icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

janchi212
17. aug 2014

@dohna no možno zajtra vyskúšam, len musím limety kúpiť, ostatné mám 😀 uvidím či ten liter grepáku čo som dnes navečer vypila niečo zajtra urobí 😀

dohna
17. aug 2014

@janchi212 v lidli mali v akcii za 0,15€ 🙂

janchi212
17. aug 2014

@dohna no my sme zatiaľ každý druhý, ale asi budeme musieť každý deň pre istotu 😀 aj keď tam vraj borci vydržia aj 5 dní, teda ak má žena hlien a čakajú na vajko 😀 inak vraj vydržia len max.8 hodín 😠
@nastickakessinka vy ako? každý deň?teda okrem dneška? čo ste nevládali po včerajšku? 😀

janchi212
17. aug 2014

@dohna jáj, ja že si si doma robila 😀 či tie limety myslíš?

dohna
17. aug 2014

@janchi212 "borci" 🙂 jééé to je krásne slovo, to som aj ja čítala že až 5 dní, my sme mali naposledy v piatok, podla mna by sme mali mať dnes, ale tak ,..... no uvidíme :(

dohna
17. aug 2014

@janchi212 áno doma som si robila, a myslím limety kupiť v lidli

janchi212
17. aug 2014

@dohna ná teda, však bojujú chalani 😀 aspoň jeden hádam vyhrá z toľkých miliónov 😀 no ak máš tu ovulku mať až 22., tak ešte môžte sexovať a sexovať 😉 ja som videla na jednej stránke o meraní bazálky taký graf, že mali sex 1 krát v mesiaci, akurát tuším dva dni pred ovulkou a bola tehotná. Kokso a my sa môžme usexovať k smrti pomaly 😀

janchi212
17. aug 2014

@dohna budem musieť kuknúť niekde. Aj keď nealko mojito mi nikde moc extra nechutilo. Alko je lepšie 🙂

dohna
17. aug 2014

@janchi212 no ved niečo na tom asi je asi boli dostatočne silní tí "borci" 🙂 my ich tu chudákov ničíme obdeň, tak sa nečuduj 😀 😀 😀

dohna
17. aug 2014

@janchi212 to je fakt, ale na 40-tke som mala alko, ale doma len nealko ved nemôžem ešte aj doma chlastať, xixi ale tak občas robím aj Adosovi , tak nech sa neučí už od malička 🙂

janchi212
17. aug 2014

@dohna ale zas vraj aspoň sú čerství a mladí 😀 takí starí niekoľko týždňový dedkovci tie nie sú dobrí 😀

trdelino
17. aug 2014

Ahojte 🙂 a kolko je vas tu uz tehu? 🙂 Mate to uz zratane? Len cisto nahodou som zhliadla tuto temu... a len v piatok som si objavila // ciarky na teste... tento tyzden idem k lekarke 🙂 a nam sa podarilo na prvykrat a to mi kedysi pred 3 rokmi povedali, ze budem mat problem s otehotnenim... a to uz jedno sidlo doma mame 🙂 vela stastia pri snazilkovani 🙂

lambrett
17. aug 2014

@nastickakessinka moja, ja vobec netusim kedy som otehotnela 😀 a ze asi som tehu som zaregistrovala tak trosicku ked som sa rano zobudila s bolestou prs a s jednym zvacsenym prsnikom a potom sa zvacsil aj druhy 😀 ale davala som tomu tak 10% sancu. a krvacanie ziadne som zatial chvalabohu nemala a dufam, ze ani mat nebudem

janchi212
17. aug 2014

@dohna no jemu hádam nealko robíš 🙂 veď on vyskúša o pár rokov niekde

lambrett
17. aug 2014

@trdelino tak vitaj a gratulujem 🙂 ja som na tom podobne 😉

dohna
17. aug 2014

@janchi212 jasné neboj 🙂

dohna
17. aug 2014

@trdelino tuším sa nás tu prišla nahnevať ? že baby ? @nastickakesinka a @janchi212 ale nie, srandujem, pekne si užívaj tehotenstvto a gratulujem 🙂 aj dáš návod ako ste k tomu zázraku prišli ? 😀 😀 😀

trdelino
17. aug 2014

@lambrett ďakujem 🙂

trdelino
17. aug 2014

@dohna len to nieee... 🙂 skor inspirovat 🙂 manzela som mala prec skoro 9 tyzdnov... dcera ma takmer 2 roky a nechceli sme velky vekovy rozdiel a v podstate sme sa o tom ani velmi nerozpravali, ale sli na vec 🙂 tolko nas recept 🙂

janchi212
17. aug 2014

@trdelino ahoj, nemáme spočítané, baby čo otehotneli sú už v iných skupinách, sem sa postupne ďalšie snažilky pridávajú. Gratulujem inak 😉

trdelino
17. aug 2014

@lambrett a v ktorom tt uz si? 🙂

trdelino
17. aug 2014

@janchi212 toto je prechodna stanica, hej? 😀

jankes
17. aug 2014

Babule, taká som deprimovaná, že mrcha došla, že som si práve objednala inofolic, alchemilkový čaj a tehotenské testy 😀 😝 Máte niektorá skúsenosti s lubrikačným gélom na podporu otehotnenia? Rozmýšľala, že by som skúsila aj ten objednať.

janchi212
17. aug 2014

@trdelino hej jasné, veď sa volá snažilky, my veríme, že sa stretneme v inej skupine, najlepšie v májovkách 2015 🙂 , že baby?@dohna, @nastickakessinka, @sophina zatiaľ si tu vymieňame rady a podporujeme sa 🙂

bianus
17. aug 2014

lubrikačný gél na podporu otehotnenia? myslím si, že vedia ako majú zarábať. nekupuj si nič..nemyslí a sexuj...ono sa chytí bez lubrikantu..držím palce

dohna
17. aug 2014

@jankes a ten by ti mozno dali grátis ked si toho tolko objednala, nie ?

ziza55
17. aug 2014

@nastickakessinka ..ja mavam dlhsi cyklus 30-33 dni..toho 28 bude 31dc

dohna
17. aug 2014

@trdelino jééé že "prechodná stanica", no to sme dopadli , xixi @janchi212 @nastickakessinka @sophina to aby sme už zakotvili v tých májovkách 🙂 alebo vystupime až v decembri z tohto vlaku ? 😲 😲 😲

lambrett
17. aug 2014

@trdelino juj len malicko 🙂 6tt 2dni

jankes
17. aug 2014

@bianus tajne som dúfala, že to bude na prvý šup. Som veľmi nedočkavá, tak mi treba, že ? 😝 Ale nie, budeme sa snažiť naďalej. Minulý mesiac som si robila ovulačné testy a ovu som mala presne v strede cyklu. Syna sme však počali 2 dni po MS. Tak asi začneme skúšať už hneď po MS.