icon

Snažilky - október 2014

silvia662
21. sep 2014

verím tomu, že nás je tu takých viac..tak držím palce aj ostatným snažilkám nech je október ten šťastný keď už sa blíži to zimné obdobie tak šup do postele 😀

anika1991
14. okt 2014

@monika123654 ahoj ja som si robila test este pred MS.... ale...bol taky ze som ja mala pocit ze tam je duch... 🙂 ale to bol vazne den pred MS...a nie tyzden....to pochybujem... radsej pockaj a ak budu meskat tak otestuj 🙂 mna po oplodneni tiez pichalo v podbrusku ....a vcera som mala na teste // 🙂 tak drzim palce!!!

kubisova
14. okt 2014

Ahojte holky ja uz neviem co mysliet vypada to ze zase bude dlhy cyklus co myslite http://www.fertilityfriend.com/home/4e62c0 a ovu este nikde bohvie ci bude

zuzkaa8855
14. okt 2014

@petta87 si uz tu?

petta87
14. okt 2014

@zuzkaa8855 uz som tu 🙂

monika123654
14. okt 2014

@anika1991 aj si myslim ze je to skoro tak sa pokusim vydrzat ste tyzden a potom testem,nechcem byt opet sklamanat tak radsej pockam aj ked je to pre mna strasne dlho cakat 🙂 🙂

monika123654
14. okt 2014

@jajaaaaa ved to ze nechem byt zase sklamana tak vydzim este a urobim test az h den ocakavanej mrchy ved hadam ten tyzden nejak zvladnem 🙂 🙂

anika1991
14. okt 2014

@monika123654 neboj sa zvladnes to..a hlavne na to skus nemysliet... a radost bude vecsia omnoho..=) ja idem zajtra doktorke... uz som pekne objednana..tak dufam, ze vsetko bude v poriadku...

anajko
14. okt 2014

Ahojte žienky. Pridávam sa k vám. My sme v piatok prvýkrát vyskúšali snažilkovať. Zdá sa, že sme sa trafili do ovulky. Viem ju celkom dobre odhadnúť, lebo neplodné dni sme vyše roka úspešne používali ako antikoncepciu. Takže sme to teraz len otočili 🙂. Od nedele mám taký zvláštny pocit v podbrušku, nie je to vyslovene bolesť, ale akoby sa tam niečo dialo 🙂 Na testy je ešte skoro, takže budem čakať... Držím všetkým palce.

jajaaaaa
14. okt 2014

@anika1991 daj potom vediet co u doktorky, ja vaham ci uz ist, ci to ma zmysel 🙂 tak ma to zaujima ze co ti povie 🙂

anika1991
14. okt 2014

@jajaaaaa dam vediet...ale pokial mas //..tak by si mala ist doktorke tak ci onak...aspom na krvne testy a atd.... 😉

zuzkaa8855
14. okt 2014

@petta87 a vy ako dlho snazilkujete ;mas pravidelny cyklus a deticky uz nejake mas?

anitu
14. okt 2014

@anajko sivedela na 100percent ze mas neplodne dni?ovulka mozu byt aj inokedy ako v strede cyklu..

anitu
14. okt 2014

No baby,pms este stale nemam,no dnes na toaletnom papieri bolo maaalo hlienu,ktory sa natahoval troska.ovulku test neukazuje.teraz som citala otazku tu jednej baby,ktora to mala tiez pred ms,a bolt to uz tehotensky hlien.bola tehula sa potom dozvedela.no,este cakat musim.. 😖

iuno
15. okt 2014

@anitu vsade pisu inak ale vacsinou je to tak ze zo zaciatku plodnych dni ciry vodnaty a tesne pred ovulkou tahavy priesvitny. no ja nemam nic 😖 suchoty. 🙄
a ty ako? kolky den si? nechces testovat? 😉 podla opisu to znie slubne...

monika123654
15. okt 2014

@anika1991 ale urcite bude vsetko v poriadku daj mam potom vediet 🙂 🙂 🙂

lead16
15. okt 2014

Kočky myslíte, že môžem začať troška tešiť?! Som 28DC.

petra212
15. okt 2014

@lead16
podľa mňa jasná čiarka, blahoželám 🙂

lead16
15. okt 2014

@petra212 dakujem. Skúsim testnut v piatok ešte snáď bude silnejšia 😄

drobcek89
15. okt 2014

Ahojte som tu nova ale po tajme som vas tu sledovala a tesila sa s niektorimy z // ciarok;) z manzelom sme to skusali od juna nedarilo sa nam menzes my meska 5 den a urobila som si tesitk a boli tam vytuzene // som stastna jak blcha 🙂 a zvysku bab drzim päste nech aj im cim skor ukaze // krasne ciarocky ;)

myriada
15. okt 2014

čaute baby, myslíte že tam niečo je, alebo mám vidiny? 😕 nestranný človek lepšie posúdi 😉 dakujem za názory

katkarv
15. okt 2014

Niečo tam je 🙂,ktorý si DC?

iuno
15. okt 2014

no ako krasne za sebou. co ste sa dohodli? 😀
@lead16 @drobcek89 - vy dve ste jasne, gratulujem 🙂
@myriada - nieco sa mi tam mari, mozno blba foto. skus testovat o par dni znova. 😉

petta87
15. okt 2014

baby sorry za blbu otazku čo je to DC? 😅

myriada
15. okt 2014

@iuno skúsim aj iný test 😉 všetci odporúčajú mamatest...inak meškanie mám 4 dni, tak uvidíme čo z toho bude 😅

myriada
15. okt 2014

@katkarv neviem či to patrilo mne? ale menšt som mala dostať 12.oktobra, možno je ešte skoro testovať 😅

petta87
15. okt 2014

@zuzkaa8855 pravidelny teraz v nedelu by mala zaklopat mrcha 😀 detičky zatial ziadne a snazime sa jun/jul a zatial neuspesne 😖 i ked uz od pondelka ma bolia vaječníky som nejaka nafuknuta ale prsia nič.... tak neviem či to nemôze byt aj z toho ze mrcha ide ale inokedy som to take nemala tak neviem 😔
a ty ako si na tom? mas uz deturence?

lead16
15. okt 2014

@iuno ďakujem.... v piatok skúsim znova ale už digi nech sa môžem tešiť. Na lekára je skoro po prvom trhu som sama sebe sľúbila že prv ako 7tt nepôjdem nech
Nemám stresy kvôli srdiečku.

drobcek89
15. okt 2014

@iuno dakujem baby kedy by som mala ist k doktrovy poslednu ms som mala 12.9 ;)

petta87
15. okt 2014

ahojte babeny ake ste mali priznaky ked ste boli len v začiatkoch??? Kym ste si nespravili test?
mne by mala mrcha dojst 19.10 ale uz 3 den ma strasne bolia vaječniky a inokedy pred ms som to nemavala. prsia su len trochu naliate by som povedala ( aspon podla mojho priatela 😀 ) ale nebolia ma tak enviem hlava ma tiez pobolieva ale verim ze ked sit eraz spravim test ukaze len jednu / 😢
myslite ze mam počkat tak do utorka?

momamo
15. okt 2014

@lead16
@drobcek89 zeny gratulujem vam !!! Mate jasne kolajnicky .. Drzim palce