Snažilky - október 2014
verím tomu, že nás je tu takých viac..tak držím palce aj ostatným snažilkám nech je október ten šťastný keď už sa blíži to zimné obdobie tak šup do postele 😀
Kočky, mám v chladničke gro balenia PROFERTILu, 129tbl., exp.04/2015. Výborná cena, navrhnite si ju. A mám ešte 2 balenia Utrogestanu, exp. 10/2016 a 1 balenie Estrimaxu 09/2016 a dačo málo z Duphastonu. Cez IP: Ďakujem.
@anitu podla mna si tehu ....ved uvidis 🙂ked to tak nemavas 🙂
Nemyslela som si, že je tak ťažké otehotnieť, k predošlým tehu som došla ani neviem ako. Ms mám dostať 2.11., podla predošlých tehu by som už mala mať príznaky, prsia aj podbruško ma začali bolievať vždy asi týždeň po ovul.,max na 9 deň po ovu. Teraz žiaden príznak, snažíme sa od apríla a cítim že zas nič z toho už ma to nebaví. Všetkým snažilkám ale držím palce, nech to ide ľahšie 🙂
To aspon vies kolko si po ovu dandy..ja len tipujem, ze ked bol vrchol hlienu 21.10, tak 22.10 a to som len nejakyc 6 dni po, silene ma bolia prsia, ale to mna vzdy, akurat ma bolievali tak 3 dni rped menzesom, ale teraz postupne naberaju na intenzite cca od piatka. Menzes cakam oficialne 1.11, ale tipujem mierne meskanie kvoli posunutiu na 3.11 a najlepsie je, ze mame ist s muzom na rpedlzeny vikend na wellnes pobyt a ja by som si vsetky tie sauny rada uzit... ale ako, ked predpokladam v stvrtok rano uvidim este stale na teste nic.
Ja viem, ze nesmiem to mi je jasne na 100%..akurat v stvrtok rano ani nebudm vediet, ci som...najhorsie na tom inak skvelom procese výroby je to nasledne cakanie 🙂
Ahojte zienky beriem 1 krát denné inofolic už mesiac a v včera prišla mrcha tak že som trochu sklamaná dúfam že tento mesiac to vyjde.
mne tiez dnes dorazila mrcha stale sa spusta tak cudesne ale ide pomaly tak sa presuvam k novembrovkam zrejme :(
Holky tak ja som si dnes poobede spravila test a je tam taky duch az kole oci.... nechcem sa este tesit, lebo poprve sa mi to zda priskoro je to len v naj pripade 7 dni od ovulacie...a po druhe bol to test pepino 🙂, potretie ducha som mala aj minuly mesiac a nic... tak este testnem v stvrtok a uvidime.
Ked bude silniet sa asi zblaznim radostou.... o muzovi ani nehovorim.
Tak bolia a prsia ako som pisala vyssie, ale u mna to nie je nic nezvycajne, akurat mna zvycajne bolia tak ca 3 dni pred menzesom ateraz uz od minuleho piatku ich citim a dnes som zaspala v kresle na chodbe, ked som cakala na kolegu, normalne som zalomila asi na 20 minut ani neviem ako...ale ja som expert v nachadzani tehotenskych priznakov na sebe. Hovorim aj minuly mesiac som mala ducha na dvoch testoch, hoci tento je ovela silnejsi, takze nechccem si robit nadeje velke, pockam este na stvrtok rano. Dnes som vlastne 25DC v idealnom pripade a fakt sa mi to zda skoro
@lucia28988 aaale nie.to by som uz bola v 6tt.hoci ktovie kedy bola ovulka,lebo mam dlhe cykly vselijake.ale to by ma bolelo podbrusko podla mna,ako sa ta maternica roztahuje.alebo prsia,a ja nic nemam.
Ahojte mne v včera začala mrcha a dnes má takú slabú neviete čo to môže znamenať
@anitu neboj jedine co nam ostava sa na to tak neupinat ja sa snazim to brat tak ze bude co ma byt aj ked jasne ze si myslim a tiez si namyslam a kade co ale nemusis citi vobec nic vela zien nevie aj do 4 mes kolko krat ze su tehu mamjednu znamu a zistila to az v 6 mes lebo normalne krvacala a nic necitila ....a ma uz 10 rocnu dcerku 🙂 no mne dnes zacala mrcha cize sklamanie :/ :( a inak mam kamosku co mala take dlhe cykli a teraz ma za mes termin porodu to bude mat uz druhe a pri prvom mala problem otehotniet tiez koly tomuto ze ma dlhy cyklus a tohoto drheo sa im podarilo nejak hned po ms vyskusajte aj vy a krasne jej sedeli aj tyzdnestym ked plodili akos a hovori ked jejvyratal termin porodu lebo ja ked sombola druhy krat mne tonesedelo mala som tam sklz nejaky tyzden tak ak mas dlhy cyk skuste po ms co najviac skusat 😉
@kstarina kludne mozes krvacat ajked si tehu aj nemusis cize uz len cakat co bude 🙂
Lebo dnes len také slabšie no uvidím ako to dopadne a potom dam vedieť
dnes som nasadila inofolic tak som zvedavá či k niečomu pomôže alebo nie..
ja som si nasadila nosifol 🙂 tak som tiez zvedavá, ale už sa pomaly prestávam trápiť... podľa mňa všetko je to o psychike. "až priveľmi to chceme " 😝
Ahojte ja mam dostat mrchu v nedelu ale uz od pondelka mam zaludok navode bolia ma prsia a podbrusku mam sem tam krc. Tento mesiac me sa naozaj snazili na 100% tak dufam ze sa to konecne podarilo a nie je to iba v hlave. Drzim palce vsetkym
Ahojte. Tak mne byala dojst mrcha zajtra tak uvidime. Mam citlive prsia ale nebolia ma, poboliava ma v podbrusku aj krize a uz niekolko dni mi smrdi kava. Tak uvidime ci ide o PMS ale radsej by som brala tehu. Ved sa snazime mesiac co mesiac.
No mne dnes ja repiclear ukazal velmi slabu ciarku....ale zacala som jemne spinit.... takze asi sa rozbieha mrcha... uz druhy mesiac krasny duchovia a nakoniec mrcha... 🙂
Ahojte,chcem sa vas spytat ci nemate nahodou podobnu skusenost...stalo sa niektorej ze test jej ukazal len 1 ciarku,ale o hodinu neskor tam uz boli dve,ale ta druha slabsia? Som v 27dc,ale neviem ani kedy mam ocakavat menzes kedze obvykle som mavala presne ako hodinky 28 dni,a minuly mesiac 34 dni... A o tehotenskych priznakoch nechcem hovorit lebo minuly mesiac som ich tiez ,,mala,, ale nakoniec dorazila :/

@iuno ahoj.mne meskala 6dni.mala som ju iba 2dni,aj slabsiu,ani prsia ma neboleli,ani brucho,len obcas.cudne cele..ale test si neurobim...ma to uz nebavi...