icon

Snažilky - október 2014

silvia662
21. sep 2014

verím tomu, že nás je tu takých viac..tak držím palce aj ostatným snažilkám nech je október ten šťastný keď už sa blíži to zimné obdobie tak šup do postele 😀

eri28
23. sep 2014

@katkatonkova no ja som si dnes kupila krabicku uz som nevydrzala, ale viem, ze v tehu nebudem, a ked sa podari prestat aj skor budem stastna 😉

gemma123
23. sep 2014

aaaaahojte...takže aj ja sa pridávam...vpodstate môžem nazvať október naším prvým mesiacom snaženia, keďže snažiť sme sa začali pred cca 3 mesiacmi, ale mala som polyp na maternici, ten musel von..doktor povedal, že mám počkať 2ms a keďže momentálne prebieha druhá, tak sa veľmi teším, že začíname...
držím vám všetkým palčeky...každej jednej to prajem...

silvia662
autor
23. sep 2014

@gemma123 ahoj vitaj medzi nami 🙂 tak teda držím palce nech sa vám zadarý na prvý šup 🙂

gemma123
23. sep 2014

@silvia662 no tak ďakujem veľmi pekne...boli by sme aj my šťastní keby to vyšlo na prvý šup, ale neviem, či budem mať až tak veľké šťastie...hlavne nech to je do roka...a bez smutných koncov....

silvia662
autor
23. sep 2014

@gemma123 tak tak hlavne bez smutných koncov to si želá asi každá...ja som zvedavá či sa nám zadarý do roka..už na to veľa času nemáme :( bohužial

aja561
23. sep 2014

@silvia662 Veď choď na folikulometriu a tam ti zisti dr. kedý máš ovulku a či Ti praskne folikul a uvolni vajičko na oplodnenie. Skús sa na to spýtať dr. a je to aj bezplatné. 🙂 🙂

gemma123
23. sep 2014

@silvia662 budem ti velmi drzat palceky a mysliet na teba..a kolko sa uz snazite?

silvia662
autor
23. sep 2014

@aja561 rozmyslala som nad tym ze to tento mesiac poriesim ale momentalne musim pockat na mrchu a az potom to poriesit a to bude najskor za 2 tyzdne
@gemma123 dakujem velmi pekne no uz je to tristvrte roka

nair
23. sep 2014

Ahoj dievčatá 🙂 Aj my sa snažíme od októbra.. Na MK som začínala v diskusii Snažilky október 2013.. 🙂 Budúci týždeň sa chystám na preventívku, zrejme nás po roku nezdaru čakajú mnohé vyšetrenia.. No ešte dovtedy stihneme jednu ovu, takže držte silno prsty!! 😉 Nech je október pre mnohé z nás konečne úspešný!

silvia662
autor
23. sep 2014

@nair potom daj vediet ako si dopadla a kedy ocakavas ovulku?

nair
23. sep 2014

@silvia662 Ani neviem 🙂 Nejak v piatok / sobotu. Chcela som ísť k Dr. už tento týždeň, aspoň by sme kukli ovu, ale nevedeli sme sa časovo zladiť, takže idem až po.

aja561
23. sep 2014

@silvia662 Na folikulometriu sa chodi na 13 den a 14 den praska folykul pri 28-dňovej mrške.

kubisova
23. sep 2014

Baby po kyrete v auguste dnes konecne slabe take slabunke krvacanie mozem to brat uz ako ms http://www.fertilityfriend.com/home/4e62c0

silvia662
autor
23. sep 2014

@nair tak treba vyskúšať "na slepo" a možno sa práve teraz zadarý 🙂 budem silno držať prsty
@aja561 ja len v pondelok očakávam mrchu a hneď po nej musím ísť k dr. tak či tak pre recept na duphaston by som sa zároveň aj dohodla na folikulometriu tak uvidím ale ako hovorím ešte musím min. 2 týždne počkať

katusa16
23. sep 2014

@kubisova vy sa už snažíte o bábo? lebo ja som tiež mala 5.8 čistenie po MA, a mrchu som dostala 8.9 trvala 9-10dní, vcelku silná, tak napriek odporúčaniu lekárky by sme sa chceli snažiť....

