icon

Snažilky - október 2014

silvia662
21. sep 2014

verím tomu, že nás je tu takých viac..tak držím palce aj ostatným snažilkám nech je október ten šťastný keď už sa blíži to zimné obdobie tak šup do postele 😀

myriada
20. okt 2014

@petta87 trvala aj dlhšie? či ako normálne?

littledesire
20. okt 2014

@myriada ja som bola na vyvolavacku minuly mesiac, 3.9 .. dostala som menzes az 8.9 .. a cakala som tento mesiac cca 8.10, ale az po tyzdni sa rozbehli, strasne silne.. predtym som tak nemavala, takze za mna osobne, mne vyvolavacka cyklus rozhadzala.

myriada
20. okt 2014

@littledesire no nepotešila si ma...uvidíme čo z toho bude

littledesire
20. okt 2014

@myriada no, ja viem ze som nepotesila 🙂 ale bez toho by mi to asi neslo vtedy, mala som v septemberi aj cystu na vajecniku, takze sme museli vyvolat menzes, aby praskla... kazdopadne beriem teraz gynex kvapky, aby sa mi upravil cyklus atd... dufam, ze buduci mesiac to bude v pohode...

petta87
20. okt 2014

@myriada ne trvala normalne ako vzdy 5 dni zo začiatku ale boli silneale potom klasika neviem ja osobne som to nemala zle.

katkarv
20. okt 2014

@nikinkals A ako dnes?Lepšie?Kedy maš nejaku kontrolu?@zuzu12345678 Kedy testuješ?Aj s toho može byť tehu 🙂

jajaaaaa
20. okt 2014

@anika1991 ahoj, ja som to mala vo stvrtok, skoro som zomrela. dala som si rano polku paralenu a potom vecer druhu... na druhy den preslo, ale ti poviem, ze som sa bala pohnut, ako keby som tam mala crepy rozbite 😖 odtedy ma trapi brucho, obcas celkom intenzivne, obcas prejde... vzdy sa vyplasim a viac som na zachode ako mimo neho 😒

jajaaaaa
20. okt 2014

@dandy17 ahoj, mohlo sa zadarit, treba verit. ja som mala to iste, bolesti vo vajecniku, skusali sme den pred a v den ovu, ziadny hlien a hups, podarilo sa 🙂 drzim palce!

dandy17
20. okt 2014

@jajaaaaa dík tak to by bola paráda, od mája sa snažíme už všeliak 🙂

anika1991
20. okt 2014

@jajaaaaa no mna uz tretí den boli hlava..cize naparadu-... a skoro vzdy len po obede.... a na vecer....=( ale tak ze sa pohnem a uplne sa mi vse marí ....a atd... no nic prijemne.... no mna nejak v podbursku prestava boliet.... az sa mi to nepaci.. 😒 chodis vracat? Juuuj tak to ja ee.....

jajaaaaa
20. okt 2014

@anika1991 nie, nevraciam... len tie bolesti brucha mam, niekedy mam pocit ze je po vsetkom... inak nic... akoby som mala prvy den ms 😖 ale nespinim ani nic, len ta bolest, a vacsinou na vecer a na noc.. utesujem sa tym, ze ak by sa tam "nic nedialo", tak by to nebolelo

anika1991
20. okt 2014

@jajaaaaa take zmyslanie ma ani nenapadlo..=) budem aj ja tak mylsiet....no aj ja mam niekedy pocit ze dostavam menzes...ako no uvidime..uz nech je 29teho a dufam ze bude v maternici a bude nieco vidno... 😒

dandy17
20. okt 2014

@jajaaaaa ešte sa vás chcem spýtať, tento mesiac som mala len ovu bolesti asi 8 hodinové, bez hlienu, neviem ale doteraz, tie neskutočné bolesti sú príznak, že vajíčko už prasklo, alebo ešte len naberá na velkosti?kedy je vlastne ovu, pred bolesťou?alebo ked bolesť povolí?lebo včera krčé, cely podvozok ma bolel 🙂 a dnes už len slabučké pobolievanie vaječníka

jajaaaaa
20. okt 2014

@dandy17 to neviem, viem len ze my sme to skusali asi dve hodiny potom co tie bolesti zacali a potom este o cca 30 hodin 🙂... ale kedy presne co sa dialo, to netusim 🙂

jajaaaaa
20. okt 2014

@dandy17 a tiez trvali len par hodin, na druhy den uz minimalne

silvia662
autor
20. okt 2014

baby prosím poraďte už 4 deň mam v podbrušku bolesti ako keby mala každú chvíľu prísť mrcha a vráža mi to aj do krížov ale tú ne/očakávam až okolo 26-27 neviem čo si mám o tom myslieť pms som takéto nikdy nemala..a keď si aj jemne potlačím podbruško zdá sa mi také tvrdé..čo myslíte mohlo sa zadariť?? testovať ešte nebudem je to skoro. zažili ste niektorá niečo podobné??

