Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@janchi212 prvu mrchu som aj ja mala slabu, potom dalsie dve uz normalne...takze fyzicky som uz uplne ok, bola som uz aj na vysetreni u dr a tiez ze vsetko ok..co sa tyka toho smutku ja som na deticky nikdy nesmutila, zato ked som zbadala tehotnu zenu, to som som sa skoro na fleku rozplakala a poviem ti ze je to stale tak- asi preto ze tie tehotne mi viac pripominaju mna ☹ my sme zacali tak na polovicu, uz tento mesiac sme chceli zacat, po ms sme sa uz par dni nechranili, ale v prave v "plodnom" obdobi som isla k lekarke po vysledky a ta povedala, ze by sme este mali pockat a dat si este urobit nejake vysetrenie tak odvtedy sa opat chranime,ale neviem naisto povedat, kedze to bolo uz 12 DC 😝 ale myslim ze by to bola dost velka nahoda...som zvedava kedy dostanem termin na to vysetrenie a hlavne kedy vysledky 🙄 a kedy ti na jun vychadza ovulka? Mozno prave v svadobny den a budes si isto pamatat do konca zivota 😉
@tamarka9 praveže na jún by som dostat mrchu v prave svadobný den.Teda ak by som mala cyklus taký ako predtým. Tak uvidím kedy dojde.Aj doktor mi odporučl aspon mesiac počkať.Zatial beriem femibion 800ako mi odporučil.Nam sa toto to vo februári podarilo na prvý krát tak snád aj teraz to tak bude 😉 . Tak ti drzim palce nech máš výsledky v poriadku
aj my začínem od leta... mala som spontánny potrat, bezproblémov..veľmi sa na to tešíme 🙂 držím vám palce ostatné, nech sa nám to zadarí 🙂
ahojte baby! aj my planujeme zacat sa snazit od tohto leta 🙂 Tento mesiac som bola na gynde, zobrali mi krv a cakame na vysledky ci je vsetko okej. Potom by sme sa na to pustili 🙂 😎
@majuska2125 ahoj napodobne aj vam nech sa dari 🙂. Ja uz zacinam pokukovat po nejakych vitaminoch 🙂
Ahojte, aj my ideme na to od leta. asi by som mala ist aj na prehladku ku gynde, len tam sa objednat je nemozne..resp, dovolat. bude to nase druhe bejby 😉
@dominikak no to ti poviem, vobec som to necakala, aspon som nestresovala ci sa podarilo 😅 no citim sa tak vselijako, preto som aj robila ten test, hlavne zaludok kusok neposlucha (ale nic neznesitelne zatial) ale hlavne som mala pichanie raz jeden vajecnik, raz druhy, potom bolesti ako na ms, aj krce celkom do podbruska, tak ja najprv ze infekcia a potom bambule z jednej skupinky ze skus test 😎
@tamarka9 hej viem je to tazke. Mne sa stale tazko pozera na babatka najma ked su mojich znamych. O par dni sa narodi moje druhe krsniatko tak jej hackujem ciapky a idem na topanocky. Aspon sa to dovtedy naucim kym budem mat deti a bavi ma to. Ja cakam bud.vikend mrchu a potom ideme na to. Musi nam to vyjst obom neboj 😉
@tamarka9 hej bolo by super keby sa aj nam zadarilo hned a cakali by sme spolu 🙂 .Ani my to potom uz nechceme nikomu povedat az po nejakom 12-13 tyzdni aj keby to bolo vidno trosku uz na mne. A ano takto o tyzden uz sa budeme bavit na svadbe. Vlastne od piatku, lebo v nasej rodine byva svadba piatok, sobota, nedela 😀

@klarisa23 @darinka.b no ani ja moc neverím, ale tak nádej 50:50 tam je vždy 🙂