icon

Snažilky - október 2014

silvia662
21. sep 2014

verím tomu, že nás je tu takých viac..tak držím palce aj ostatným snažilkám nech je október ten šťastný keď už sa blíži to zimné obdobie tak šup do postele 😀

nikinkals
17. okt 2014

Viete mi tu niektora podarit,nasla som si na nohavickach hnedy vytok,taky ako starsia krv :(,neni toho vela,rano som si zopoakovala test a vysiel pozitivne...je to zacinajuci potrat???:(

siska765
17. okt 2014

@nikinkals ahoj, nie nemusi to byt potrat ,kludne moze ist o uhniezdovanie,bud skoc k lekarovi, ktory podla mna este sice nic neuvidi alebo pockaj ako sa to vyvinie,ak ide o uhniezdovanie, malo by to byt tak den dva vytok, ak by slo o potrat tak sa pravdepodobne rozkrvacas a bude to na dlhsie

nikinkals
17. okt 2014

@siska765 kiezby to bola pravda :(,stalo sa mi to v Tescu,ze zrazu na nohavickach,tak som si opatrne dala tampon a ten bol len hnedy,nie cerveny

laskykvet
17. okt 2014

babizne, ja som stale nedostala ms, v pondelok som si robila test a negativny, uz meskam v podstate druhy tyzden... asi uz musim zavolat lekarovi, ze? To som po vysadeni hak - tak asi to bude kvoli tomu...

siska765
17. okt 2014

@nikinkals juuuuj,okamzite si ho daj prec, tampon si nedavaj uz vobec,daj si len intimku,ja som v 25tt ,tiez som spinila zo zaciatku a nebol to potrat, mne sa urobil polyp tehotensky a z neho ,on potom aj sam zmizol, no u teba si myslim osobne ked je to po teste tak by som povedala ze ide o uhniezdovanie vajicka 🙂 aj ta s tym nic nemozes urobit,musis pockat ako sa to vyvinie.Ak sa MS spusti ta bohuzial,ale osobne si myslim ze je to ok 🙂vela zien takto spini prave pri uhniezdovani.ved uvidis , drzim palce 😉

aemy
17. okt 2014

@jankes jaaj ja som tomu neverila, ale už mám v tom jasne 🙂 vdaka ..no aj my sa snažime už 7mesiac :/ tak uvidíme nooo teraz som presne vedela kedy na to :D doktor podla ultrazvuku mi povedal tak snad sa zadarilo ... no ale už nikdy si nebudem robit tehu testy ,,duufam" :D je to zbytočne a potom to sklamanie ...

engie2
17. okt 2014

@iuno nie kazdy mesiac musi prebehnute ovulacia, niektore zeny maju kazdy kazducky, niektore kazdy druhy, atd. Je to hotova veda

engie2
17. okt 2014

@laskykvet
s najvacsou pravdepodobnostou to suvisi s vysadenim HAK. Chvilku potrva, kym sa cyklus unormalni / u mna to bolo zhruba tri mesiace, kym sadol.
Odpurcam pit alchemilkovy caj od 1 dna menstruacie do cca. 12.dna - nemavam ani take bolesti pri MS ake som mavala.

nikinkals
17. okt 2014

@siska765 dakujem,tampon tam bol len hodinu :(,ale uz si ho nedam...tak hadam to bude kao pises,krasne dakujem za radu,trochu si ma ukludnila

myriada
17. okt 2014

@nikinkals neboj, ja som mala toto isté, špinenie dva týždne po menšt. tak som si skúsila spraviť test, boli tam dve silné čiarky, išla som hned k doktorovi, mala som tam cystu ktorá to spôsobovala, užívala som duphaston a bola som na PN, pretože to špinenie trvalo skoro celé tehu, ale bol to následok cysty, malá sa narodila v poriadku, v termíne 😉

myriada
17. okt 2014

baby ja už neviem...ráno som si urobila dva testy, také nejaké, čo ani nepoznám 😒 a nič a potom som si urobila mama test a tam bola zase slabý duch taký bol aj pred 2 dňami, mešká mi 5 deň ☹ podbruško ma stále pobolieva ale ani náznak menšt, čo si o tom myslíte...ešte počkám do pondelku, ak nepríde menšt urobím test, uvidím čo ukáže a potom pôjdem k doktorovi, či?

nikinkals
17. okt 2014

@myriada dakujem,naozaj za podporu..som sa inac vystresovala :(

jajaaaaa
17. okt 2014

@myriada neskusis este iny test? mne jediny mamatest neukazal nic, ine ano. najsilnejsi bol pepino, a teraz potvrdene na digi

myriada
17. okt 2014

na strane 10 som dávala iný test čo som si robila pred pár dňami, no čiarka nesilnie, naopak na niektorých ani nie je 😒

jajaaaaa
17. okt 2014

@myriada skus este iny, nic ine nenarobis... Dr ti po par dnoch meskania nic nepovie, myslim ze aj vyvolavacku by ti dal az neskor... 😉

myriada
17. okt 2014

mňa tie bolesti v podbrušku mília, také tlmené, sem tam akoby tlak, ale stále to pobolieva, už asi 3-4 deň 😖 možno sa mi len menšt nevie rozbehnúť

myriada
17. okt 2014

@jajaaaaa mňa tie bolesti v podbrušku mília, také tlmené, sem tam akoby tlak, ale stále to pobolieva, už asi 3-4 deň emoticon možno sa mi len menšt nevie rozbehnúť

jajaaaaa
17. okt 2014

@myriada to mam aj ja, a mam testy pozitivne, na to neber ohlad 🙂 presne ako pri MS

myriada
17. okt 2014

@jajaaaaa a bolí ťa každý deň brucho skoro celý deň? mne to už miestami prechádza do krížov akoby. Pri prvej som takéto nepoznala, spravila som test a hneď boli dve silné čiarky 🙂

jajaaaaa
17. okt 2014

@myriada kazdy den cely den, niekedy viac, niekedy menej.. aj o krizoch by som ti vedela rozpravat 🙂

myriada
17. okt 2014

@jajaaaaa ouki, tak už budem čakať len na // čiarky 😉

lead16
17. okt 2014

Kocky už sa môžem začať troška tesit?

jajaaaaa
17. okt 2014

@lead16 tak to je jasne 😉

anika1991
17. okt 2014

@lead16 gratulujeeeem 😉

rybicka133
17. okt 2014

@lead16 už sa môžeš tešiť veeeeeeeeľmi, blahoželém a teším spolu s tebou 😉

butterfly333
17. okt 2014

@nikinkals ahoj tak ako si na tom?

nikinkals
17. okt 2014

@butterfly333 ahoj,no zatial nic odobeda,preslo to...len sa bojim ist i na wcko,aby sa nieco nespustilo :(,krasne dakujem za zaujem 🙂

silvia662
autor
17. okt 2014

ahojte baby dnes som 18dc a asi od obeda ma pobolieva v podbrušku ako keby mala prísť ms čo myslíte mohla by to byť ovulka??alebo by to mohlo byť tým že sa zadarilo??

lead16
17. okt 2014

@nikinkals držím palce. Určite bude všetko v poriadku. Ze vraj sa to bežné stava. Hlavne klud, polhodinka aj keď je to určite veľmi ťažké. 🙂

butterfly333
17. okt 2014

@nikinkals ja zatial nic ms nám dosť v nedeľu no tak uvidím. Príznaky žiadne no tie som nemala ani pri malej.