Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
prave to som sa snazila zistit ci aj palenie zahy je prejav tehu 🙂, ale asi nie...vselico si uz namyslam,kazdy mesiac mam priznaky a potom nic :(... nechcem testovat priliz skoro aby som nebola zase zbytocne sklamana... aj ked najradsej by som si test urobila aj hned! 🙂
22deň a špinenie, čo to znamená? Mávam ho normálne 4 dni pred mrchou, takže nečakám, že by sa zadarilo ☹
@7rebeka11 možno je to to uhniezdenie o ktorom stále hovorím 😎 vraj to býva tak do šest dní od oplodnenia.
@marselinm @janchi212 @dohna
Dnes som objednala Macu pre drahého a sa ma pýta, že či bude plný energie, vravím, že aj to ale hlavne budeš striekať o sto šest 😀 😀
@dorotka2013 Inak sa mi páči, že všetky sme s tými "príznakmi" rovnaké. Hľadáme na sebe aj to čo nie je, ja som minule si chcela odmerať veľkosť bradavky a porovnať či narástla 😀 😀 ale potom si vravím, že bože, to hádam nie, až tak nízko nie som, zatiaľ 😀 😀 ale Helios mám naštudovaný. Vždy si musím povedať tú najhoršiu variantu potom som kľudnejšia (adopciu som ešte nekukala 😀 😀 😀 )
@nastickakessinka ale dnes je 7-my deň od posledného sexu, myslíš že to tak môže byť? Ved práve na menzes je to ešte skoro, špinenie mávam vždy od 25-28 DC. Neviem.
@7rebeka11 Nechcem ťa tešiť ani nič také (aby si potom náhodou nebola sklamaná) ale počula som o tom velmi vela, 7 den od sexu je akurát, vraj do dvoch dní po sexe ta môze oplodniť a do šesť sa vajíčko môže uhniezdiť. Vychádza to 😎 . Len sa nesleduj a nemysliiiiiii na to, kašli na vsetko a ked by to bolo náhodou tehu tak to bude potom o to krajšie 😉
@nastickakessinka Januš tebe ozaj asi chvíľami prepína 😀 nehnevaj sa, ale to s tou bradavkou keď som čítala. Tak to by ma nikdy nenapadlo 😀 Keby ešte drahému, že ju dáš zmeriať tak by asi tie tabletky či čo to je nepotreboval. Predohra by bola 😀 A do žiadneho heliosu nepôjdeš, neboj 😲
@nastickakessinka neživím v sebe žiadne nádeje, neboj. Prežijem to 🙂
Caute žabky...ja som dnes druhému povedala že mam pocit, že uz mam väčšie a tvrdšie prsia... Pozrel sa na mna, zatukal si na čelo a radšej odišiel...seriózne, uz mi šibe, rozdiel medzi mnou a vami je, že vy uz máte pomaly pred mrchou, ale ja som len 18DC.... Weeeeeeee
Tak v sobotu to tu budem ocumovat že ktorá z vas bude hlásiť // hihihiii, držím pasticky 🙂
@janchi212 😀 😀 ja viem moja, len ked sa všade píše ze sa zväčšia bradavky a stmavnú a tie moje stále malé a neviditelné 😀 😀 . Vieš čo, keby mu poviem nech mi odmerá bradavku tak sa asi oblečie a bolo by po ťutulimutuli ]- 🙂 (
Ako sa cítiš? Tvoja ranná teplota bola očarujúca... 😎 😎
@nastickakessinka tak predsa si to objednala?ja este vaham,este vydrzim,potom povies,ci pomohlo 😀 ako aj @janchi212 pisala o tej bradavke,som sa tiez dobre zabavila 😀 to by ma v zivote nenapadlo 😀 ty si pripad 😀 presne tak,na helios zabudni,neboj vsetko bude ako ma byt 😉
@balli
@janchi212 mne zas frajer vzdy pred sexom povedal, že ich mám akési veľké a naliate mliečka že som isto v tom 😉 ... chcel sa len vyhnúť sexu 😀 😀 . Ale je pravda, že od minulého mesiaca mi strašne nafučia a bolia od ovulácie až po krámy, neviem prečo. Ešte aj žilky vidno ale žiadne tehu. A možno si to celé namyslam ved ja už ani neviem čia som v tejto téme tehotenstva ☹
Caute.. mrcha mi meska 2 den.. snayime sa, ale robila som si dnes test a negativny 😢
@marselinm dnes som neodolala, nechce sa mi čakať 😠 tak mu to budem preventívne dávať. Inak vraj to účinkuje aj na ženy. Celkom dobré recenzie sú na to.
