neho SMS že ma miluje, tak to vyzerá nádejne 😀 😀 😀

dohna
15. aug 2014

@janchi212 to váže? ja som 28.4, sranda 🙂

nastickakessinka
15. aug 2014

@janchi212 Kedy si narodená? Tiež mám narodky na konci apríla 28.04., takže toto by bol darček rovno od najvyššieho. Ale isto bude, veď sme mladé, krásne zdravé ženy, tak kto iný keď nie my???
Nechcem si predstaviť čo tým ten tvoj lekár myslel 😀 😀 😀 😀 😀

nastickakessinka
15. aug 2014

@dohna 😀 😀 sranda, aj ja som 28.4 😀 😀 😀
ked som čítala mail že sex sprcha riadna mašina sex sprcha tak som sa aj obliala 😀
Krásna sms, poteší. Inak nemáte pocit, že tie pravidelné sexovačky zlepšujú vzťahy medzi pármi?? Mne tiež dosť často píše že láska moja, to pred tým až tak často nebolo 😉

dohna
15. aug 2014

@nastickakessinka ty si tiež 28.4? kokos to aká náhoda 🙂

nastickakessinka
15. aug 2014

@dohna Tiež kukám, to preto si tak rozumieme všetky sme byčice 😀 😀 😀

dohna
15. aug 2014

@nastickakessinka no ešte @janchi212 napíše že je 28.4 a je jasné prečo si tu tak rozumieme 🙂

dohna
15. aug 2014

@janchi212 a tak čo išla by som na trh predávať 😀