icon

Snažilky - október 2014

silvia662
21. sep 2014

verím tomu, že nás je tu takých viac..tak držím palce aj ostatným snažilkám nech je október ten šťastný keď už sa blíži to zimné obdobie tak šup do postele 😀

monika123654
22. okt 2014

@petra212 tak som urobila test a myslim si ze ten test je neplatny lebo mne sa vidi ze ta ciarka je az prilis v strede s takymto niecim som sa este nestretla.

petta87
22. okt 2014

@iavnka 158 myslis? Lebo uz to zmizlo to ruzove je to znova biele ☹
ale uz ma ako keby aj skubalo v prsnikoch. môze to by aj preto ze ked som mala mrchu 19.9. tak teoreticky by som mala byt v 4 týždni a ze je to este preto take lebo mam male hodnoty? Alebo bude asi najlepsie ked pôjdem k lekarovi vsak?
lebo v tom prvom obrazku tomu nechapem ono mi to pride ako keby sa to rozlialo 😅

nemal niekto z vas take niečo podobne? nemalo byt uz ukazovat presnu čiarku ked mi meska od nedele??

petra212
22. okt 2014

@monika123654
hmm ani ja som ešte nič také nevidela, asi to bude vadný test, skús ráno iný

monika123654
22. okt 2014

@petra212 jasne ved ani ja som este nic take nevidela pojdem kupit druhy a vyskusam rano. 🙂

ivanka158
22. okt 2014

najlepšie asi is´t k lekarovi,lebo fakt neviem...budeš si aspon istá na 100%

petta87
23. okt 2014

@ivanka 158 pravdu mas asi zbehnem ale neviem kedy :D
a ty si ako na toM?

ivanka158
23. okt 2014

@petta87 tak zatial som odvtedy netestovala...cakam,či príde mrcha cez vikend a ak nie,tak hned robim test...nemôžem sa dočkať nedele 🙂

radka752
23. okt 2014

Ahojte. Pridávam info za posledné týždne. Bola som u dokyho a povedal, že pokiaľ posledné dvojtýždňové meškanie mrchy sa nebude opakovať tak nemá dôvod to riešiť, kedže takto mohlo telo zareagovať na stresové obdobie v práci. A keď mi robil USG, zistil že sa o deň - dva budem mať ovulku, takže ak chceme bábo tak sa máme snažilkovať. 🙂 Poctivo sme dodržali jeho odporúčanie. 😀 😀 Teraz už len zistiť, čo to vyšlo. Ak nie, tak sa pridám k novembrovkám.

lucia28988
23. okt 2014

baby poraddte nejake vitaminky alebo nieco co beriete o com neviem beriem inofolic vraj je dobry na planovane tehuu ale nam sa nedari akosi uz tri mesiace 4.6 som bola na kyret tak neviem ci tym je to jedno krastne dievcatko uz mama a chceli by sme este jednoo :/

mata1512
23. okt 2014

Ahojte baby. Aj ja sa pripájam... My sa tiež snažilkujeme, tak uvidíme...

dugyna
23. okt 2014

@lucia28988 obycajnu k.listovu nic ine netreba prehanat potom su babatka velke

lucia28988
23. okt 2014

ja myslim nieco co nam dopomoze k babtkuuu aby sa ti konecne podarilo ci neexistuje nieco ine neskodnee k organizmu :/

mata1512
23. okt 2014

Ja skúšam femigard a čajík alchemilku. Tak uvidíme... Snád sa podarí...

lucia28988
23. okt 2014

aha neviem co to je ale hodim do googlu no ja mam inofolic este pockam mesiac ak nie tak skusim bieco ine uz ho mam treti mesiac :(

mata1512
23. okt 2014

Čítala som, že veľa babám pomohol otehotnieť, tak preto skúšam aj ja... Ako sa snažilkujute?

lucia28988
23. okt 2014

akoze ako dlho myslis?🙂

mata1512
23. okt 2014

jasné.... prepáč 😉

lucia28988
23. okt 2014

v pohode 4.6 som bola na kyret a nejak po dvoch dva a pol mesiaca sme zacali tak dva az tri mes necele tri noo a zase sa mis pusta mrcha dcerku sa nam podarilon aprvu supu aj to co som bola na kyret nechapem co sa deje ....

