Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
baby myslite ze ked mam cyklus 30-33dnovy mozem mat ovulku 20-21DC?vcera a dnes som mala taky nejaky divny hlien..hm..sme poctivo pracovali 😀 ..tak uvidime..., ozaj uz su aj majovky 2015?nejak som to nenasla na fore
@ziza55 možno nie je ešte téma, no my ju založíme ak to vyjde tento mesiac. To sme len tak počítali, že ak sa zadarí tak by sme tam mali patriť 😀 @dohna, @nastickakessinka, @sophina, aj keď tá možno skôr 😉 skús ten test, keď sa ti nespustí 😉
@janchi212
@dohna aj teraz som bola na wecku a nic ... ani nic a nic vobec... nechapem .. zvlastne .. strosku sa bojim, ci som ok, alebo teda co sa deje ... radsejnech pride mrcha, ale nechcem prist zase o babo v neskorsom tt 😒 😒 😒 a aby ste videli ako nam dnes bolo dobre 🙂 Boli sme si hrozienko naoberat v nasej zahradke 🙂
@janchi212 Ani to uz nezazijeme .. vsetko bude v poriadku 🙂 aj my aj nase deti 🙂
Ano mali sme krasny den, ja som nevarila dnes, doobeda v kostole, potom na obed deti spinkali, ja som si zatial nachystala veci na zavaranie , potom sme boli v zahrade, a pred domom v trave, teraz som dozavarala a chystam sa zehlit 🙂 Flasky na zajtra pripravene, zajtra zavaram karfiol 🙂
... tak netestujem ... nieco zase do cervena rano bolo, tak asi sa mrcha nevie rozbehnut, a potom ma z nej aj svihne ,... tak asi len to skusa moju trpelivost ... kazdopadne to beriem, ze mrcha je, hoci taka minimalisticka, ale je ... a kedze neni cas na zaoberanie sa tym, idem zavarat 🙂 a varit 🙂 a piect 🙂 a upratovat 🙂 Krasny zaciatok tyzdna dievcence 🙂
@sophina @dohna, @nastickakessinka baby takže dnes som mala zvýšenú bazálnu teplotu o 0,3 stupňa, takže podľa toho som mala ovulku včera. A zrovna sme nesexovali, takže dúfam, že pomohli tie dni predtým 😉 Bolesť som žiadnu nemala ako v iné mesiace, takže kebyže nemeriam tú teplotu, myslím si, že ovulka ani nebola 😒
@janchi212 @sophina @dohna, @nastickakessinka ty kokso to je teda riadny bordel, to vážne mám začať merať tú BT ? 😒 ale tak ked ste sexovali predtým, tak by ste to mohli dať, nie ? no som ja na teba dievča zlaté zvedavá 🙂
@trdelino neboj my sa určite nasilu nemilujeme, však baby? Ja osobne si to tento mesiac užívam tak, ako už dlho nie. 10 rokov s chlapom je predsa len dlhá doba a nie je to také ako na začiatku. Určite to nerobím, že poďme splodiť mimčo, ale musí byť atmoška na to a potom je to lepšie a krajšie 😉
@nastickakessinka hlien zasa nic, vcera trochu toho bieleho a dnes zatial nic, ma z toho porazí :( nesexovali, nebolo s kým 😝
@nastickakessinka vôbec nie každý deň, skôr to vychádza každý druhý 🙂 ani neviem, pozerali sme jeden film, niečo sme skúšali, išla som na wc a trošku tam bolo. Možno inak vtedy sa mi vajko odlúpilo keď tak nad tým rozmýšľam, lebo dnes som mala zvýšenú teplotu a tá sa zvýši keď už ovulácia prebehla
@janchi212 Neboj, borci prežili a oplodnili. Mám pocit, že čím viac sa sledujeme tým viac si s nami robí naše telo čo chce.... Ešte ta bolia tie prsia?
@dohna tak dnes sexujte. Ja som ten biely mala v sobotu a ovulka bola asi včera-dnes v noci, ktovie. Aj @nastickakessinka mala vtedy ten biely
@nastickakessinka hej bolia ma, aj keď menej. No sledovať sa potom nechcem, lebo minulý mesiac som mala všelijaké priznaky tehu a nič z toho nebolo aj tak
@dohna, @nastickakessinka takže podľa tohto už u mňa ovulka bola, kuknite, dokonca aj to špinenie tam je http://www.mojkalendarik.sk/ovulacny-kalendar-a...
@janchi212 Ovuláciu môže signalizovať aj ten biely výtok? Inak u mňa by to teda bolo.
babyyy mne uz sibe...ja som si dnes robila test..jasne ze negat...sa budem teraz stale sledovat az do terminu MS dnes som 22DC..pomoooooooooc

@dohna ten je z toho najdrahší 😝 Tak asi ešte počkám. Zatiaľ neobjednávam, kúpim iba ten grepový džús, čo tu ospevujete, nech som aspoň zahlienená dostatočne.