gemma123
23. sep 2014

@silvia662 tak to uz coskoro pride...to uz musi..😉

silvia662
autor
23. sep 2014

@gemma123 bola by som velmi rada keby si mala pravdu a ešte radšej keby to prišlo už tento mesiac 🙂

kubisova
23. sep 2014

@katusa16 vies co cakala so hlavne aby dosla ms potom pojdem na kontrolu nejdeme odkladat. Ked som potratila este pred tym tak presne na treti mesiac som otehu a mam zdraveho chlapceka a ked bude teraz vsetko ok tak nebudeme sa chranit

zuzana315
23. sep 2014

dievcata pridavam sa aj ja...uz sa snazime dlho, snad to uz bude aj rok...teraz sice by mi mala dojst ms ale mesiac co mesiac cakam, ze nedojde a chodi ako svajciarske hodinky, i ked ja uz mam aj take mesiace, ze spinim aj uprostred cyklu alebo tyzden pred ms...no snad sa zadari...robime co mozeme🙂

gemma123
23. sep 2014

@silvia662 neboj ono zase vzdy vsetko pride v ten spravny cas...aj nieco beries??myslim nejake lieky alebo vyzivove doplnky

katkatonkova
23. sep 2014

@eri28 ja som prestala takto.....kazdy den som mala 5 cigariet...ked som si zapalila tak som si parkrat potiahla a potom som ju vihodila...a do tyzdna som prestala uplne....

silvia662
autor
23. sep 2014

@gemma123 tak to je tiez pravda vsetko ma svoj cas..beriem len duphaston na upravu cyklu kedze som mala po vysadeni hak problemy s cyklom ale inak nic

kukies
24. sep 2014

ahojte, aj ja sa pridávam :( som trošku smutná, dnes som si robila test, som 10 DPO(ja viem málo) ale ani náznak, úplne biely..mrška má prísť v nedeľu, tak si počkám, potom pôjdeme s manželom na svadobnú cestu a budeme snažilkovať niekde v teplúčku pri mori 🙂 keď už nebude svadobné bábätko, bude aspoň dovolenkové 😝

monika123654
24. sep 2014

cavte baby pridavam sa aj,my sa snazime od maja no zatial nic tento mesiac my meskala mrcha sice len dva dni uz som bola natesena ze sa konecne zadarilo ale mrcha dorazila .tak dufam ze oktober uz bude konecne nas uspesny mesiac.tak drzme si palce 🙂 🙂 🙂

katrin1987
24. sep 2014

Ahojte! 🙂 aj ja sa pripájam. V júny 2014 sme mali MA, bolo to celéééé zle, ale prebolelo, a začali sme sa snažiť po prvej M. Teraz čakám 3 mršku, a zatiaľ 4 deň mešká.. 🙂)) Test som si robila pred dvoma dňami zatiaľ negatívny, tak dúfam, že sa dočkám vytúžených //. 🙂

silvia662
autor
24. sep 2014

vitajte medzi nami 🙂 a každej prajem hlavne pevné nervy než si nájdeme tie vytúžené //
@kukies keď je to tá svadobná cesta tak by sa malo alebo mohlo zadariť tak snažilkovaniu zdar a veľa šťastia
@monika123654 ja tiež dúfam že október bude ten šťastný my sa snažíme od januára a zatial tiež nič :(
@katrin1987 silno držím prsty aby to boli // 🙂

katrin1987
24. sep 2014

silvia662 Ďakujem moc, veľmi si to želám!, V sobotu ráno si spravím ďalší testík, a ak nebudú //, tak v pondelok k doktorovi... tiež želám, všetkým snažilkam nech je to práve október ten šťastný mesiac!!

kukies
24. sep 2014

@silvia662 ďakujem 🙂 snáď už to príde

moo
24. sep 2014

ahojte my sme sa snažili pri prvom synovi 4mesiace ale pri druhom 5rokov tak viem čím prechádzate, snažilkovanie je krásne ale aj smutné keď každý mesiac čakáte dve čiarky a a oni nechodia 😢 po tolkých sklamaniach sme chceli zvýšiť svoje šance a tak som začala brat GS mimistar je určený priamo pre snažilky upraví cyklus a pomáha správnemu dozrievaniu vajíčok. skúste a verím že skoro uvidíte tie úžasné dve čiarky a o pár mesiacov budete držať v náručí ten uzlíček štastia

silvia662
autor
24. sep 2014

@kukies príde to v ten správny čas a vtedy keď to budeš najmenej čakať 🙂