Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@dohna neboooj, určite nám to vyda, veď z toľkého sexu aj susedka otehotnie 😀
@dohna som si dovolila si ta pridat na FB 🙂 a este by som chcela aj
@nastickakessinka ale neviem ako sa na Fb volas ?
@nastickakessinka u nas keby otehotnela suseda, mala by uz 8 deti 😀
@nastickakessinka no moja susedka radšej nie 🙂 inak @janchi212 ako sme dnes s hlienom ? ja som ešte stále na suchu :O
@nastickakessinka ďakujem. Ak si rozmyslíš a znova sa zaregistruješ, budem rada keď si ma dáš medzi priateľov 😉
@nikitaf no nám už asi z toľkého sexu začína šibať občas, že baby? @dohna, @nastickakessinka 😀 ale zas ja sa budem tiež potom báť, keď sa to podarí. Pri prvom tehotenstve som sa doktora pýtala či môžeme a povedal, že áno len nie žiadne divočiny 😀 No ale teraz sa už budem báť
@janchi212 skor si myslím že bude posunutá ovulka, ale tak džus kupiť môžem ,a ten sa pije tuším len do ovulky, že?
@nastickakessinka
@janchi212 @nastickakessinka keby len občas, sa z nás stanú závisláčky na sexe, ako to potom tí naši chlapi s nami vydržia ? 😀 😀 😀
@dohna no on sa pije najmä pred ovulkou na dobrý hlien. Potom je ti už na nič toľko hlienu 😀 Po ovulke je vraj dobre jesť asi 5 dní ten tvrdý stred ananásu, je to vraj dobré na uhniezdenie vajíčka.
No ja mám narodky na konci apríla, takže to by som dostala najkrajší darček na svete 😀
Budú musieť nejako vydržať, veď detičky chcú tiež 😉
@nastickakessinka teraz ešte áno, teraz sa to priam vyžaduje 😀 😀 😀 Mne to povedal, keď mi potvrdzoval tehotenstvo 🙂
@nastickakessinka ved sa snažíme, doletím z pohrebu dáme sex, hodím sprchu letím na 40-tku ráno na hríby, znova sprcha znova sex, ako taká mašina 😀 😀 😀 tieto dni sú naše 🙂 hlien nič 😲 čudné ale tak hádam dnes zajtra bude, letím kupiť džús grepový, ako písala @janchi212 tak uvidíme
správne že neprestávate, lebo aj po ovulke sa dá otehu 🙂 chuť na sex? u mna by to mala byť skôr nechuť, momentálne je chuť stále 🙂 ale šak pred mrškou (nemrškou) zas budem alergická na akýkolvek dotyk, tak to treba teraz poriadne využiť, no uvidím ešte v akej náladičke bude drahý, práve mi prišla od neho SMS že ma miluje, tak to vyzerá nádejne 😀 😀 😀
@janchi212 Kedy si narodená? Tiež mám narodky na konci apríla 28.04., takže toto by bol darček rovno od najvyššieho. Ale isto bude, veď sme mladé, krásne zdravé ženy, tak kto iný keď nie my???
Nechcem si predstaviť čo tým ten tvoj lekár myslel 😀 😀 😀 😀 😀
@dohna 😀 😀 sranda, aj ja som 28.4 😀 😀 😀
ked som čítala mail že sex sprcha riadna mašina sex sprcha tak som sa aj obliala 😀
Krásna sms, poteší. Inak nemáte pocit, že tie pravidelné sexovačky zlepšujú vzťahy medzi pármi?? Mne tiež dosť často píše že láska moja, to pred tým až tak často nebolo 😉
@nastickakessinka ty si tiež 28.4? kokos to aká náhoda 🙂
@dohna Tiež kukám, to preto si tak rozumieme všetky sme byčice 😀 😀 😀
@nastickakessinka no ešte @janchi212 napíše že je 28.4 a je jasné prečo si tu tak rozumieme 🙂

@dohna veru malokedy si takto ludia sadnu, ti poviem ze v sukromke sa mi to nepodarilo, ale tak nie vzdy sa to podari. Ked som cakala dcerku tak sme boli uzasna partia, aj sme sa stretli na chate aj s partnermi a aj o sebe dodnes vieme 🙂 je to uzasne. 😀 s tym sexom si trafila, ale ti poviem mam co robit. muz sa musi prezliekat v inej izbe lebo neviem neviem ako by to dopadlo 😝