icon

Snažilky - október 2014

silvia662
21. sep 2014

verím tomu, že nás je tu takých viac..tak držím palce aj ostatným snažilkám nech je október ten šťastný keď už sa blíži to zimné obdobie tak šup do postele 😀

nikinkals
18. okt 2014

@katkarv ona ich mala viac?Ja iba jednu a duphaston som dostala,ale zacinam spinit troska jasnou krvou :(,v letaku pise,ze krvacanie a spinenie moze byt zo zaciatku uzivania,ale ja s tym skusenost nemam

katkarv
18. okt 2014

@nikinkals Ona ležala v nemocnici,ale nepamata na nazov tych injekcii.Ja som špinila a až tak mi dal Duphaston,a aj tak som ho nebrala pravidelne.A ako ti je teraz?

laskykvet
18. okt 2014

@engie2 dik za radu. Ale mne ms meska uz druhy tyzden,ani naznak... tak neviem kedy bude prvy den ms... ☹

m_i_s_k_a_2
18. okt 2014

Ahojte tak ja sa k vám tiež rada pridám 🙂 začíname snažilkovať prvý mesiac tak uvidíme kedy sa nám podarí 😉

zuzkaa8855
19. okt 2014

@petta87 ahoj no ako moja ?dnes testujes?drzim palce 🙂

butterfly333
19. okt 2014

@nikinkals ahoj tak ako sa máš dúfam že už lepšie a je všetko v poriadku.

nikinkals
19. okt 2014

@katkarv ,@butterflly333 skoncila som opat na pohotovosti,lekar ma sfukol,ze ked nejdem lezat v nemocnici,naco som prisla...trvali na tom,aby som tam ostala...vraj mam hematom 2cm a musi sa vstrebat,lebo je pri placente..tak to spinenie mam z toho

butterfly333
19. okt 2014

@nikinkals tak že si v nemocnici? A doma si ležať nemohla nekazali doma ležať?držím palce aby to dobre dopadlo.

nikinkals
19. okt 2014

@butterfly333 odmietla som hospitalizaciu kvoli mojej dcere...nemala by byt s kym a krasne dakujem

katkarv
19. okt 2014

@nikinkals Držim palce nech sa to vstrebe,len sa šetri.Ake lieky na to maš?

butterfly333
19. okt 2014

Baby mám otázku je u mňa kamarátka je po pôrode mesiac a pýta sa na tie príspevky finančné sú dva či jeden? Ďakujem

lead16
19. okt 2014

@nikinkals myslím na teba. Dúfam, že bude všetko v poriadku. Určite sa vstrebe len treba troška klubový režim.

momamo
19. okt 2014

@nikinkals Ozaj presne tento isty problem mala kamoska donedavna, momentalne je cca 8tt, mala hnede spinenie, isla pre istotu vecer na pohotovost, dali jej tam duphostan, o 2 dni nato zacala krvacat, jasno cervena krv utekala ku svojmu dr a zistili ze mala hemato, preto to spinenie a neskor aj krv a musel sa jej z tela dostat von, tak neboj vsetko je v poriadku!! Ma to velaaaa zien. A co sa tyka akcie srdiecka v 6tt, to je este skoro, niektorym zenam vidiet srdiecko dietatka az v 8tt tehotenstva!

anika1991
19. okt 2014

@jajaaaaa

@butterfly333

Dievčatá je normálne, že ma tak strašne bolí hlava už druhý deň? Je to neznesiteľná bolesť... 😒

zuzu12345678
19. okt 2014

@katkarv ja som minuly rok v maji v 8tt o babo prisla potom sme mali dlhsiu pauzu a nejak sme do toho vhupli opat toto leto lenze doktorka mi zistila zapal krcka tak som sa skoro mesiac liecila atb a potom moj muz zacal dako strajkovat ze teraz to neni vhodne lebo niesu peniaze a bla bla tak teraz sa to neda nazvat snazenim mame prerusovany styk ale sa mi priznal ze mu uslo a ja som prave v tom case mala asi ovu podla hlienu a bolesti vo vajecniku..no tak som zvedava co to prinesie

petta87
20. okt 2014

@zuzkaa8855 ahooj ne neodvazila som sa 😖 bojim sa sklamania ale mrcha zatial neprisla 😅

momamo
20. okt 2014

@anika1991 ja som pri prvom tehotenstve mala doslovne migreny na zaciatku, hlavne pit vela vody !!!

