Snažilky - október 2014
verím tomu, že nás je tu takých viac..tak držím palce aj ostatným snažilkám nech je október ten šťastný keď už sa blíži to zimné obdobie tak šup do postele 😀
Ahojte, tak ja som dnes 23DC snazili sme sa na 100% tak uvidime .. Dnes som mam pocit akoby mala ms prist dost ma poblieva podbrusko ..Cyklus mavam skoro pravidelny 28 dnovy, tak uvidime ..Uz par dni mam zvlastne pnutie v prsiach...Ja sa testovat nejdem, nakolko z minuleho mesiaca som si povedala uz nikdy viac, skor ako mi nebude ms meskat viac ako par dni ..Drzim vam vsetky palce
@monika123654 test si urcite nerob skor..Najlepsie je ked ti par dni meska ..
@petta87 tak dc je den cyklu od zaciatku prveho dna menstruacie ,dpo sa pocita den po ovulke ,kedu si mala ovulku?sexik bol? Tak ak vies potom mozes testnut tak 12dpo alebo v den mrchy najlepsie 🙂 ja som mala duchov na pepine tak neodporucam velmi tieto testy .ja nemam este teraz mam pozitivny ovu testik takze snazilkujeme hadam sa zadari a uvidim keasne ciarky aj ked nie ba pekny datum 2.11 ale premna bude ak ich najdem 🙂 no citam tu toho vela tak vacsina mala bolest bradaviek alwbo prs ale niektore vobec .bolesti pidbruska su ale tiez nemusia .aky dlhy mavas cyklus a tu ovulku mi napis
@zuzkaa8855 normalny 28 dnovy cyklus mam viem ze plodne dni som mala sa mi zda 4.10 ale blbe ale tu ovulku ratat neviem 😖 nikdy som dajak tomu nepochopila asi som blba ☹
sexik skoro vzdy 😀
nahodou budes mat pekny datum a môzes byt vyrehovatana ze sa ti to podarilo 😵
@monika123654 ahoj...tak dnes som bola u doktorky.... Povedala mi ze pockame este do 29.10. Nakolko neni babo ete vidiet....len nejake zlte teliesko...predpisala mi femibion 800... Kde je kyselina listova a atd...cize... Ted cakat do 29.10. A dufam ze malinke bude uz v maternici a bude vse ok.... Lebo na to druhe mysliet ani nechcem ☹
@petta87 tak ja akj teoreticky viem kedy kedze citim ovu ale chcela som to potvrit aj prakticky preto testiky .no ak mate pravidelny sexik to je dobre podla tvojho datumu yak od 4-6 aaz 7meho mohla byt ovu takze testik by si mohla dat toho 17.18 uz by mohlo byt nieco ale ak si trpezliva tak az v den ocak.mrchy
@zuzkaa8855 sa neviem dočkat i ked sa bojim sklamania si počkam do pondelka v nedelu ma prist mrcha tak počkam na tyzden
a ty ako si na tom?
@petta87 tak ja mam od vcera vecera pozitivne ovu testiky, snazilkovali sme vcera dame dnes a poistim este zajtra :DDD aby sa nelenilo , a potom uz len zlasky 🙂 ako sa patri 🙂 tak vravim ti , ak tak v den mrchy skus, a uvidis, ak mas testik, ja verim ze ste to dali, ved je aj obdobie ruje, ked zvierata sa trafia aj my vsetky musime no nie? hehe 🙂
Mile Zienky,dufam,ze mi poradite.ide o to,ze mam nepravidelnu menstruaciu,poslednu menstruaciu som mala 9.9 a cyklus mam tak 22-29dni,ako ktory mesiac..minuly tyzden som zacala spinit,co vzdy v ramci 7dni,ked mam menstruaciu spinim v tych dnoch na zaciatku 2dni...takze minuly tyzden som zacala spinit 7.10.,8.10.,9.10. a dost:(,krvacanie sa mi nespustilo,aj ked sme sa s priatelom milovali,moze to byt nejaky gynekologicky problem?Mam to spinenie brat ako svoje dni?Par dni uz mam bielozlty vytok v malom mnozstve a stale pocit,ze uz pride mrcha a nic...Mozem byt tehotna?Ci to moze byt i cysta?Krasne dakujem za odpovede 🙂
@anitu po ovulke som vedela na 100% (po 48 hodinách už nie je možné otehotnieť) a pred ňou sme dali rezervu 7 dní pred predpokladanou ovu (toľko max vydrží superspermia 🙂). Tam nejaké riziko bolo, ale keďže mám cyklus ako hodinky, tak to vždy sadlo; a keby aj nie, tak by prišlo bábo trochu skôr 🙂
Tak ja som dnes 16dc a obcas pocitujem na ptavej strane take akoby tupe pichanie myslite ze by to mohol byt naznak ovulky?

@myriada ja tam nieco vidiet, ale moze to byt aj kanalik, mne takto pred mesiacom vsetky testy asi 4 rozne znacky kanalikovali a nakoniec sa rozbehla ms, tiez mi meskala ...