Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
baby ja by som sa vykaslala na plodne , neplodne dni, kazdodenne merania BT..treba pravidelne sexovat 😉 kazdy popr kazdy druhy den a nevykladat energiu a prilisne sledovanie sa a kazdodenne meranie BT....,
ja som sa tym nikdy nezaoberala a vzdy sa hned zadarilo 😉
drzim palceky vsetkym
@janchi212 nemoze to byt tym ,ze prvy a posledny test je iny ako ten stredny? ja tam ciarku vidim zretelne aj ked je to iba foto (na zivo je isto silnejsia). A este kolko meska ms? a inak moja kolegyna by povedala co vymyslas jasne, ze si tehotna a nesleduj sa a oddychuj a mysli pozitivne ;)
@janchi212 zlatik ved sa to stale zlepsuje...asi si cakala ze bude tak silna ako ta druha, ale uz je z nej polovica, krasna a viditelna...pekne sa objednak k lekarovi uz, ved mrcha meska si hovorila ze? kedy sa ma ist k lekarovi? dva tyzdne po ockavanej mrche? a inak ty by si mozno aj skor mohla ked si mala kyret :( iba pre istotu...
viete mi inak vysvetlit, preco nemam nervy sa otestovat? normalne rano vstanem a proste sa neviem vycikat a otestovat...radsej sa rychlo ustrojim a tvarim sa ze nic...bojim sa sklamania... :( a mozno aj to ze mne byva trochu tazko vecer, ale rano ked sa zobudim tak som ako nova, nic ma neboli, nepicha, neni mi zle, nic...
cez den sa to zhorsuje, som viac unavena, leskle oci, vecer som mrtvolka, byva mi tazko a mam pocit ze do postele musim ist uz o 10-tej. Mam blbu otazku - ako vas bolia prsia ked bolia? lebo mna sem tam iba tak skor naboku, akoby pichanie, tahanie, nie taka nejake bolest z opuchu, naliatia alebo tak. Bradavky tiez nic, niekedy mam pocit ze po okrajoch malinko stmavli, ale to su asi haluze, ci? podbrusko stale boli akoby mali prist kramy. Dnes mam 29 DC, asi by som sa mala prekonat a konecne si spravit ten test zajtra, ze? sanca ze pride mrcha je este do nedele, to budem mat 31 DC, nikdy som viac ako 31 nemala...
@balli caviky 🙂 áno áno bojíš sa sklamania ako ja A ako mnohých dievčine tu. Počkaj kým ti bude meškal MS, viem, že je to ťažké ale počkaj ;) A K tým prsiam keď som bola tehotná prsia boleli tak príšerne, že ani ležať som nevedela, pri každom obliekaní cvičení, chôdze to bolelo A hlavne Z vonkajšej strany, Z boku. To isté mala aj kolegyňa. Ale to že budeš mať alebo nie príznaky ti nik nezaruči :( moja známa nevedela do 4 mesiaca že čaká bejby, vlastne celé tehotenstvo nič, vravela,že keby jej narástlo bruško tak ani nevie ;)
@balli hej presne som čakala, že už bude taká silná. Doktor mi povedal na poslednej kontrole, že mám prísť keď mrcha bude meškať 10-14 dní. No keď beriem, že za posledné mesiace som mala priemerný cyklus 30-31 dní, tak mi mešká dnes ešte len 3 dni. No pôjdem v pondelok, veď hádam ma nevyhodí.
Mňa bolia prsia celé, aj bradavky, tých sa ani dotknúť nemôžem. Či stmavli netuším, to zas nesledujem. To by som si asi len vsugerovala 😀 Keď nechceš sklamanie, tak skús test až v nedelu, keď si nikdy nemala taký cyklus.
@janchi212 @klarisa23 @zellva moc dakujem za podporu...viem ze nie som jedina tu co blaznim z toho...a mate pravdu, pockam do nedele, ak v nedelu nedostanem, tak potom testujem...nastastie mame cez vikend plno prace, takze aspon na to nebudem nejako extra mysliet 🙂 cely ten cas sa tak vlecie...
@klarisa23 tomu sa presne chcem vyhnut, testnem, nahodou tam uvidim ducha co ani neni a potom pride mrcha...
@janchi212 ale nevyhodi ta, zase musi chapet ten lekar ze mas urcite obavy, ak mas dobreho empatickeho tak pohcopi, pri najhorsom ta objedna o dva tyzdne 🙂
ja idem v utorok do prace po tyzdnovej PN ..akurat ma sluzbu jedna Dr co chcem k nej chodit cez tehu tak si dam spravit UZV....som zvedavaaaaaaaa
@janchi212 tiez by som so sexom pockala az na vyjadrenie dr.. a ten test pekne tmavne, keby si robila druhy mamatest, videla by si, ze znacne stmavol oproti prvemu mamatestu 😉 ten postup tam nie je vidiet, lebo su to rozne testy.. silnu kolajnicu som mala tusim az v 6tt, dovtedy bola vzdy slabsia
@janchi212 @ziza55 @rimon
je pravda co rimon pise, ze kedy je silna kolajnica, ja som si prebehla tu na fore tie diskusie o duchoch na testoch a podobne a teda musim povedat ze jednej ukaze uz pred MS, druhej ani tyzden po MS nie...takze je to individualne urcite...preto sa mozno aj ja bojim robit test...ze vyjde pozitivne a pride mrcha, alebo vyjde negativne zatial a pritom mozno som...
@ziza55 a v ktorom tyzdni si? toto je prvy krat co ti to ma lekar potvrdit?

@alisha3 slaby duch na 45DC???? sranda ze niektore baby vedia uz pred mrchou a niektore ani takto neskoro...