icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

jankes
17. aug 2014

@dohna ten je z toho najdrahší 😝 Tak asi ešte počkám. Zatiaľ neobjednávam, kúpim iba ten grepový džús, čo tu ospevujete, nech som aspoň zahlienená dostatočne.

ziza55
17. aug 2014

baby myslite ze ked mam cyklus 30-33dnovy mozem mat ovulku 20-21DC?vcera a dnes som mala taky nejaky divny hlien..hm..sme poctivo pracovali 😀 ..tak uvidime..., ozaj uz su aj majovky 2015?nejak som to nenasla na fore

dohna
17. aug 2014

@jankes no ten ja už kupujem 3 dni 😀 😀 že @janchi212 ? ale zajtra snád už vyrazím aj do obchodu, tak dúfam, že budú mať 🙂

sophina
17. aug 2014

@dohna nestras .. majove deti budu nase ...

dohna
17. aug 2014

@ziza55 možné to je ja som mávala cyklus od 28 do 35 a vždy ovulka bola na 18DC ale čo som začala brať femibion 800tak sa mi asi upravil na 28 dňový 😲

dohna
17. aug 2014

@sophina ty čo ? ráno dúfam testuješ !!

janchi212
17. aug 2014

@dohna néééééé to hádam nie, určite skôr 😉

ziza55
17. aug 2014

@dohna juuj no ja som zvedava... 😉 ja som kupila nejake vitaminy prenatal...je tam aj kys.listova...trochu mi je znich ale tazko na zaludok..hned sa musim najest..potom je ok...

janchi212
17. aug 2014

@jankes veru, skús najprv ten, prípadne aj tú alchemilku. Za to nedáš nič, minimálne pitný režim dodržuješ 🙂
@dohna neboj, hádam budú mať, toľko snažiliek zas neni na Slovensku, žeby sa všade vypredal 😀 😀 😀

janchi212
17. aug 2014

@ziza55 možno nie je ešte téma, no my ju založíme ak to vyjde tento mesiac. To sme len tak počítali, že ak sa zadarí tak by sme tam mali patriť 😀 @dohna, @nastickakessinka, @sophina, aj keď tá možno skôr 😉 skús ten test, keď sa ti nespustí 😉

sophina
17. aug 2014

@janchi212
@dohna aj teraz som bola na wecku a nic ... ani nic a nic vobec... nechapem .. zvlastne .. strosku sa bojim, ci som ok, alebo teda co sa deje ... radsejnech pride mrcha, ale nechcem prist zase o babo v neskorsom tt 😒 😒 😒 a aby ste videli ako nam dnes bolo dobre 🙂 Boli sme si hrozienko naoberat v nasej zahradke 🙂

janchi212
17. aug 2014

@sophina to je pravda, ani ja by som to už nechcela nikdy zažiť, a ani to nikomu dopriať. Je to hrozný pocit ☹ Krasny dníček ste si užili teda 🙂

sophina
17. aug 2014

@janchi212 Ani to uz nezazijeme .. vsetko bude v poriadku 🙂 aj my aj nase deti 🙂

Ano mali sme krasny den, ja som nevarila dnes, doobeda v kostole, potom na obed deti spinkali, ja som si zatial nachystala veci na zavaranie , potom sme boli v zahrade, a pred domom v trave, teraz som dozavarala a chystam sa zehlit 🙂 Flasky na zajtra pripravene, zajtra zavaram karfiol 🙂

sophina
18. aug 2014

... tak netestujem ... nieco zase do cervena rano bolo, tak asi sa mrcha nevie rozbehnut, a potom ma z nej aj svihne ,... tak asi len to skusa moju trpelivost ... kazdopadne to beriem, ze mrcha je, hoci taka minimalisticka, ale je ... a kedze neni cas na zaoberanie sa tym, idem zavarat 🙂 a varit 🙂 a piect 🙂 a upratovat 🙂 Krasny zaciatok tyzdna dievcence 🙂

trdelino
18. aug 2014

@janchi212 nechcela som nikoho urazit 🙂 snad ma odtial nevystvet tak skoro 🙂 je mile ze sa vzajomne podporujete 🙂 ja vam dam tiez radu... Vsetko nasilu ide tazsie. Milujte sa lebo sa milujete 😉
@lambrett 🙂 ja som este menej... 5tt. A kedy mas termin?