petta87
20. okt 2014

baby čo sledujem tak skoro každa ma nejaký hnedy vytok pre znamenie ze sa uhniezdnuje vajičko ale ja som zatial nič nemala ☹ amrcha mi meska 1 den je mozne ze tehotna ani nie som?

zuzkaa8855
20. okt 2014

@petta87 moja ano stava sa zena mava spinenie na zaciatku tehotenstva lebo sa jej zvasuje maternica a pri uhniezdovani je mozne len raz ze taka kvapocka ale ked si sa az tak nesledovala nozbo si to ani nezbadala. Uz si mozes spravit testik uz by tam mal byt aj duch .

petta87
20. okt 2014

@zuzkaa8855 jaaaj aha no ktovie pravdupovediac fakt som to nejaksi nesledovala
ja sa normalne bojim test spravit ze zas nič nebude vidno ☹

dandy17
20. okt 2014

Ahojte dievčatá. Chcela by som sa spýtať, tento mesiac som si sledovala ovu cez ovu testy, stále negatívne. Na 13 den cyklu skoro rovnaká čiarka ako kontrolná, čiže som počítala s tým že ovu prebehne 14 DC. Na 14 den, žiadny hlien ako mávam stále, len hrozné bolesti vaječníka, celý spodok ma bolel, taktomávam ovu stále, trvalo to asi 8 hodín. Test ovu už negatívny a žiaden hlien. Sex sme mali 13 DC a 14 DC i cez tu bolesť. Myslíte že by sa mohlo zadariť? A hlavne zadarí sa aj bez hlienu, aj ked som si nevšimla žeby som mala pootvorený krčok maternice? Takú ovulku bez varovania, hlienu, a silnejucej čiarky som ešte nemala, všetko to prišlo náhle a trvalo jeden den. Zadarí sa aj bez hlienu?

anika1991
20. okt 2014

@momamo dakujem...snazim sa pit vela vody.... 😉

myriada
20. okt 2014

Tak dnes je to už 8 deň meškania, test stále nič neukazuje 😒 Brucho bolí, prsia neskutočne, až tak pichľavo...išla som ku doktorke. *Sliznica veľmi vysoká takže buď tehotenstvo alebo menštruácia, no zatiaľ tam nič nevidela. Keď vytiahla sono, mala tam trochu krvi, ale už zase nič, nekrvácam 😖 do 11,00 čakám na výsledky z odberu krvi. Myslíte že je tu ešte nejaká šanca??

petta87
20. okt 2014

@myriada tak daj potom vediet vysledok ze čo.... ale nechapem ze 8 den a nič ti neukazuje 😕
no ved uvidis pol hodinky este vydržis ddrzim palce

nyky23
20. okt 2014

@myriada určite je 🙂 držím palce

myriada
20. okt 2014

@petta87 povedala, že to môže byť...ak som nejako na začiatku...uvidím...dám vedieť 😉

petta87
20. okt 2014

@myriada juuuj tak drziiiim palce a myslim si ze si 😝 nme tiez meska od včera a nič mrcha len ma boli v podbrusku jak neviem čo 😠

nikinkals
20. okt 2014

@katkarv ahoj,duphaston,kyselinu listovu a ascorutin

myriada
20. okt 2014

takže HCG hormón negatívny, mám prísť na vyvolávačku...baby nemáte s tým skúsenosti? nerozhádže mi to cyklus?

petta87
20. okt 2014

@myriada ja som mala 1krat za cely zivot ale nerozhadzalo mi nič klop klop len som mrchu mala taku bolestivu potom ze az 😖 ale u každej je to ine