icon

Snažilky - október 2014

silvia662
21. sep 2014

verím tomu, že nás je tu takých viac..tak držím palce aj ostatným snažilkám nech je október ten šťastný keď už sa blíži to zimné obdobie tak šup do postele 😀

anika1991
26. sep 2014

@eri28 aj ja som si myslela, ze prestanem fajcit ked otehotniem.... ale... veru prestala som! Ale uz ked bolo neskoro 😔 V máji som mala spontánny potrat... ☹ a od tých dní v nemocnici som proste sekla s fajcením zo dna na den.... ked na to spetne pozriem... fajcila som este viac pocas "tehotenstva" ako pred nim... tak si davaj na to prosím pozor..=) neber to samozrejme zle odomna.. 😉 ja som sa iba chcela podelit aj s takymto "zazitkom".. a upozornit, aby sa tiez tebe nestalo, ze bude neskoro... 😒 ahoj

katusa16
26. sep 2014

@kubisova mne 9-10 dní

matushkaaa
27. sep 2014

Aj ja sa pridavam 🙂

silvia662
autor
27. sep 2014

@matushkaaa vitaj medzi nami 🙂

matushkaaa
27. sep 2014

Jeeej dakujem 🙂 @silvia662 ja uz jedno mam a asi pred tyzdnom mi povedal :maminka chcem sestricku.. tak sme zacali rozmyslat a snazit sa 🙂

silvia662
autor
27. sep 2014

@matushkaaa to je milené ja zatial nemám ešte ani jedno ale velmi by sme aj s priateľom chceli tak sa snažíme 🙂

matushkaaa
27. sep 2014

Tak drzim palce aj ja 🙂ked sa podari dufam ze sa snami podelis o radostnu novinu

silvia662
autor
27. sep 2014

@matushkaaa určite ano lebo budem najšťastnejším človekom na svete 🙂

patricia128
27. sep 2014

Baby je vhodná kyselina listová na podporu otehotnenie?Užívali ste niektorá?

silvia662
autor
27. sep 2014

@patricia128 samotná kyselina je skôr na doplnenie vitamínov aby bolo mimi zdravé ale ak chceš vitamíny na otehotnenie vyskúšaj inofolic čo som tu na mk čítala tak si ho dosť báb chváli..ja nemám skúsenosť ani z jedným

eri28
27. sep 2014

@anika1991 to ma mrzi, mne při prvom cigarety prestali chudit este som nevedela, ze som tehu. Doma nefajcim kde je moj muz doma nemam potrebu, aj pol dna, ale kde som sama z malym vonku vyhulim vela naraz, ale prestat sa mi neda tak lahko, zase som den nefajčila a zacala som, mam proste miesta kde chodim a cigateta mi chuti, ale snazim sa lebo nie som neaka velka fajciarka, fajcim tie tenke cigatety, slimky.

kassandra84
28. sep 2014

@1martinka12 veď ani ja odvtedy nič 🙂 už to ani neriešim, treba to v kľude nechať a pri tom každodennom zhone sa raz snad podari.... dal mi moj lekar nejaku tabletu na podporu ovulacie tak uvidime 🙂drž sa a ver že to príde 😀

kassandra84
28. sep 2014

@patricia128 ano je. uzívala som pri prvom otehotnení. resp. uz aj pre nim.

eri28
29. sep 2014

ahojte baby včera vecer podla testu som nemala ovulku, ale podla hlienu ano. Ja neverim moc tym testom cize sme mali sex dva krat rano a vecer. dnes bol des negativny viac jako dotez. Mne uz ostava len cakat ci sa zadarilo. 😀