camual
20. okt 2014

Ahoj babuľky, teším sa s tými čo ste našli kolajničky 🙂. Mne by akurát mali prebiehať plod. dni ale mám taký pocit že to nevyde ☹

dandy17
20. okt 2014

@camual prečo myslíš? treba veriť 🙂 ja som mala plodné dni zhruba do včera, skúšali sme každý den 6 dní vkuse, i ked sa odporúča obden, ale obden nám to nezafungovalo po iné mesiace. Tiež neviem či sa zadarilo, ale strašne by som chcela konečne 😉

katkarv
20. okt 2014

@dandy17 Presne 🙂aj nam to nefungovalo obden.Tak sme sa snazili pri najmenšej dcerke,až ked sme sa vykašlali na "obden" tak sa zadarilo 😉

petanka33
20. okt 2014

Tak skúšame ďalší cyklus.....s clostylbegytom ....čo nasadil doktor.....
Prvý cyklus nevyšiel,....tak držte palčeky tento ďalší 🙂 Po 6 rokoch by sa to už mohlo podariť... 😎 Tento mesiac to beriem akosik športovo...minulý mesiac som sa na to tak upäla....že každý deň som na nič iné nemyslela.....až som bola z toho ...takáto 🙄 ...a nakoniec to tak aj dopadlo...

dandy17
20. okt 2014

@petanka33 áno treba nebyť upetá a byť v pohode, to je jasné, ale ked počujem - nemyslite na to a zadarí sa, joj 😠 Chcela by som vidieť ženu, ktorá po tom túži a nepríde jej to denne na myseľ. Tak držím palečky, nech sa zadarí 🙂

zuzu12345678
20. okt 2014

@katkarv ja by som testla aj hned ale obavam sa toho ze bude negativny tak este asi pockam mrcha by mala dojst koncom tyzdna tak ak nepride potom testujem 😉

nikinkals
21. okt 2014

@katkarv Ahoj,ozyvam sa troska oneskorene,stale sa snazim lezat,spinim hnedym ale vraj to tak ma byt,ked sa cistim od toho hematomu...zajtra idem ku gynekologicke a budu robit sono a brat hcg...dufam,ze plodik je v poriadku a zije..

katkarv
21. okt 2014

@nikinkals Budem na vás myslieť,nech je všetko ako ma byť.Ja mám tiež kus obavy či je všetko o.k.Sice nešpiním ani bolesti nemam ale nie je mi zle.S dcerami mi bolo cele dni zle,tak bud to bude pipík alebo nie je všetko v poriadku.K lekarovy nechcem ist,aby ma zbytočne nestresoval a nepchal liekmi.Musím vydržat aspon do 7tt

ivanka158
21. okt 2014

ahojte...ja som to dnes už nevdržala a spravila si ráno testík,ale len jedna ciarka...takže asi to nevyšlo...aj ked mrcha ma prísť až v sobotu...myslela som,že nejaky ten duch by tam už mohol byť 😒

nikinkals
21. okt 2014

@katkarv no ja som mala v nedelu 6+1,cize dnes mam 6+3..takze je to siedmy tyzden..len sa bojim,ked zase idu brat hcg

petta87
21. okt 2014

@ivanka158 este to je skoro mne mrcha meska od nedele a este furt som sa neodvazila si spravit test sa bojim sklamania ako vždy ☹

petta87
21. okt 2014

baby tak ktoré mate pocit ze sa presuvaju do snazilky november? 🙂

katkarv
21. okt 2014

@ivanka158 Može to byt skoro,ja som robila minuly utorok a bol negat.Vo štvrtok už tam bol duch a v piatok mrcha neprišla takže nezufaj 🙂

momamo
21. okt 2014

Ahojte, tak ms vcera dorazila, tak sa presuvam do novembroviek 😉 Ja to uz idem brat sportovo, lebo asi naozaj bude pravda v tom ze ked clovek na to nemysli tak sa zadari .. Mam v p-cku plodne a neplodne dni, budeme sa milovat ked budeme mat chut a basta 😀
@petta87 ideme spolu?