icon

Snažilky - október 2014

silvia662
21. sep 2014

verím tomu, že nás je tu takých viac..tak držím palce aj ostatným snažilkám nech je október ten šťastný keď už sa blíži to zimné obdobie tak šup do postele 😀

zuzkaa8855
16. okt 2014

Tak hodte sem tie vytuzene testiky 🙂nech aa aspon popozerame 😀

nikinkals
16. okt 2014

@zuzkaa8855 dakujem,boli 🙂 a su

nikinkals
16. okt 2014

...tak tu to su nase ciarky 🙂

drobcek89
16. okt 2014

@nikinkals tak neako dnes ma tak intenzivne picha tak dufam ze to tak ma byt ;) snazim sa nedvihat tazke ale ja rovim v potravinach tak to je tazke nedvihat aj ked cupnem ta tak picha:/

nikinkals
16. okt 2014

@drobcek89 to ja take nemam...len akysi divny pocit v podbrusku..ja cakam sice tretie,ale predchadzajuce som mala stale rizikove tehotenstvo,cize sa aj dost bojim ☹

anitu
16. okt 2014

Vav kolko tehuliek tu je posledne dni... 🙂 uz som par babam zagratulovala.no,dnes malmenzes prista nic.ale troska uz picha vo vajecnikoch.ale pms este stale nemam.vcera som mala test negativny(samozrejme),tak dnes ani nespravim ☹ bude to nejaky zapal

anika1991
16. okt 2014

@ivanka158 no bodaj by sa ten čas dal posunut.... 🙂

zuzkaa8855
16. okt 2014

@nikinkals sak to su mega ciarky kolko ti meska ? Uz nie tisko ale silnooo takto ich chcem raz vidiet na svojom nejake typy a triky ako na to? 😀

nikinkals
16. okt 2014

@zuzkaa8855 ja som sa tak v septembri nervovala,ze sa divim,ze to tam je :D....no poslednu som mala 9.9.cize meska cca 10dni

butterfly333
16. okt 2014

@nikinkals gratulujem čítam že už dve deti máš a mala si rizikové tehotenstva? Lebo aj ja a to som 5x potratila a 1x rodila v 6mesiaci mŕtve. Tiež by som ešte jedno chcela no bojím sa že by to bolo zasa rizikové. Bola si predttýmto tehotenstvom na nejakej testy?

nikinkals
16. okt 2014

@butterfly333 nie nebola som...ja mam uz tiez vela potratov za sebou,len to tu asi nejdem rozpisovat :(...ale moj syn sa narodil v 26tt a dcerka v 38,lenze to kolkokrat som absolvovala pohotovost,to je hruza :(

butterfly333
16. okt 2014

@nikinkals mne sa obe narodili v 37t. No a tiež som si preskakala a najhoršie na tom že som nemohla chodiť len ležať.No chcela by som ešte jedno. MS mám dosť 19.10 a v pondelok som mala trocha krvi na slipovej vložke no a od vtedy nič. Teda neviem čo to bolo no dávali sme si pozor no potešilo by ma to malé.

nikinkals
16. okt 2014

@butterfly333 no tak drzkam palceky,aby to bolo ako u mna,minuly tyzden som spinila a odvtedy len zvlastne pocity v podbrusku 🙂

drobcek89
16. okt 2014

@nikinkals tak verim ze nam to obom pojde vsetko ako po masle aspon dufam chcem 🙂

butterfly333
16. okt 2014

@nikinkals aj ja som trochu špinila no od vtedy nič. MS mám dosť v nedeľu no nechápem to spinenie nikdy to nemavam

nikinkals
16. okt 2014

@butterfly333 juuuj,tak nech to bolo hniezdenie 🙂

nikinkals
16. okt 2014

@drobcek89 no to ano...nechcem si pripustat ten strach,ale je vo mne velky

butterfly333
16. okt 2014

@nikinkals no dúfam lebo ja príznaky nijaké nemám ako tu píšu niektoré že pichanie v ľavom vaječniku nič skrátka. A neviem či by sa zadarilo keď si dávame pozor mohlo to byť ako sa vraví kvapky lásky? No neviem uvidím.

nikinkals
16. okt 2014

@butterfly333 to neviem..mozne je vsetko,ale ani mna nepichalo vo vajecniku,tak podla toho sa asi nedrz 🙂

butterfly333
16. okt 2014

@nikinkals ok ďakujem no veľmi by ma to potešilo keby sa zadarilo aj keď sa bojím komplikácií po toľkých problémoch. Ty sa ako cítiš je všetko v poriadku koľkokrát týždni si?

nikinkals
16. okt 2014

@butterfly333 idem az v pondelok k lekarke,takze presny tt neviem...v poriadku asi je vsetko,ja som si len dnes robila test

butterfly333
16. okt 2014

@nikinkals tak to ty držím palce aby bolo všetko v poriadku. A ak sa smiem spýtať na vek? Ja mám 35r. No ak mi MS príde pôjdem potom na gyndu nech spravia nejaké vyšetrenie či som ok.

nikinkals
16. okt 2014

@butterfly333 ja mam 29rokov..dakujem krasne,snazim sa mysliet pozitivne 🙂

butterfly333
16. okt 2014

@nikinkals Tak to je super teším sa z tebou aby to dobre dopadlo. Ja uvidím v nedeľu či príde či nie. No syn má 14 r pôjde už na strednú dcéra 8r. A ja ešte chcem veľmi jedno skrátka túžim po ňom aj keď si niekto myslí že som stará. No ja sa tak necítim. Čítala som tu aj 41r čaká bábo a To prvé.

nikinkals
16. okt 2014

@butterfly333 prve?Neries kto si co mysli ale ako to citis Ty 🙂

butterfly333
16. okt 2014

@nikinkals áno to je podstatné ako sa kto cítiť. Ja cítim a túžim ešte po jednom tak dúfam že sa to podarí. No bojím sa že to bude zasa rizikové. Chcela by som ho konečne prežiť normálne bez problémov a nie v strachu .

anika1991
16. okt 2014

Tak toto su moje testiky 🙂

butterfly333
16. okt 2014

@nikinkals a chcem sa spýtať máš aj nejaké príznaky tehotenstva napr bolesť prsníkov zvracanie či niečo podobné? A kolky deň meškania si si dnes robila test?

butterfly333
16. okt 2014

@anika1991 super gratulujem

nikinkals
16. okt 2014

@butterfly333 cca 10dni od meskania,nepocitujem nic take,len mam divne pocity v podbrusku a vraj som ina 🙂