janchi212
18. aug 2014

@sophina @dohna, @nastickakessinka baby takže dnes som mala zvýšenú bazálnu teplotu o 0,3 stupňa, takže podľa toho som mala ovulku včera. A zrovna sme nesexovali, takže dúfam, že pomohli tie dni predtým 😉 Bolesť som žiadnu nemala ako v iné mesiace, takže kebyže nemeriam tú teplotu, myslím si, že ovulka ani nebola 😒

nastickakessinka
18. aug 2014

@dohna Veru, neviem do kedy to vydržím, nie som moc trpezlivý človek 😒
Už máš hlienu dosť?? A bol včera sex?

@janchi212 sexujete každý deň?? boooože, to sa vám chce 😀 😀 ?? A čo ste vyvádzali keď si mala trochu krv?? To sa mi nezdá... 😎

adadi
Autor odpoveď zmazal
dohna
18. aug 2014

@janchi212 @sophina @dohna, @nastickakessinka ty kokso to je teda riadny bordel, to vážne mám začať merať tú BT ? 😒 ale tak ked ste sexovali predtým, tak by ste to mohli dať, nie ? no som ja na teba dievča zlaté zvedavá 🙂

janchi212
18. aug 2014

@trdelino neboj my sa určite nasilu nemilujeme, však baby? Ja osobne si to tento mesiac užívam tak, ako už dlho nie. 10 rokov s chlapom je predsa len dlhá doba a nie je to také ako na začiatku. Určite to nerobím, že poďme splodiť mimčo, ale musí byť atmoška na to a potom je to lepšie a krajšie 😉

dohna
18. aug 2014

@nastickakessinka hlien zasa nic, vcera trochu toho bieleho a dnes zatial nic, ma z toho porazí :( nesexovali, nebolo s kým 😝

janchi212
18. aug 2014

@nastickakessinka vôbec nie každý deň, skôr to vychádza každý druhý 🙂 ani neviem, pozerali sme jeden film, niečo sme skúšali, išla som na wc a trošku tam bolo. Možno inak vtedy sa mi vajko odlúpilo keď tak nad tým rozmýšľam, lebo dnes som mala zvýšenú teplotu a tá sa zvýši keď už ovulácia prebehla

nastickakessinka
18. aug 2014

@janchi212 Neboj, borci prežili a oplodnili. Mám pocit, že čím viac sa sledujeme tým viac si s nami robí naše telo čo chce.... Ešte ta bolia tie prsia?

janchi212
18. aug 2014

@dohna tak dnes sexujte. Ja som ten biely mala v sobotu a ovulka bola asi včera-dnes v noci, ktovie. Aj @nastickakessinka mala vtedy ten biely

janchi212
18. aug 2014

@dohna no veď aj ja som zvedavá, to budú teraz dni len čakať a čakať

janchi212
18. aug 2014

@nastickakessinka hej bolia ma, aj keď menej. No sledovať sa potom nechcem, lebo minulý mesiac som mala všelijaké priznaky tehu a nič z toho nebolo aj tak

janchi212
18. aug 2014

@sophina tak uvidíš, možno stále rozmýšľa prídem, neprídem ..... ďakujeme a aj tebe krásny dník a celý týždeň 😉

janchi212
18. aug 2014

@dohna, @nastickakessinka takže podľa tohto už u mňa ovulka bola, kuknite, dokonca aj to špinenie tam je http://www.mojkalendarik.sk/ovulacny-kalendar-a...

nastickakessinka
18. aug 2014

@janchi212 Ovuláciu môže signalizovať aj ten biely výtok? Inak u mňa by to teda bolo.

ziza55
18. aug 2014

babyyy mne uz sibe...ja som si dnes robila test..jasne ze negat...sa budem teraz stale sledovat az do terminu MS dnes som 22DC..pomoooooooooc