Snažilky október 2013
ahojte snazilky tak aj ja som jedna ktora sa ide pokusat tento mesiac o druhe babo
@zuzik1927 a ty sa kedy chystas testnut?
@beruska141 ja skusim zajtra rano, keby tam aspon daco chcelo byt...
@beruska141 krasne 😉
Uz od zaciatku poskulujem po vasej teme. Ja sice patrim k junovym snazilkam, no nasa tema akosi upadla poanly, viacere sme uz tehu a tie ktore nie, mame sukromku,no tam nas je tiez uz malinko, tak hladam ku komu sa pripojim a vyslo mi to na oktobrovky. A rovnako ako pri junovkach, ked sme zacali, blbol mi cyklus a teraz detto. A tak sme sa tesili, ze si z romantickeho vvyletu aj daco v brusku prinesiem...takze snad ma tu privitate..zacuname od znovu, zmena starvy, menej stresu, sport a snazilkovanie...len nech rychlo pride ms,aby sme mohli zacat nanovo a na plno..lebo v lete sme to zanedbavali
@beruska141 parada,ja sa neviem dockat kedy skusim test aj ja
@karingalova Ahoj ako sa dnes citis?mavas este bolesti?
@hennyinnsbruck aha, jasne, tak nech sa ti to co naskor upravi cyklus a nech sa skoro zadari 😉
@gabika827910 mrzi ma ten potrat, ja som tiez dost cerstvo po 😒 ...vela stastia pri dalsom snazilkovani, nech sa skoro dockate vytuzeneho babatka.
@hatapkagb to je uzasne, ze vam pomohli, a ze ste sa dockali 🙂 . 7 rokov cakat mus byt riadny zahul, teraz opat 5 😒. Velmi velmi silno drzim prsty, specialne tebe, velmi si to zasluzis.
@majusik26 ano, mam dvojrocneho chlaceka 🙂
@voskovka nooo, nieco tam vidiiiim 😵
ahojte tak nam to asi nevyslo som dva dni pred mrchou a nevydrzala som a urobila test a nic. Bolia ma prsia uz tyzden ale to bude asi PMS, a tak som dufala ze to vyde... NO nic budeme sa snazit dalej. Baby myslite ze by som mala objednat ovulacne testy? Mavam pravidelny cylkus 28-30 dni a bojim sa ze mi uz bude z toho vsetkeho strihat ked budem mat testy a nebudem mysliet na nic ine. chcela by som trochu vypnut ale babatko mam stale v hlave... 😒
@xarona podla mna by sa to mohlo zadarit aj ked sa netrafi presne ovulka, my sme teraz skusali prvy mesiac a mala som pocit ze to je divne, skocit na to len preto ze dnes mam plodne dni a ani sa tak napokon nestalo kedze sme boli obaja po praci vykapani a mna od ovulacie tak bolievalo brucho a cely bok ze som nemala absolutne chut to riesit.. milovali sme sa 4 a 2 dni pred a predsa sa nam zadarilo.. 🙂
zenicky, inak, neviete mi poradit ako sa pocita termin? mam si proste odratat 40 tyzdnov od momentu kedy si myslim ze sa to stalo? k dokimu sa zatial nechystam a straaasne som zvedava 😎
@majusik26 Možno užitočné info pre teba http://www.pharmanews.sk/vydani201206/clanek_sk...
Inak, ja som dnes tiež dostala menštr., tak premýšľam, prečo som vyše týždňa mala tie zvláštne pichania, o ktorých som tu písala. Síce po bábätku túžim, beriem to s nadhľadom, snáď inokedy 🙂 Držte sa.
@tinka1003
@beruska141
@voskovka Gratulujem a teším sa stebou 🙂
@zuzik1927 Babulky potrebujem radu,ovulka sa blíži a ja neviem či ju využiť či nie?Bola som chorá,týždeň som užívala antibiotiká,teraz v piatok mi ich dr.zmenila na iné,také čo sa užívajú len 3 dni,ale ževraj v tele posobia ešte ďalších 7 dní.V nedelu som zobrala poslednú dávku a ovulka ma prítsť : štvrtok,piatok,tak máme a snažiť???Nemožu mať vplyv na tehotenstvo,teda ak by sa podarilo?
@hatapkagb Aha,aha ja mam dostat 8.11.v piatok a testikovat chcem cez vik. Tak si budeme drzat palce navzajom. Minuly mesiac som sa tiez tak vytesovala, mala som take vselijake priznaky ze by to mohlo vyjst a bol to plany poplach, len nasledky po vysadeni HAK. Asi som mala velke oci ze to bude hned-ihned ale ked citam ako sa niektore kocky snazia niekolko rokov, mam zimomriavky...tolke sklamania mesiac co mesiac...prajem to kazdej.
@tinka1003 Dakujem velmi pekne aj tebe nech sa dari 🙂
@hennyinnsbruck tak tak ale treba mat hlavu hore 🙂 a mysliet na pozitivne veci a nestresovat sa (aj ked moje zamestnanie je dost stresujuce )
@gabika827910 to ma velmi mrzi ale bude ti silnoo drzat palceky aby to vyslo cim skor 🙂,
@hatapkagb preto sa snazim mysliet pozitivne 🙂 Aj tebe drzim palceky
@voskovka Gratulujem nech to silnie 🙂
@beruska141 Aj ja by som uz take chcela Gratulujem zelam bezproblemove tehotenstvo 🙂
Zienky chcem sa opytat, aj vam sa tak vyhadzovalo akne po vysadeni antiky?
Mne sa dosť často podkožny vyhodí ale hrozne to neni.
Čo u mňa hrozne je že mi vlasy veľmi padajú odkedy antikoncepciu neberiem
@hennyinnsbruck Tusim mame kazda nieco 🙂 plet mam o dost mastnejsiu a tym padom aj problemovejsiu ako som mavala. Nejako si s tym poradim...Dobru nocku vsetkym

ahojte ja vas tu len obcas kuknem, aj my sme zacali pracovat na druhom babatku minuly tyzden 🙂