mata1512
23. okt 2014

My tiež 3mesiac. ☹ Mne uz mrcha skoncila, tak budeme pracovat a pracovat. Dufam, ze sa nam uz zadarí.

dugyna
23. okt 2014

@lucia28988 ovulacne testy a teda sa snazit ked ti ukaze ovulacny ze mas plodne dni a plus tu k.listovu

nynyky
23. okt 2014

@lucia28988 ja mam od kyretu strasne rozhadzanu ms.robi si co chce a dokonca mam pocit ze aj ovulacia je fuč. A to som mala ms presnu na hodinu.

zuzkaa8855
24. okt 2014

@petta87 no co ako? Testovala si ako si na tom?

lucia28988
24. okt 2014

dugyna ja uz som skusala aj ovul testy este pred tym otehotnenim co som muslela na kyret ale ak sa nepodari o mesiac skusim opaat :/ ale citala som ze to sa moze uchytit aj pred aj po ze nieje zakon na to ze len pocas ovulacie aj ked cez ovulku je najvecsia sanca a ja citim bolesti v podbrusku ked mam ovulku aledvadni mam aj spinenie a bolestii cize zhruba viem kedy len ci to je presne vtedy len pan boh vie :( ale tak dufaaam ze sa coskoro podari a budem sa tesit 🙂 mata1512 a alichimelka uz je kupena 🙂 ale neviem vrajby sa to v tehu nemalo a ked nahodous a staneze sa podari tak sa ten caj moze ?lebo niektore bylinky by sa nemali v tehu voobec aj ked toto by malo pomoct 🙂

mata1512
24. okt 2014

@lucia28988 Ano, čítala som. Ja budem len do ovulky a potom začnem zase 1DC, ak sa to zase nepodarí...

ivanka158
24. okt 2014

@lucia28988 Maš pravdu...nielen cez plodné dni môžeš otehotnieť.3 dni prežije spermia v pohode v pošve,takže ak aj pred ovuláciou maš nechranený sex,môže sa uchytiť...po neviem ako presne to je,ale v nejakom fore od odborníkov som čítala,že najlepšie je keď má žena aj muž naraz orgazmus,že vtedy je veľmi vysoká pravdepodobnosť otehotnenia+psychika robí svoje.Takže skús na to až tak nemyslieť a možno sa zadarí.S tými bylinkami neviem ako...nemám skusenosť,ale gynekologička mi ich neodporučila...nakoľko som mala potrat pred rokom.Beriem kyselinu listovú a nič viac,tak dúfam,že sa zadarilo...V nedeľu robim test,ak nedostanem mrchu,tak držte palce.

terezka258
24. okt 2014

baby nechcete niektora kupit ovulacne testy? prisiel mi dalsi balik a este mi nejake ostali z minula... no ja ich uz nepotrebujem, neverila som, ze to vyjde a teraz neviem, co mam s takym mnozstvom robit. 😖 je ich 95 ks.

lucia28988
24. okt 2014

fu teda ale je tych testov 🙂 a aka je tam cena? ivanka 158 drzime palceky a ja sa snazim nemysliet ale potrat je taka vec a velmi narusi psichyku a tazko sa da nato nemysliet ta tuzba je omnoho vecsia ako pred tym :/ hej viem vraj je optymalne mat styk kazdz druhy den nemusi byt ani kazdy den my sa snazime lenze manzel mava aj poobedne a to cely tyzden tak niekedy sa to neda ked ja vstavam o 5 do rob a on pride o1vnoci :(

terezka258
24. okt 2014

@lucia28988 predala by som ich za 12 eur, na dobierku 🙂 dufam, ze ich niekto bude chciet, lebo mi zaberaju kopec miesta na policke 🙂

ivanka158
24. okt 2014

@lucia28988 Hej chapem,aj ja som to zažila a trvalo mi rok,kym som sa odvažila s manželom znovu to vyskúšať,takže presne viem o čom hovoríš,ale myslela som že skor sa odreagovať...urobiť romantický večer,vínko,sviečky...aspoň trošku sa snažiť nebyť z toho vystresovaná...Ale neboj sa určite sa to podarí a o tom spojení času ani nehovor...môj si zobral dovolenku cez moje plodné dni 😀

mata1512
24. okt 2014

@terezka258 Ja by som si polovicu od Teba kúpila. Teda ak ich ešte chceš predať...