minax
29. sep 2014

Ahojte, tiež sa k vám pripájam 🙂 My sme mali svadbu 30.augusta, čiže sa snažíme odvtedy 🙂 i keď som mala trochu rozhádzaný cyklus, menštruácia mi prišla o 2 týždne skôr hneď po svadbe, čo sa mi doteraz ešte nestalo, tak neviem, či to bolo vôbec možné otehotnieť tento mesiac.. ale začala som brať inofolic, práve kvôli tomu rozhádzanému cyklu, a vraj je veľmi dobrý aj na podporu otehotnenia 🙂 Test som si robila dnes, a bol negatívny :-/ ale zas nerobila som ho ráno, ale až niekedy teraz, a ovuláciu som mala cca necelé dva týždne dozadu.. viete mi niektorá poradiť za akú dlhú dobu od ovulky sa oplatí robiť si test? v príbalových letákoch píšu síce, že už pár dní od počatia, ale nejak tomu neverím...hlavne sa snažíme nesiliť to, a aj ak by nás veľmi potešilo dieťatko z medových týždňov, z ktorých sme sa pred pár dňami vrátili, budeme sa snažiť ďalej, ak nevyšlo teraz, vyjde nabudúce 🙂 nechcem sa ale dostať do fázy každodenného merania bazálnej teploty a presného plánovania sexu, lebo z tých pár diskusií, ktoré som tu čítala, mi to príde hrozne stresujúce ...
tak želám vám všetkým úspešný mesiac 🙂)

1martinka12
29. sep 2014

Kassandra84 tak ja som bola tiez u dr. Dal mi lieky na upravu ms. A dal mi letacik na nosifol ty si neskusala nic take? Ja som pocula aj o tom infolice tak rozmyslam

kassandra84
29. sep 2014

@1martinka12 nechodíme ku rovnakému lekárovi? aj mne odporúčal nosifol ja tento mesiac idem bez neho a keď nič tak o mesiac dva kúpim a uvidíme. no držme si palčeky 😝

1martinka12
29. sep 2014

No ja som z Rv. Tak ja to asi tiez vyskusam v oktobri. Drziiim palceee 😲

zuzkaa8855
30. sep 2014

Tak ahojky pridavam sa a fakt dufam ze tento mesiac vyjde hoco mrchu mam dostat o 3dni je tu niektora 30dnovym cyklom?

radka752
30. sep 2014

Ahojte. Takže aj ja sa k Vám pridávam. V septembri to nevyšlo. Dnes som 1 DC po dvoch týždňoch meškania mrchy a viacerých príznakoch tehu. Práve dnes som mala ísť k dokymu na vyšetrenie, no žiaľ mrcha došla. Takže nasleduje ďalší pokus.

radka752
30. sep 2014

@zuzkaa8855 Ja mám 30 dňový cyklus. No terajší mal 43 DC a už sme si mysleli že sa nám zadarilo. No žiaľ mrcha dnes došla.

zuzkaa8855
30. sep 2014

@radka752 ahoj juj to mi je luto chcela som len vediet ci mavas ovulku v strede cyklu alebo sa pbjabuje az toho 19 teho a neskor

radka752
30. sep 2014

@zuzkaa8855 Ľúto je to aj mne ☹ . Ja mávam ovulku v strede cyklu ... toho 15-teho a najneskôr 17-teho.

katkaolejka
30. sep 2014

@patricia128 Vyskúšaj doplnok Mimistar, obsahuje okrem kys. listovej j inositol a ombinaciu vitaminov a mineralov, ktoré pomôžu otehotnieť, ja ho beriem tiež 🙂

silvia662
autor
30. sep 2014

takže ja dnes 1DC takže nový štart na mimčo sa pomaly ale iste blíži a dúfam že sa tentokrát už konečne zadarý 🙂 držim palce tým ktoré už len čakajú kedy ne/príde mrcha

melania1
1. okt 2014

necitala som prispevky, ale pridavam sa. v septembri sa nepodarilo, mam pocit ze ani teraz sa to nepodarilo, lebo ovu testy su stale negativne a uz ma byt aj po nej. tak uz ani sama neviem. snad motyka vystreli.

aja561
1. okt 2014

@silvia662 Ahoj, tak mi sme dosnažilkovali ☹ . Včera mi doktor oznámil, že mám zápal vaječníkov, tak ležím v posteli a užívam antibiotiká. 😢 . Držím Ti palce,aby sa Ti to tento mesiec vyšlo.

ivanka158
1. okt 2014

Ahojte baby... 🙂 chcela by som sa aj ja pridat k vám.

kukies
1. okt 2014

dievčatá za chvíľku končí mrcha, nasadím Nosifol a idem testovať ovu testami ostošesť 🙂 dlžím všetkým prsty 🙂

silvia662
autor
1. okt 2014

@aja561to ma mrzi ale neboj ani sa nenazdas a budetr sa opat snazit o mimi..