Snažilky - október 2014
verím tomu, že nás je tu takých viac..tak držím palce aj ostatným snažilkám nech je október ten šťastný keď už sa blíži to zimné obdobie tak šup do postele 😀
@petta87 @zuzkaa8855 este ja sa tu s vami snazim 😉 cakam do 11.11.
@bebe87 drzim palce 🙂 uz si po ovulke?
@zuzkaa8855 uz... bola pred tyzdnom 🙂 a ty?
@bebe87 super tak uz len cakat na vysledok no ja cakam na ovulku este len v strede mesiaca tak uvidime dufam ze vystihneme ten spravny moment 🙂
@zuzkaa8855 nikdy som nepouzivala ovu testy, a furt sme sa snazili ked ma bolelo brucho, mala hlien - proste som si myslela ze mam ovu, no podla testu som mala ovu az skoro tyzden na to... cize predtym sme sa snazili tak 9-14dc a potom az do 21dc nic... a ovu som podla testu mala tak 18den,,, takze mohli sme sa 8mesiacov snazit 😠 ale teraz sme sa snazili vkuse 😀
@bebe87 jaj no tak keby to zalezalo len od toho trafit sa do ovu tak by bolo super ja tiez citim brusko atd ale tetaz druhy cyk co budem robit ovu od 10dc zacnem a uvidim .tetaz by mal byt fol.z praveho tak hadam na lavom som mala cystu tak uvidime ;)
ahojte , tak aj ja sa presúvam do novmebra :( zase nič...ja som si myslela , ze presne viem kedy mam ovu, vzdy som mala hlien a odkedy sa snazime ho mam malokedy, nechapem to :(
@bebe87 ahoj ja som mala podľa ovu testu ovu a hlien nikde len vlhko.
@butterfly333 a kedy si ju nakoniec mala? My uz len cakame ci v utorok dojde svina cervena ci nie...
@bebe87 na 115DC som mala ovu. Teraz v by som mala byť 7DPO no graf mi ukazuje 6DPO.
@butterfly333 ja som mala na 15d vrchol, predpokladam ze na 17dc ovu... tak by som mala byt 9dpo.. test nemam tak cakam 🙂
@bebe87 no moc sa ja v tom nevyznám no ovu test mi ukázal pozitívny v sobotu 115DC tak ja neviem kolko som vlastne DPO?
@bebe87 meriaš si BT? A robíš si aj graf?
Ahoj te dievčata. Tak ako? Podarilo sa miektorej snažilkovanie? 😵
@bebe87 ahoj, aj ja by som mala mat ms 11.11 ale už nepride 😵 dnes som si robila 2×test a // čiatky.... tak ti drzim palceky aby ti to vyslo. 😉
@triniti1979 ahoj. Aj si mala nejake tehu priznaky?
@mata1512 ani nie ale v utorok som mala vytok s jemnou krvou tak som si myslela ze mi prichadza mrcha, ale v stredu to bolo jemnejsie a stvrtok nic. Tak som si kupila test bolo mi to divne 🙂 bol tam duch... dnes som ho zopakovala lebo som bola zvedava a aha:
@triniti1979 wau... gratulujem... Ani ziadne priznaky uhniezdovania?
@mata1512 Ten vytok boli priznaky, myslim 😉 a ďakujem velmi sa tesim 😀
@triniti1979 super. Ja by som mala mat MS 17.11. tak dufam, ze nepride. To cakanie je neskutocne ☹
@triniti1979 a ja na teste nic... gratulujem
@bebe87 ďakujem pekne, nádej ešte je, uvidíš či príde mrcha, ešte stále nemusíš produkovať dostatočné množstvo HCG hormónu.
@mata1512 tak to ti verím, neviem prečo ale z každej strany počujem len zlé správy, asi to bude tým že je dnes neskutočne ustresovaná doba. Voľakedy mali naše staré a prastaré mami 5-6 krásnych zdravých detí , ťažko pracovali na poliach a jedli samé ,,nezdravé" jedlá. Bude to tým že sa nestresovali mali pohyb, (nemuseli behať do fitka) a hlavne trávili mnoho času v prírode čo im pomáhalo v psychike.
@triniti1979 gratulujem 🙂 áno naše prastaré mamy mali zdravé deti, ťažko pracovali na poliach, žili v prírode, ale s tými jedlami nesúhlasím, oni mali svoje vypestované, to my jeme nezdrave kupované, umelo vypestované ktovie kde a myslíme si, že jeme ktovie čo úžasné, umeliny. Bohužiaľ
@dandy17 tak to je svätá pravda. a ,,najkrajšie" na tom je že keď to niekto začne riešiť zatrhne to monopol z vetou : čo je na tom zlé vyrábať viac jedla keď sú ľudia hladný .. :(

takze ked uz krvacat nebudes tak je na 99% uhniezdenie 🙂
@88bambulka88