icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

balli
4. sep 2014

@alisha3 slaby duch na 45DC???? sranda ze niektore baby vedia uz pred mrchou a niektore ani takto neskoro...

balli
4. sep 2014

@dohna akurat som chcela pisat ze kde si a co si 🙂

ziza55
4. sep 2014

baby ja by som sa vykaslala na plodne , neplodne dni, kazdodenne merania BT..treba pravidelne sexovat 😉 kazdy popr kazdy druhy den a nevykladat energiu a prilisne sledovanie sa a kazdodenne meranie BT....,
ja som sa tym nikdy nezaoberala a vzdy sa hned zadarilo 😉
drzim palceky vsetkym

janchi212
4. sep 2014

@klarisa23
@dohna čaute baby, hej dám zajtra test. Ten z pondelka bol silnejší než ten sobotňajší a mrcha nikde, tak verím, že zajtra budú riadne // už 😉

janchi212
4. sep 2014

@dohna neviem, možno hej, že príde skôr. Skús od zajtra merať ak budeš stíhať 😉 takže už začínate sexíkovať? 😀 aj ja by som, len sa bojím furt 😖

luminuska
4. sep 2014

@alisha3 fuuha az tak neskoro? som teda uz nedufala ale tak zajtra skusim test a ked nic tak pockam kedybudem moct ist k doktorovi..
@adrika91

balli
4. sep 2014

@janchi212 ja by som sa tiez bala sexovat po zlej skusenosti...alebo mozno vyckajte co povie lekar,som zvedava na ten tvoj testik 🙂 ja sa zase bojim testovat...bojim sklamania...mrcha zatial nikde,dnes mam 28 DC,cely den ma pobolieva podbrusko,ale mam tusaka ze pride v noci...

adrika91
4. sep 2014

@alisha3 čožeeee to myslíš vážne? ja už som ani nedúfala len MS očakávam že snád čím skôr dorazí teraz si mi dala takú malú nádej 🙂 ráno urobím opäť testík a budem hladať ducha .

adrika91
4. sep 2014

@luminuska dalo nám to takú malú nádej že možno 🙂 ráno skúsim ešte test a uvidím ale asi tiež budem musieť zavítať k doktorovi ... daj vedieť ako dopadlo testovanie aj ja budem informovat .

adrika91
5. sep 2014

@alisha3 @luminuska tak ja sa hlásim testík urobený a je negatívny ...no nič čakám ta mrcha už dojdi 😀

luminuska
5. sep 2014

@adrika91 @alisha3 aj môj test negatívny... :D my sme teda dopadli.. nuž čakám aj ja zasa

janchi212
5. sep 2014

baby pridavam na porovnanie testy.Inak som myslela, ze na tom dnesnom bude ta ciarka viacej vidiet 😒 Co myslite?

klarisa23
autor
5. sep 2014

@janchi212 no ta ciarka tam stale je, co je dobre 🙂. Ale radsej behni za doktorom, nech vies na com si 😉

janchi212
5. sep 2014

@klarisa23 hej, to bude asi najlepšie. Pôjdem v pondelok hneď, dnes by ma už nezobral.

klarisa23
autor
5. sep 2014

@janchi212 presne tak, ale vyzera to nadejne, vyskusaj aj testy inej znacky 🙂

zellva
5. sep 2014

@janchi212 nemoze to byt tym ,ze prvy a posledny test je iny ako ten stredny? ja tam ciarku vidim zretelne aj ked je to iba foto (na zivo je isto silnejsia). A este kolko meska ms? a inak moja kolegyna by povedala co vymyslas jasne, ze si tehotna a nesleduj sa a oddychuj a mysli pozitivne ;)

klarisa23
autor
5. sep 2014

@janchi212 napriklad aj tehotensky test woman secret baby

balli
5. sep 2014

@janchi212 zlatik ved sa to stale zlepsuje...asi si cakala ze bude tak silna ako ta druha, ale uz je z nej polovica, krasna a viditelna...pekne sa objednak k lekarovi uz, ved mrcha meska si hovorila ze? kedy sa ma ist k lekarovi? dva tyzdne po ockavanej mrche? a inak ty by si mozno aj skor mohla ked si mala kyret :( iba pre istotu...

viete mi inak vysvetlit, preco nemam nervy sa otestovat? normalne rano vstanem a proste sa neviem vycikat a otestovat...radsej sa rychlo ustrojim a tvarim sa ze nic...bojim sa sklamania... :( a mozno aj to ze mne byva trochu tazko vecer, ale rano ked sa zobudim tak som ako nova, nic ma neboli, nepicha, neni mi zle, nic...
cez den sa to zhorsuje, som viac unavena, leskle oci, vecer som mrtvolka, byva mi tazko a mam pocit ze do postele musim ist uz o 10-tej. Mam blbu otazku - ako vas bolia prsia ked bolia? lebo mna sem tam iba tak skor naboku, akoby pichanie, tahanie, nie taka nejake bolest z opuchu, naliatia alebo tak. Bradavky tiez nic, niekedy mam pocit ze po okrajoch malinko stmavli, ale to su asi haluze, ci? podbrusko stale boli akoby mali prist kramy. Dnes mam 29 DC, asi by som sa mala prekonat a konecne si spravit ten test zajtra, ze? sanca ze pride mrcha je este do nedele, to budem mat 31 DC, nikdy som viac ako 31 nemala...

