Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@klarisa23 nenahovaraj si nic, ja som si tiez nie a zatial to vyzera nadejne, dnes kupim este test a otestujem zajtra raz, pre istotu, clovek nikdy nevie...inak na 31 DC mi ukazalo celkom silnu ciarku...ktovie kedy bola ovulka...mozno dost skoro po MS, tak mozno je preto tak silna...dnes kupim ten clear blue digitalny, uvidime co ukaze... 🙂
@janchi212 no tak drzim paste aby si tam cim skor videla malinke...kedy mas ist znovu? ci to uz zistia podla krvi v stredu? nech uz cim skor potvrdi a vypise ti tehotensku knizku...to uz bude taky prvy priznak skutocnosti 🙂
@klarisa23 no dakujem,tiez si myslim ze dva testy by neukazali zle...ale vzdy som chcela spravit ten digitally clear blue,tak zajtra testujem este ten a tym koncim 🙂 hihi. Rozhodne na teba budem mysliet aby si bola tehulik 🙂
@janchi212 coooo???? To az buducu stredu ides??? Este raz mi pripomen kedy si mala ovu a poslednu MS? Si to od teba odratam,ja k lekarovi chcem az ked budem nieco vidiet,sak ja sa zblaznim inak z toho cakania... ozaj a duphason je na to a to je na predpis?
@balli ja dnes začínam šiesty týždeň. Teda podľa menzesu. Mala som ju 4.8.. Ovulku na 14 deň. Ono ak nemáš problémy stačí ísť až keď ti bude mrcha meškať 10 a viac dní. Ja som išla skôr lebo tie cykly som mala rozhádzané, a aj kvôli tomu, že už som potratila. Aj keď mi povedal, na poslednej kontrole, že stačí prísť, keď bude meškať aspoň 10 dní menzes. A pri prvom som niečo videla tiež až v 7 týždni. Tiež som tam inak vtedy prehnala, lebo som k nemu nacupitala, keď mi meškal menzes 3 dni a vyšiel pozitívny test 😀 (a to som ho mávala ako hodinky 28-29 dní, viac nie).
Ten duphaston mi predpísal, lebo som už raz potratila. Je to na podporu uhniezdenia jednoducho povedané. No predpisuje sa aj ženám, čo napr. krvácajú, majú bolesti, prípadne aj keď majú nepravidelnú mrchu
Keď tak skús zavolať doktorovi, každý je iný predsa len 😉
@luminuska mám nejaké ovulačné testy ale nespolieham sa na ne tento mesiac mám plán kdesi som čítala že od prvého DC treba počkat a prestne na 10 deň treba mat pohlavny styk a že vtedy by sa to malo podariť ale ma to jeden háčik partner by mal tiež abstinovať až do toho dňa a v daný deň vydať zo seba všetko ešte aj nohy dám hore aspoň na pol hodku potom , za skúšku nič nedám ale kdesi som to čítala že to pomáha najmä starším ženám okolo 39 rokov tak možno pomôže aj nám 😉 ak sa nepodarí zase další mesiac budeme skúšať už len tak bez plánovania ...ale tento mesiac chcem skúsiť na ten 10 deň, 14 deň a 18 deň neviem mám takého tušáka teraz že to sú tie správne čisla... ináč túto nedeľu mám narodeniny a zrovna to vychádza ten 10 DC tak možno to tak má byť a možno nie 😀
@janchi212 supeeeer 😵 tak som to mala aj ja, len bodka ale kedze testy boli pozitivne povedal ze najpravdepodobnejsie to bude tehu a nasadil mi tiez duphaston. Takze je to dobre dievca 🙂 uvidis ako teraz rychlo porastie bambulko malicke. Teraz si trochu uzijes take tie neprijemnosti na zaciatku ale potom si to uz budes len uzivat. to cakanie je hrozne ale nic sa neda robit a pekne sa setri a vela oddychuj. juj si mi zlepsila naladu 😀
@adrika91 no tak už len presvedčiť partnera, že chce dovtedy abstinovať :D a veď ty si ešte "žabka" 😉 no ja mám tiež ovu testy, minulý cyklus som ich skúšala prvý krát a začala som neskoro -až 18DC, takže som zrejme ovulku prešvihla. aj keď ťažko povedať, keď mi stále meškajú, že kedy bola ovulka..
@janchi212 no tak to nie som moc pozadu za tebou... 🙂 ja som mala mrchu 8.8., takze to su styri dni a podla testov co vysli som mala ovulku tiez cca tyzden po mrche....dakujem za radu, ved cinknem tento tyzden a objednam sa na buduci ak nepovie nieco ine 🙂
@janchi212 @ziza55 @klarisa23 inak som si dnes robila pre istotu test, jeden mamatest a jeden digitalny clear blue. Ciarka krasna jasna a clear blue tvrdi 100 percent pozitivny, 2-3 tyzdne od pocatia 🙂
žienky moje zlaté ja som úplne nešťastná. Dnes mám 25 DC, včera som to nevydržala a urobila si test, biely ako ľalia. ☹ ☹ ☹ . Už som sa začínala tešiť, lebo mi stúpala teplota 36,5 / 36,7 / 36,8 / 37 / 37 a včera už len 36,5. Asi sa na to všetko vykašlem 😖 Už sa mi ani nechce sexovať, keď si znova predstavím, že nič z toho nebude. Ja som taký optimista, aj manžela presviedčam, že tentoraz to vyšlo a potom som namraky. Inak od akého DC ste cítili príznaky?
@luminuska manžel je už presvedčený že neni problém skúsime - uvidíme 😀 ja som tiež ked mi tak dlho meškal cyklus namiesto tehotenského vyskúšala aj ovulačný a ten mi ukázal dve čiarky ale boli slabé tak isto som nemala vtedy plodné dni ...tento mesiac si skúsim odsledovať plodné dni podla hlienu nech viem ten další mesiac. Tento mesiac vyskúšam ten môj plán čo som spomínala 🙂 ak nezaberie ideme dalej netreba sa vzdávať ....čosi sa mi risuje možno budem aj zamestnanie meniť snád budem v pohode a žiadne stresy to by som nerada ...môže to byť že si mala ovulku posunutú a môžeš byť tehotná , každá sme iná .
@ziza55 ako na dnesnom sone? zvedave sme 😉
@janchi212 pri dcerke som tiez cely prvy trimester jedla duphaston,na 9DPO som naklusala k dr, ze mam uz tri dni silne krce v podbrusku - mam cystu na mojom jedinom vajecniku, tak som sa bala, co sa deje.. test tak skoro pravdaze negativny.. videl krasne zvysenu sliznicu v maternici, zobral krv a druhy den som pocula radostny vysledok 🙂 a prezila som bezproblemove tehotenstvo 😉 prajem ti to iste 😉

@sophina ja tiež verím, že ho budeme mať. Som si to stále opakovala v duchu, keď som dnes na tej koze ležala, keď ma vyšetroval 😀
Žeby tak skoro? A aký mávaš cyklus?