@nastickakessinka uz ani neviem kto mi to spominal,ze je to dobre pre chlapov,ale ze pre zeny,to som nevedela a necitala som o tom recenzie,tak to bude potom dobre zaberat,uvidis,zachvilu tu bude fotka s kolajnickami 😲
ahojte baby, vy toho stihate popisat, nestiham ani citat, ale v kazdom pripade v sobotu testujem s vami 🙂
@marselinm no kieeeež by, aj by som vsetky mace vykúpila keby su kolajničky 😉
Inak aj na nete sa najviac odporučala ta maca na skvalitnenie spermiogramu a zvýšenie lybida, potom samozrejme ešte zinok a selén. Dosť zlé recenzie boli na akési výz. doplnky pre muzov, stáli cca 50 eur ale že nič moc. Tak uvidíme čo tá maca bude zač 🙂
jaj a k tym tehu priznakom ked som cakala drobca tak som nemala ziadne priznaky, nic ani prsia ani bolest bruska, ziadna citlivost na vone, ziadna nevolnost - to mi ostalo aj v tehu, ani som nevedela ze som tehu 🙂 takze hlavu hore, nemusite mat priznaky aby ste boli tehu 🙂
Inak neuveriteľne co ženy vedia stvarat pre babo 🙂 aj môj co to chcel predtým 3krat denne ma uz plne zuby sexu 🙂
@nastickakessinka no teplotu mám zvýšenú stále. Nad 37 takže buď chrípka alebo uhniezďovanie, lebo inak teplotu nemávam 😒 Bolo mi zle, hnačky prestali chvalabohu. A manžel išiel na nočnú, tak sme stihli predtým aj ťuťumuťu, nejak som dostala chuť 😀 tak hádam nezaspí z toho 😀 Moje netmavnú, len mne asi tiež šibe už, lebo keď sa sprchujem tak si chytím prsia do rúk a nadvihujem ich či sú ťažšie 😀 😀 😀
@nastickakessinka mne sa bradavky nezvacsili, ani nestmavli a ani nejak extra zilky nemam, tie som mala aj predtym co mam teraz 😝
@janchi212 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 hruuuuuuza čo robíme
Zas ste sexovali?? Klobuk dolu, my sme už odrovnaní 😝
@lambrett takže s prsiami sa ti nič nestalo?
xixi aka sranda na tomto fore... 🙂
@lambrett
@janchi212
@nastickakessinka
@darinka.b
ja nemam ziadne priznaky,okrem toho pichania v bruchu a ani s bradavkami,musela som sa presvedcit 😀 ale nic a co si pamatam,tak ani predtym v tehotenstve som to nemala,vahu necham na manzelika,nech si potazka 😀 ti nasi chlapi musia s nami vydrzat,ked si nieco zaumienime,tak to musi byt,horsie to je naopak,ked sa nam nechce,nikto nedonuti,teda aspon u nas je to tak 😀

@dorotka2013 jeeeej dalsia testovacia zienka 🙂 sa tu testuje vo velkom,ja neviem co je to palenie zahy,nikdy som to nemala,ale mam kamoratku,ktora to mala odvtedy co otehotnela,tak naznak tam je 😉