janchi212
5. sep 2014

@klarisa23
@zellva hej, prvý a tretí sú Pepino, ten stredný je Mamatest.

zellva
5. sep 2014

@balli caviky 🙂 áno áno bojíš sa sklamania ako ja A ako mnohých dievčine tu. Počkaj kým ti bude meškal MS, viem, že je to ťažké ale počkaj ;) A K tým prsiam keď som bola tehotná prsia boleli tak príšerne, že ani ležať som nevedela, pri každom obliekaní cvičení, chôdze to bolelo A hlavne Z vonkajšej strany, Z boku. To isté mala aj kolegyňa. Ale to že budeš mať alebo nie príznaky ti nik nezaruči :( moja známa nevedela do 4 mesiaca že čaká bejby, vlastne celé tehotenstvo nič, vravela,že keby jej narástlo bruško tak ani nevie ;)

klarisa23
autor
5. sep 2014

@balli tak pockaj do nedele a ked nic tak v pondelok testni, ja uz som sa tak sklamala dvakrat co som spravila test a dva dni na to som dostala ....

janchi212
5. sep 2014

@balli hej presne som čakala, že už bude taká silná. Doktor mi povedal na poslednej kontrole, že mám prísť keď mrcha bude meškať 10-14 dní. No keď beriem, že za posledné mesiace som mala priemerný cyklus 30-31 dní, tak mi mešká dnes ešte len 3 dni. No pôjdem v pondelok, veď hádam ma nevyhodí.
Mňa bolia prsia celé, aj bradavky, tých sa ani dotknúť nemôžem. Či stmavli netuším, to zas nesledujem. To by som si asi len vsugerovala 😀 Keď nechceš sklamanie, tak skús test až v nedelu, keď si nikdy nemala taký cyklus.

zellva
5. sep 2014

@janchi212 ja súhlasím S balli, že sa to zlepšuje ale najlepšie ti povie lekár A keďže si po zákroku ako som sa dočítala tak kľudne chod aj skôr K lekárovi. môj lekár vravel mne, že hneď ako náhle buď vedieť Z testov, že je šanca, že mám prísť keďže som mala mmt. Držím palce ;)

janchi212
5. sep 2014

@zellva Ďakujem veľmi pekne. Aj ja tebe 😉

balli
5. sep 2014

@janchi212 @klarisa23 @zellva moc dakujem za podporu...viem ze nie som jedina tu co blaznim z toho...a mate pravdu, pockam do nedele, ak v nedelu nedostanem, tak potom testujem...nastastie mame cez vikend plno prace, takze aspon na to nebudem nejako extra mysliet 🙂 cely ten cas sa tak vlecie...

@klarisa23 tomu sa presne chcem vyhnut, testnem, nahodou tam uvidim ducha co ani neni a potom pride mrcha...

@janchi212 ale nevyhodi ta, zase musi chapet ten lekar ze mas urcite obavy, ak mas dobreho empatickeho tak pohcopi, pri najhorsom ta objedna o dva tyzdne 🙂

ziza55
5. sep 2014

@janchi212 pozitivne ze ciarka silnie a hcg stupa u kazdeho individualne.... a ked ste sexovali pravidelne kazdy den ako si pisala tak si mohla otehotniet aj neskorsie.. kludne 4dni+-

ziza55
5. sep 2014

ja idem v utorok do prace po tyzdnovej PN ..akurat ma sluzbu jedna Dr co chcem k nej chodit cez tehu tak si dam spravit UZV....som zvedavaaaaaaaa

rimon
5. sep 2014

@janchi212 tiez by som so sexom pockala az na vyjadrenie dr.. a ten test pekne tmavne, keby si robila druhy mamatest, videla by si, ze znacne stmavol oproti prvemu mamatestu 😉 ten postup tam nie je vidiet, lebo su to rozne testy.. silnu kolajnicu som mala tusim az v 6tt, dovtedy bola vzdy slabsia

balli
5. sep 2014

@janchi212 @ziza55 @rimon
je pravda co rimon pise, ze kedy je silna kolajnica, ja som si prebehla tu na fore tie diskusie o duchoch na testoch a podobne a teda musim povedat ze jednej ukaze uz pred MS, druhej ani tyzden po MS nie...takze je to individualne urcite...preto sa mozno aj ja bojim robit test...ze vyjde pozitivne a pride mrcha, alebo vyjde negativne zatial a pritom mozno som...

@ziza55 a v ktorom tyzdni si? toto je prvy krat co ti to ma lekar potvrdit?

janchi212
5. sep 2014

@balli on je v pohode. Prvýkrát som tam bola hneď ako mi meškala mrcha 2-3 dni a vyšiel pozitívny test. Vraj tam nič nevidel, no kazál mi prísť o 2 týždne. To bolo nekonečné čakanie 🙂 Tak skúsim sa ho spýtať, či mi nedá pre istotu nejaké tabletky alebo čo.