icon

Snažilky - október 2014

silvia662
21. sep 2014

verím tomu, že nás je tu takých viac..tak držím palce aj ostatným snažilkám nech je október ten šťastný keď už sa blíži to zimné obdobie tak šup do postele 😀

Strana
z26
bebe87
11. nov 2014

@triniti1979 nie nechali to zatial tak.. mam tam dve cisty, ze ako sa to vekom vyvinie,,, vytiahla som s krabicky testy,,, vidis tam daco? lebo ja realne hej,,, len neviem ci mi uz nesibe... 😢

siska765
11. nov 2014

@monika11m tak ako mne to folikuly vytvorilo aj bol dominantny,v konecnom dosledku ked neratam ten jeden velky ktory sa vstrebal aj sam,tak som aj v ten mesiac otehotnela,co som to brala,to ze sa to nepodarilo,ze to skoncilo MA je pravdepodobne ina pricina-sice mi na nu neprisli,ale ked sa na to takto spatne pozriem tak to malo v konecnom dosledku svoj pozitivny efekt.Mozno aj zalezi kolko tych tabletiek budes brat, ja som mala tusim 5 dni po jednej ,ale ze niektorym predpisu aj viac, tak uz neviem.urcite skus, drzim palce 😉

siska765
11. nov 2014

@dandy17 ja som si nieco take nikdy nemerala ani nikdy nerobila ovu test, neboj, bude to v poriadku 😉

petta87
12. nov 2014

@bebe87 ahoj no ako ? Uz niečo vies či?

bebe87
12. nov 2014

@petta87 zatial nedosla...

silvia662
autor
12. nov 2014

trošku na odreagovanie aby ste neriešili stále len // 🙂 nedá mi to nepochváliť sa a neoznámiť aj vám že sa budem vydávať..inak gratulujem nastávajúcim maminám a držím palce snažilkám 🙂

dandy17
13. nov 2014

@silvia662 gratulujem a veľa šťastia želám 🙂

kstarina
13. nov 2014

Ahojte baby viete my niektorá poradiť už mám dávno po ovulacii a mám bolesťou podbrusku doktorovi idem až decembri.Ďakujem za odpovede

bebe87
13. nov 2014

Tak a nic z toho....

erika2283
23. nov 2014

@simonnka2014 ahojky drzim palce nech sa vam vidari..skus inofolic.ja brala od30.okt2014 kupila som si 2 krabicky ale nedobrala som vsetki ..a vcera som si urobila tehu test a pekne viskocily2 ciarocky tak len treba verit.a mislim si ze inof pomaha

blue99
27. nov 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.

odporúčam -dávam link na overené produkty, určite pomôžu
http://www.zdravie-aloe.sk/produkty/podpora-plodnosti/

Strana
z26