Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@nastickakessinka no mne ukazuje menštruačný kalendár ovulku až 18.8.. Ani teplota ešte nestúpa takže ovulka ešte nebola, ešte pár dní. A podla Jonáša by mala byť až 22.8. tak uvidím kedy vlastne dojde.Ty si už po?
@nastickakessinka no veď keď som včera čítala, že @dohna je 28.4. pozerám, že wau, a potom som čítala čo ste písala, a kukám jak puk, že aj ty si 😀 som nechápala normálne 😀
@janchi212 To keby ja vedela 😀 , ty to rátaš s akým dlhým menš. cyklom? Ja sa chcem odraziť trošku od vás, keď vám začne mne už skončí. Jedine čo som si nahmatala krčok maternice, vyzerá byť padnutý a jamku som tam nenašla takže asi uzavretý (aj ked neviem či som to robila vôbec dobre 😝 )
@janchi212 @dohna
Vieš čo ani mi nevrav, už bolo fajn ked si ty napísala že si koncom apríla, vravím si sranda, rovnaké znamenie zverokruhu a keď @dohna že je 28.4. tak to už bolo na mňa celkom dosť 😕 a ty keď si zahlásila že 28.4. 😀 😀 😀 😀 no konec.... To sa mi ešte nikdy nestalo, vlastne nepoznám nikoho kto sa narodil v ten istý dátum 🙂)
@dohna Ako dopadla včerajšia sexovačka? 😎
Vládzu tí vaši chlapi ešte? @dohna janchi212 , tomu môjmu sa dnes akosi nechce, musím na ňom zapracovať. Chcelo by to dáke čáry máry ružoý dym kedy sa dostane do tranzu a už stojí v pozore.... 😀 😀 ach, ale môžem snívať a rozmýšlať ako ho nabudím, keďže doma ani zeler nemám len veľa čokolády, ktorú do seba teraz tlačím 🤐 😢
@nastickakessinka ja mám v mobile takú appku volá sa menstruačný kalendár, je to taká ružová knižka, skús si to stiahnuť ak máš dotykový. Tam ti ukazuje aké dni máš. Ja teraz rátam priemerný cyklus cca 31 dní, bo tieto posledné mi to skákalo od 25 po 36.
Alebo na www.womenzone.cz si to môžeš zapisovať, aj cyklus, aj teplotu keby si merala
Ja ten krčok neviem nájsť 😀 Som minule skonštatovala, že ho asi nemám 😀 😀 😀
no veď ani ja tuším nikoho nepoznám kto sa narodil v ten istý deň. Buď o deň skôr alebo neskôr.
A tú čokoládu natlač aj do neho 😀 😀 😀
jejda, ja som aka nevzdelana 😀 ja len kukam nad vasimi ovulacnymi technikami. nikdy som to ja neriesila a ani som netusila, ze vselijake take veci a techniky su, ako to tu vy pisete. len som mala bolest ako pri menstruacii jeden den, isla cikat a tam zrazu hlien ako sopel 😀 a uz som vedela, ze o cca 2tyzdne dojdu kramy. to bolo vsetko. ani som tomu nijako nevenovala pozornost. som netusila, ze aj aplikacie existuju, sranda co nevymyslia 🙂
@lambrett ja som to tiež neriešila, len teraz keď sme sa začali snažiť o mimčo. Tá appka je v pohode, lebo máš vždy poruke údaje o poslednom menzese, napr. keď ideš ku gynekologovi. A ja si prvý mesiac meriam aj bazálnu teplotu tak na to je tiež dobré či už appka alebo tá stránka 🙂
@janchi212
@lambrett Ahojte babizne ...mam tiez tuto aplikaciu , od novembra minuleho roku, krasne sa to tam zapisuje, preratava...czklus z casu na cas trafi ... :D ale ovulku ee :D to skace...ale je pravda, ze som nasadila od maja inofolic..ktory upravuje ovulku a aj cyklus...mne z 36 dnoveho krasne upravil na 30 dnovy a typ padom aj ovulku asi...do toho to kombinujem este s ovulacnymi testami, ktore predsa len ukazu co a ako a to tam nahadzujem a orientujem sa :D prajem vela zabavy
Tak snazílkovat budeme dalej. Mrchava mrcha prave uzrela svetlo sveta. :(
Ahojte pridavam sa ku vam...mam dve deticky no je medzi nimi 9 rocny rozdiel..prcek ma rok a radi by sme este mali jedno dietatko...este stale dojcim no mrsku mam od sestonedelia pravidelnu...tak dufam ze tentokrat sa tehu podari rychlejsie ako to posledne .... drzim nam vsetkym palce nech sme coskoro pekne tehulky pupkate 😉🙂
@lambrett Aplikáciu odporúčam, je to zábavka a máš to vždy po ruke. Isto to ten telefón zvládne 😉 . My sme zatiaľ dnes nesexovali, upratovala som, boli sme sa najest a teraz čakám drahého, robí rozhodcu na gulášovej párty tak to zas bude prepakaný... hádam z neho čosi dostanem, aplikácia ukazuje plodné dni 😎
Chceme foto tortičky @janchi212
Ahojte ak mozem tak sa pridam.citala som vase prispevky.ja som bycica tiez 8.5.1988 a zacali sme sa snazit o bbabo.chceem sa opytat ak mam bolesti v podbrusku prichadza ovulka ci mozeme sexovat a som este v plodnych alebo az ked bolesti skoncia?dakujem za odpovede.

@sophina no a mozno ze nie :D mozno prave preto, ze ju teraz tak cakas, uz nepride. vies, ze mne sa stalo pred menstruaciou, ze som mala vecer hroznu triasku, zima neskutona (v lete :D ), ale manzel mi povedal, ze ked mi chytil v noci brucho, ked som spala, som ho mala uplne horuce. tak sa smejeme, ze to uz pracovalo na plne obratky 😀 tak to mozno bude aj u teba. no som zvedava 😉